Автор |
Съобщение |
AgentX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Апр 2007 19:07
Леле, като чух това, че фитнеса бил само за външна красота направо... Вие въобще май не осъзнавате какво говорите. Един от нашия клас ходи на фитнес редовно и има 10 пъти по-големи мускули от баща ми който хич не е хилав. Мене ме дига с една ръка за гърлото и ме мята някаде не 10 метра Един път след като се заядох с него си стоях 2 седмици в къщи
___________________________________ PARKOUR 4EVER BROS!!!
|
|
|
|
|
I_Hate_Noise
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Апр 2007 19:16
Цитат: Преебавали се ставите..Човек,прочети малко литература,после ела и пак ще поговорим. уча медицина, малко повече "литература" съм прочел от теб Цитат: Освен това - нещата,за които ти говориш могат да се случат след доста години тренировки,при това такива за добиване на маса и сила.
да, за това говоря. точно на такива се зарибяват хората, които нищо не спортуват, а искат да ходят на фитнес за да възбуждат после путките с големите си мускули... щом си тренирал карате знаеш какъв релеф се постига за 4-5 години редовни тренировки, дори и без фитнес... при контактните стилове особено.
___________________________________ Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Апр 2007 19:19
Аз от секс със мене си да знаете какъв мощен съм станал!
|
|
|
Audiofly
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Апр 2007 19:26
Scar написа: xide написа: И кво, като ходиш на фитнес целия форум ли трябва да разбира? Респектирани ли трябва да сме? Само не ми издиравай ИПто да ме биеш, плс... Нещо не разбрах закво се заяждаш.Просто питам за програма за трениране не парадирам с тва че ходя на фитнес... Цитат: От 2 месеца ходя сериозно на фитнес.Доста е яко
ОК
П.С. Като гледам колко професори са се събрали тука... Изкривявания, забавяне на рефлексите и т.н... Пхаха... Ходя повече от година на фитнес и си бягам 5 км джогинг.
|
|
|
NeO_Zealot
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Апр 2007 19:40
I_Hate_Noise написа: уча медицина, малко повече "литература" съм прочел от теб
Съмнявам се.Съвместен живот с родители лекари и обкръжен от спортисти мисля,че говори само за себе си.Както и да е,изяснихме нещата (май?)
|
|
|
|
|
I_Hate_Noise
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Апр 2007 19:50
Откъде знаеш че моите родители не са лекари (щом и аз такъв съм тръгнал да ставам, логично е, нали...) и че не съм обкръжен от спортисти (а и фитнесисти) ;р
Тренирам с едно момче в момента, който преди айкидото се е занимавал с карате киокушин 8 години... не съм виждал такъв релеф нито при културисти, нито при плувци нито никъде... а по неговите думи не е стъпвал никога във фитнес. Имам и приятели, които се занимават с бодибилдинг, но не от 2 месеца или от година, а от 3-4 и повече години... повечето вече съжаляват
___________________________________ Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
|
Бижутера
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Апр 2007 19:53
AgentX написа: Леле, като чух това, че фитнеса бил само за външна красота направо... Вие въобще май не осъзнавате какво говорите. Един от нашия клас ходи на фитнес редовно и има 10 пъти по-големи мускули от баща ми който хич не е хилав. Мене ме дига с една ръка за гърлото и ме мята някаде не 10 метра Един път след като се заядох с него си стоях 2 седмици в къщи
е я го накарай твоя приятел да избяга стотина метра да го видим тогава....знаеш ли какво?
на 50-тия метър е гроги,не може и сантиметър повече защото точно тая грамадна мускулна маса му пречи да бъде динамичен.
да,може и да се правят големи бицепси и трицепси,но не е тоя ефект,който се постига със спорта.
ето примерно аз не ходя на фитнес,играя ежедневно футбол с приятели и да ти кажа покривам нормите в училище на бягане и хвърляне на топка без проблем,докато един съученик,ходещ на фитнес и добре оформен се отказа да тича...защото знае,че не може!
и пак стигаме до простата истина,че фитнес тренировките се правят преди всичко за привличане на погледи и външна красота,но това е като Алфа Ромео-от вънка готино,а вътре кочина
___________________________________ След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
|
|
|
|
|
AgentX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Апр 2007 20:07
Daddy написа: AgentX написа: Леле, като чух това, че фитнеса бил само за външна красота направо... Вие въобще май не осъзнавате какво говорите. Един от нашия клас ходи на фитнес редовно и има 10 пъти по-големи мускули от баща ми който хич не е хилав. Мене ме дига с една ръка за гърлото и ме мята някаде не 10 метра Един път след като се заядох с него си стоях 2 седмици в къщи е я го накарай твоя приятел да избяга стотина метра да го видим тогава....знаеш ли какво? на 50-тия метър е гроги,не може и сантиметър повече защото точно тая грамадна мускулна маса му пречи да бъде динамичен. да,може и да се правят големи бицепси и трицепси,но не е тоя ефект,който се постига със спорта. ето примерно аз не ходя на фитнес,играя ежедневно футбол с приятели и да ти кажа покривам нормите в училище на бягане и хвърляне на топка без проблем,докато един съученик,ходещ на фитнес и добре оформен се отказа да тича...защото знае,че не може! и пак стигаме до простата истина,че фитнес тренировките се правят преди всичко за привличане на погледи и външна красота,но това е като Алфа Ромео-от вънка готино,а вътре кочина
Донякъде си прав, но не напълно. Ако говориш за хората на които тлъстините са им повече от мускулите си прав, но ако говориш за човек който не може да се каже, че е дебел, но не и че е като клечка и тренира 4 години фитнес примерно без да се претоварва ще ти ги измине 50-те метра като... Иначе на мене Алфите и от вънка не ме кефят Само Brera-та ме изкефи малко повече от трабанта
___________________________________ PARKOUR 4EVER BROS!!!
|
|
|
|
|
Zero-Blade
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Апр 2007 20:08
Daddy написа: ...и да ти кажа покривам нормите в училище на бягане и хвърляне на топка без проблем..
Момче, "динамичност" и "покриване на норми в даскало" нямат нищо общо.
___________________________________ Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
|
|
|
|
|
Scar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Апр 2007 20:57
xide написа: Scar написа: xide написа: И кво, като ходиш на фитнес целия форум ли трябва да разбира? Респектирани ли трябва да сме? Само не ми издиравай ИПто да ме биеш, плс... Нещо не разбрах закво се заяждаш.Просто питам за програма за трениране не парадирам с тва че ходя на фитнес... Цитат: От 2 месеца ходя сериозно на фитнес.Доста е яко ОК П.С. Като гледам колко професори са се събрали тука... Изкривявания, забавяне на рефлексите и т.н... Пхаха... Ходя повече от година на фитнес и си бягам 5 км джогинг. Е тва че съм казал че ходя от 2 месеца редовно на фитнес не съм го казал да се хваля...Както и да е не ми се спори за глупости...
___________________________________ I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
I will stone you,stone you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
|
Wings_West
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Апр 2007 22:50
Аз ви казвам живота ни става комерс.....
Пълно с разбирачи, нищо лошо няма! Но всеки като толкова много разбира и на всеки все не му се занимавало с глупаци, да вземе наистина малко да покаже колко разбира. До сега в тази тема не видях един от вас да каже нещо конкретно. На единия му били родителите лекари, на другия също, на трети имал приятел еди какъв си, четвърти тренирал 10 години, 5ти тренирал 1 години, ама никой не каза нищо особено.
В крайна сметка - деба, не ви ли писна да говорите за фитнес, коли, футбол и т.н...... взе да става скучно. Бати тъпото, всеки знае да говори за коли и футбол, подчти всеки ходи на фитнес, доста голяма част карат еднакви коли, доста голяма част се обличат по еднакъв начин, доста голяма част мисли еднакво тъпо, доста голяма част се занимава с един вид бизнес, еднакви вкусове, еднакви тъпи интереси. Абе не ви ли писна от този начин на живот?????По точно не ви ли е скучен???
___________________________________ Нема никой....
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Апр 2007 23:01
AgentX написа: ...с една ръка за гърлото и ме мята някаде не 10 метра...
аааа ахахахахахахах абе ти малоумен ли си бе
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Апр 2007 23:14
Мен пък с убавите ми 80 килца си ме устройва перфектно фитнеса, че мога и да се набирам вече
А за програмата - няма ли хора в тоя фитнес, че да ги попиташ какво да правиш...но мен ме инструктираха така: лежанка, гърди, трицепс, бицепс, крака/корем (а може и без последното)
@Гипо, човека каза че баща му го мятал някъде, но не и на 10 метра
@Wings_West, чеовече...в България живота въобще не е скучен Или поне имаш възможност да не го правиш скучен тук...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Апр 2007 14:38
"Ходя повече от година на фитнес и си бягам 5 км джогинг."
Е как пък цели 5 км ? Ти си нечовек
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Апр 2007 21:44
AgentX написа: Аз имам "вила" във вилната зона на Панчарево и живея във вилната зона на Кокаляне. Може да се срещнеме Иначе на вилата ми си има доста нетове към ЕСТ(Евротурсат) първо да уточня , аз имам съседна вила с "Скар"
Вуйчо ми работи в ЕСТ дори бях с него докато вкарваха кабелна , но понеже наще вили са по нависоко (Косаниндол) и повече към бистрица все още не е прекаран на там и не се мисли да се прекарва защото вилите са крайни и не ми се вярва баба ми да плаща да гледа сапунките онлайне
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Апр 2007 16:58
Ами щом ходиш 2 месеца сериозно според мен ето тази програма е подходяща за теб http://www.bb-team.org/workout/1290 .Аз лично ползвам почти същата,само дето тренирам корем секи ден и трапеца го правя заедно с рамото.
Цитат: щом си тренирал карате знаеш какъв релеф се постига за 4-5 години редовни тренировки С фитнес можеш да постигнеш перфектен релеф за 1-2 стига да тренираш редовно и да се храниш правилно (ако нямаш възможност - зимаш хранителни добавки).Да не споменавам че със стероиди можеш да станеш животно и за една Ма пък ти ебават майката на организма
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Апр 2007 17:02
I_Hate_Noise написа: забавят ти се рефлексите безобразно... И как тогава сичките боксиори ходят на фитнес?Рефлексите ти се контролират от нервната система а тя няма нищо общо с фитнеса Едит: Daddy написа: покривам нормите в училище на бягане и хвърляне на топка без проблем
Еми аз ходя на фитнес и въпреки тва бягам 50 метра за 5.9 секунди и 600 метра също за 6тица (не помня за колко време).Да не говорим че норматива за лицеви опори е 30 а аз правя по 60+ .Тва че придава само външна красота са пълни глупости.Мускола не може да расте на големина без да расте на сила
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Апр 2007 08:47
Вдигам тая тема, че не искам да правя нова... Може ли да ми кажете някоя програмка за вкъщи? Мързи ме да ходя до фитнеса, а в нас имам 2 гирички по 4 кг. Може ли горе-долу да ми кажете нещо за бицепс-трицепс и гръб? Мерси предварително.
П.П. Искам само да поддържам форма, не искам да качвам много мускулна маса. Може би още 4-5 см. към ръцете само.
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
Hooff_
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Апр 2007 09:25
Хахах човек с тез две гирички можеш само да си затискаш капака на бидона
Няма да ти помогнат.4-5 сантиметра не са малко-доста ще трябва да се поизпотиш.
А за програма за вкъщи...трудно.
-лицеви опори
-коремни преси(както и почти всички други упражнения за корем)
-кофички(аз ги правя като се хвана за масата и пералнията )
-бицепс(пълниш два плика с яко железа)
-рамо(пак пликовете)
-бицепс/перки с лост(ама едва ли имаш лост на касата на някоя врата )
друго за вкъщи не се сещам :/
___________________________________ i like my sugar with coffee and cream
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Апр 2007 09:33
Hooff_ написа: Хахах човек с тез две гирички можеш само да си затискаш капака на бидона Няма да ти помогнат.4-5 сантиметра не са малко-доста ще трябва да се поизпотиш. А за програма за вкъщи...трудно. -лицеви опори -коремни преси(както и почти всички други упражнения за корем) -кофички(аз ги правя като се хвана за масата и пералнията ) -бицепс(пълниш два плика с яко железа) -рамо(пак пликовете) -бицепс/перки с лост(ама едва ли имаш лост на касата на някоя врата ) друго за вкъщи не се сещам :/
E, що бе, с 4 килограма и 30-40 повторения се постига ефект Инак, да, аз сега това правя, ама не знам дали е правилно (смисъл, до откат всичко). А и имам от онея неща за китка, къде се стискат с пръстите (ебаси обяснението :Р (не знам как се казват)) както и пружина за гърди.
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|