Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: 2 леко тъпи въпроса
Публикувано на: 09 Апр 2007 13:20

Драсти.Абе иам 2 въпроса та и за да не прая 2 теми ше питам само в 1 ( я сом тфърдо против флуда ).Надам се да ми отговорите тъй като тука се срещат доста разбирачи и сметам че въпросите ми нема ви затруднат.Така :

Искам да си вкарам интернет на вилата ми за лятото.Намира се във вилната зона над Панчарево в София.Проблема е че там нема провайдъри нито на кабелна,нито на нет.Въпроса ми е дали има начин да си прокарам нет там чрез рутер ли,чрез сателитна чиния ли не знам.Също така колко горе долу кинти ше ми излезе?

--------------------------------------------------------------Въпрос 2------------------------------------------------------------------------------

От 2 месеца ходя сериозно на фитнес.Доста е яко ама иам чувството че не прая нещо както тряя.Много ще съм ви благодарен ако ми дадете някаква програма,например за кое е най добре да се вдига първо,по колко горе долу нещо такова ми тряя.Много ще съм ви благодарен ако ми помогнете за 2-та въпроса щото верно ми е яко важно ;щ

My little halo

a.k.a SoaP

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Апр 2007 13:46

Мода ли е да се говори по този начин?

"От 2 месеца ходя сериозно на фитнес.Доста е яко ама иам чувството че не прая нещо както тряя."

Моля ти се кажи ми, че това си го написал нарочно!
Извинявай, че не ти отговарям на въпросите, но ЖИВОТА СТАВА КОМЕРС, което е жалко.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Апр 2007 13:51

Лигаво ми е нещо в момента и си прая пишки.Не вервах некой да се вглежда дотолкова в начина на писане :)

My little halo

a.k.a SoaP

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Апр 2007 13:56

Несериозно написана тема, печели несериозно отношение.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Апр 2007 14:47

Ах, не го карайте да прави още една! :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Апр 2007 15:27

И кво, като ходиш на фитнес целия форум ли трябва да разбира? Респектирани ли трябва да сме? Само не ми издиравай ИПто да ме биеш, плс...

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 09 Апр 2007 15:32

xide написа:
И кво, като ходиш на фитнес целия форум ли трябва да разбира? Респектирани ли трябва да сме? Само не ми издиравай ИПто да ме биеш, плс...

Па ходи и ти на фитнес бе.В свободна държава живеем,никои не ни ограничава :lol: .

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Игрътъ
Заглавие:
Публикувано на: 09 Апр 2007 16:40

http://www.bb-team.org

За нето, е нема ли там наоколо некое интернет клубче дето да ти пуснат?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Апр 2007 16:58

Не ходи на фитнес. От фитнеса се преебават ставите, при хипертрофия на мускулите пада яко мускулния тонус... демек нищо няма да може да си правиш с ръцете без да си загрял преди това, забавят ти се рефлексите безобразно... един съученик 5 години ходи на фитнес, а тъй и не ме би на канадска борба :P фитнеса е путкинска работа... за фръцлювци :P къде-къде по-ценни са мускулите в движение, развити в следствие на активен спорт... по- трудно става, ама си струва усилията...

ANTI ANTIFA

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Апр 2007 17:07

Аз имам "вила" във вилната зона на Панчарево и живея във вилната зона на Кокаляне. Може да се срещнеме :lol:
Иначе на вилата ми си има доста нетове към ЕСТ(Евротурсат) :roll:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Апр 2007 18:00

I_Hate_Noise написа:
Не ходи на фитнес. От фитнеса се преебават ставите, при хипертрофия на мускулите пада яко мускулния тонус... демек нищо няма да може да си правиш с ръцете без да си загрял преди това, забавят ти се рефлексите безобразно... един съученик 5 години ходи на фитнес, а тъй и не ме би на канадска борба :P фитнеса е путкинска работа... за фръцлювци :P къде-къде по-ценни са мускулите в движение, развити в следствие на активен спорт... по- трудно става, ама си струва усилията...

абсолютно вярно е това,дето пича го е написал.
истински мускули се правят чрез спорт,а не чрез фитнес!
той фитнеса е само за външна красота,няма никакъв сериозен ефект върху мускулите,защото преди да почнеш да правиш каквото и да е,трябва да загрееш сериозно,иначе се изморяваш на десетата минута.
при усилено спортуване може да не изпъкнеш толкова с бицепси и плочки,но няма да имаш проблем при физическите натоварвания.
както база бацето по-горе фитнеса е путкинска работа,за перничани :lol: :lol: :lol:

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Апр 2007 18:13

Еми наистина не ходи на фитес,защото можеш да с докараш доста големи изкривявания е зависи, на колко си ако си межди 15 и 18 или по-малик, по-добре се хвани с някакъв спорт, където да тичаш веднага ти давам пример а такъв тенис или футбол нещо, където да тичаш.Казвам ти ще си много по-добре ако се хванеш с нещо такова отколкото да се биеш в залата и да получиш някои изкривяване пък и на спорта като баскетбол футбол и тенис или пък с плуване. щте се чувстваш по-добре и щте станеш по издръжлив.Докато при залата щте направиш мусколи но без никаква основа щте ходиш на зала и като те накарат примерно да напраиш 4 обиколки на игрище нищо няма да напраиш с тез мусколо.Това е моето лично мнение.А за втория въпрос немога да ти помогна.Но щтом искаш просграма етоти но те съветвам почни да спортуваш а не да ходиш на зала:
1.Повдигане на щанга от лег 3 по 10
2.избутване на дъмбели от полу лег 3 по 10
3придрпване на вертикаленскрипец 3 по 10
4придърпване на хоризонтален скрипец 3 по 10
5раменно разтваряне в страни 3 по 10
6трицепсово разгъване на скрипец 3 по 10
7.Бицепсово сгъване с щтанга 3 по 10
8бедрено разгъване 3 по 15
9бедренно сгъване 3 по 15
10повдигане на пръсти на колф машина 3 по 15
11 коремни преси 3 по 20
12повдигане на крака от лег 3 по 20
Но пак те предупреждавам почни да тренираш нещо друго.Но ако си упорит и не искаш тогава се съветваи с треиори те в залите и хора от там които имат опит.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Апр 2007 18:15

xide написа:
Нещо не разбрах закво се заяждаш.Просто питам за програма за трениране не парадирам с тва че ходя на фитнес...

My little halo

a.k.a SoaP

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Апр 2007 18:23

Daddy ,fastsamorai ,Noise - смях се от сърце :lol:
Възможно е да се повредиш ама трябва да си някав уникално прост и неук за да се 'изкривиш'.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Апр 2007 18:31

Ми наистина се получават изкривявания но само ако не правиш опражненията както трябва и риска е по -голям до !8 години.Това си е доказано но зависи и какви опражнения правиш.

Профил

Аватар
В момента играе: Белот ...
Заглавие:
Публикувано на: 09 Апр 2007 18:33

Малееееееее .... колко сте заблудени с фитнеса ....
Земете малко прочетете нещо по тая тема ...

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Апр 2007 18:36

Челсъм ходил съм и съм разбрал какво е.Само те преобразява от вън но като те накарат да бягаш след 100 метра и си като сопол

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Апр 2007 18:36

Hooff_ написа:
Daddy ,fastsamorai ,Noise - смях се от сърце
Възможно е да се повредиш ама трябва да си някав уникално прост и неук за да се 'изкривиш'.

Не съм казал да се "изкривиш" :lol: въпреки че и това може... я прочети внимателно какво съм казал, и ако отречеш че е така, явно идея си нямаш за какво става дума ;р

ANTI ANTIFA

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Апр 2007 18:46

@fastsamorai- Брато, хубави съвети даваш, но да те попитам - къде са те учили да пишеш??? :roll:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Апр 2007 19:02

I_Hate_Noise написа:

Без глупави изцепки,моля..Преди няколко години,докато все още тренирах карате,имаше едно момче в групата,което сериозно си ходеше на фитнес.Мога да ти кажа,че беше 2 пъти по-бърз от всички други,удряше доста силно и си беше релефен.Освен това - нещата,за които ти говориш могат да се случат след доста години тренировки,при това такива за добиване на маса и сила.Имаш ли си въобще най-малка представа колко различни видове упражнения можеш да правиш във фитнеса?Преебавали се ставите..Човек,прочети малко литература,после ела и пак ще поговорим.

Daddy написа:
той фитнеса е само за външна красота,няма никакъв сериозен ефект върху мускулите

:doh: Кво ли си губя времето да споря,аман от малоумници в тоя форум..

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com