Автор |
Съобщение |
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Дек 2005 14:13
[BS]d4rk.1nside написа: Hand of Horror написа: Зубро Зубрев написа: [BS]d4rk.1nside написа: Само аз ли мисля , че автора е пълен дебил..Или поне тва коет е написал , не разбирам въобще как сте напраили 3 страници на тая дебилщина..ПФФ.. Стига бе, не видя ли че не е имал достатъчно време да изпипа нещата.... все пак домашните в първи клас са си много... За 10 клас ZOMG..
Sweet mother of fuck...
Леле, майко...
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Дек 2005 15:31
Disturbеd написа: [BS]d4rk.1nside написа: Hand of Horror написа: Зубро Зубрев написа: [BS]d4rk.1nside написа: Само аз ли мисля , че автора е пълен дебил..Или поне тва коет е написал , не разбирам въобще как сте напраили 3 страници на тая дебилщина..ПФФ.. Стига бе, не видя ли че не е имал достатъчно време да изпипа нещата.... все пак домашните в първи клас са си много... За 10 клас ZOMG.. Sweet mother of fuck... Леле, майко...
Не ве, не виждате ли, че той не спомена в кое училище учи. Явно е 10-ти клас в 3-то Весело. От разказа съдя, че той и The_Predator са гениите на училището (;
___________________________________ Click!
|
|
|
|
|
Stiiv Olstin
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Дек 2005 19:29
Demoness написа: Disturbеd написа: [BS]d4rk.1nside написа: Hand of Horror написа: Зубро Зубрев написа: [BS]d4rk.1nside написа: Само аз ли мисля , че автора е пълен дебил..Или поне тва коет е написал , не разбирам въобще как сте напраили 3 страници на тая дебилщина..ПФФ.. Стига бе, не видя ли че не е имал достатъчно време да изпипа нещата.... все пак домашните в първи клас са си много... За 10 клас ZOMG.. Sweet mother of fuck... Леле, майко... Не ве, не виждате ли, че той не спомена в кое училище учи. Явно е 10-ти клас в 3-то Весело. От разказа съдя, че той и The_Predator са гениите на училището (; Не му е стигнал бала за 3то весело ..Много нависоко го слагаш бре..+Това май не е от София .
___________________________________ Stiv 6te vi pomete ...............OTNOVO!
LedEINIQ !!!!!
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Дек 2005 20:03
[BS]d4rk.1nside написа: Demoness написа: Disturbеd написа: [BS]d4rk.1nside написа: Hand of Horror написа: Зубро Зубрев написа: [BS]d4rk.1nside написа: Само аз ли мисля , че автора е пълен дебил..Или поне тва коет е написал , не разбирам въобще как сте напраили 3 страници на тая дебилщина..ПФФ.. Стига бе, не видя ли че не е имал достатъчно време да изпипа нещата.... все пак домашните в първи клас са си много... За 10 клас ZOMG.. Sweet mother of fuck... Леле, майко... Не ве, не виждате ли, че той не спомена в кое училище учи. Явно е 10-ти клас в 3-то Весело. От разказа съдя, че той и The_Predator са гениите на училището (; Не му е стигнал бала за 3то весело ..Много нависоко го слагаш бре..+Това май не е от София .
Стига брее ви маи не ме разбирате да **************** в ************ мамкаму аз съм се постарам да е смешно ане тъпо а вие си мислите еди какво си
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Дек 2005 20:05
Поздравления! Смехотворно тъпо е.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Дек 2005 10:01
Не, ще трябва да ви разочаровам, защото Бялото Лице наистина е 10 клас, но просто разумът е бил поразен от... нещо неизвестно... може би е било ПРОКЛЯТИЕ ЗЛОБА... :)
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Дек 2005 18:10
Абе аиде сега важnoto e да става шоу
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Май 2006 14:50
пичове мисля си за продължение в Дууммм ама са не знам вии казета...
|
|
|
|
|
TemplarWhore
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юни 2006 11:32
Бе я стига!
___________________________________ Фитнес бог с PS3!
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юни 2006 01:05
d4rk.1nside написа: Еби му майката ти 3ти клас завършил ли си бе?
Като гледам не
___________________________________ | | |
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Мар 2007 16:50
Обреченост
Завръщане в ада
Глава 1
ИЗ дневника на един селянин...
1Днес копахме цял ден с мотиката.
2Тати каза че съм олигуфрен сакатлък недък и че съм бил идеот за дето налях вода в трактора и тои не запали.
3Вече съм на 18 тати каза че ще ме прати в казарма защото училището не било за нас.
4Цял ден бягам кат будала.
5Днес белех картофи 38 тона минаха през ръцете ми.
6Годината е 2367 вече съм профисионален воин на федерацията.
7Днес сънувах ох да сънувах че съм негър и виках "ААААААААААААА БОЛИ ААААААААААААААА БОЖЕ ААААААААААА"бях на планината бrоубек с друг негър не коментирам повече.
8Чешиха да ме пратят на Марс за разледване на изнасилване там все още имало станция която едва сега започнали да обетават идеоти казаха че има злато а аз знам че там има гейове.
9Летя за Марс о да летя до мен седи млада дама огледах я от глава до пети после гледах там еее там де онези големи полу топки тя ми каза"еи сладък искаш ли го?" а аз не отговорих реших да отида до таолетната а тя като видя че ставам ме срита в пениса.
10Вече сме на марс там ме посрестанаха подобаващо пред мене имаше един човек свещенник и тои викаше "ААААААААААААААЛЛЛЛЛЛЕЕЕЕЕЛЛЛЛЛУУУУЯЯЯЯЯЯ!!!"Гледах с отворена уста не знаех какво става той държеше библия и викаше"АНАТЕМА!!!АНАТЕМА!!! БОГ ЩЕ ВИ НАКАЖЕ СВИНЕ!!!" останах с отворена уста.
11Повика ме един генерал да генерал тои беше мускулест и ми каза "Преди 5 дена изнасилиха свещенника не знам кои беше за това си тук вземи тези брони и този пистолет" и аз"Ъъъъъъ има ли опастност да ме изнасилят докато спъ"генерала "Да по голяма от колкото да си мъртъв".
12Сега наблудавах централата беше пълно с Сатанисти и един свещеник.
13Днес свещенника изчезна сигорно го ебкат некаде запътихсе да търся и попаднах на една стая там бяха и сатаннистите и свещенника тои беше по средата а те го ебаха(в централата нямаше жени)и имаше пентаграма тпва бе ритуал о да или просто оргия гледах с отворена уста после извадих пситолета и стрялях но не беше зареден а оня дето ебеше се изпразни в устата на свещенника а тои викаше"още искам още" а аз стях да го спасявам този идеот но когато каза думите стаята стана червеникава о да червеникава имеме 3 сатаннисти и 1 свещенник свещенника взе да се смеее "ХАХАХАХАХАХАХАХА" и тогава потъна в дън земя станнистите бяха учудени те викаха сте казеш че нещо ги биеше бягаха в кръг а аз гледах напиках се от страх после те станаха зомбита нападнахаме аз стрелях и ги убих с големи мъки после по коридора зад мен се чу нещо странно едно такова"ААаааАААаааААаа" от един филм беше се сестама ама от кои с едно момиче с дълга коса ех минали глупости излязох в коридора и стрелях е за съжеление убих 1 човек които се молеше на библията вече ставаам за сатаннист.
14Бягах към стаята си и чувах викове от всички страни радио станнцията не работеше.
Край на 1 част...Очакваите втора част...
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Апр 2007 01:14
АХХХААХХААХХАХАХАХАХАХАХХА
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Апр 2007 10:04
Oh noes!
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Апр 2007 15:56
|
|
|
|
|
Кирилица
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Апр 2007 16:05
Боже
___________________________________ Кирилица goes Jason
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Апр 2007 16:13
Ае някой да каже браво много весело ....
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Апр 2007 09:01
Обреченост
Част 2
Из дневникът на един нещастник...
15Докато бягах към стаята ми бидях един такъв аве беше нещо много страшно то крещеше викаше беше демон тогава вдигнах библията от земята и виках в "В ИМЕТО НА АЛАХ УМРИ!!!" нищо не стана то тръгна към мен олеле "В ИМЕТО НА БУДА УМРИ" пак нищо олеле кво да правя "УМРИ БЕ ДЕМОН" и тои се изхили и избяга.
16Стигнах до стаята цялата беше в кръв отказах се от идеята да се заклуча.
17Пуснах радиото останах с отворена оста "Я тибля и ябълки и круши я тиблял ляляляялялялялл яляляля" пак някоя дяволия архх после пренастроих станцията "ЗА ТОДИНУ ЗА СТАЛИНУ НИЙ КЕ ПАДНЕМ ВЪ ВОЙНА Я РУСИЯ Я СТАЛИН КЕ НИ ВИДЕ ПАК!!!" след 57 секунди успях да настроя станцията почесъх мъдята и слусях"АААААААААААААААААРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРР..........""ПОМОЩ....ПСЦЩАСПДА...НЕЕЕЕЕЕЕЕ...".
18После от шахтата падна някакъв труп на професор той ми каза "АХХАХАХАХХАХАХА" и умря зялко за него.
19Тръгнах към столовата бях много гладен стигнах до столовата и трябваше сам да си сложя да ям готвачя имаше 40 санта дупка в стомаха седнах и почнах до мен беше на стол Милър "еи брато искаш ли малко от тези кебапчета" а тои "....." дадох му малко в устата а тои се изтърбуши на пода"Е стига ве брато храната е прясня не умираи сега" после разбрах че е бил умрял от отдавна а аз се притесни да не би храната да е отровна.
20Излязох от столовата и тогава видях...
Очакваите 3 част от поредицата...
|
|
|
|
|
Gugu
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Апр 2007 21:16
>Cr0v3an7< написа: Фен цам на вси4ките 3 игри но наи рулеззззз ДООООМ2 това е играта на игрите с нея цам израсal _________________________________________ DOOOOOOOOOM SHEL NEVER DIE И аз израснах с ДУУМ 95 или нещо такова след това с ДУУм 2 еи туи е истината
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Апр 2007 20:18
Vermic написа: Обреченост Част 2
Из дневникът на един нещастник... 15Докато бягах към стаята ми бидях един такъв аве беше нещо много страшно то крещеше викаше беше демон тогава вдигнах библията от земята и виках в "В ИМЕТО НА АЛАХ УМРИ!!!" нищо не стана то тръгна към мен олеле "В ИМЕТО НА БУДА УМРИ" пак нищо олеле кво да правя "УМРИ БЕ ДЕМОН" и тои се изхили и избяга. 16Стигнах до стаята цялата беше в кръв отказах се от идеята да се заклуча. 17Пуснах радиото останах с отворена оста "Я тибля и ябълки и круши я тиблял ляляляялялялялл яляляля" пак някоя дяволия архх после пренастроих станцията "ЗА ТОДИНУ ЗА СТАЛИНУ НИЙ КЕ ПАДНЕМ ВЪ ВОЙНА Я РУСИЯ Я СТАЛИН КЕ НИ ВИДЕ ПАК!!!" след 57 секунди успях да настроя станцията почесъх мъдята и слусях"АААААААААААААААААРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРР..........""ПОМОЩ....ПСЦЩАСПДА...НЕЕЕЕЕЕЕЕ...". 18После от шахтата падна някакъв труп на професор той ми каза "АХХАХАХАХХАХАХА" и умря зялко за него. 19Тръгнах към столовата бях много гладен стигнах до столовата и трябваше сам да си сложя да ям готвачя имаше 40 санта дупка в стомаха седнах и почнах до мен беше на стол Милър "еи брато искаш ли малко от тези кебапчета" а тои "....." дадох му малко в устата а тои се изтърбуши на пода"Е стига ве брато храната е прясня не умираи сега" после разбрах че е бил умрял от отдавна а аз се притесни да не би храната да е отровна. 20Излязох от столовата и тогава видях...
Очакваите 3 част от поредицата...
21 и се появи сериоизния сам,и вместо лице тоз демон имаше надпис "Две Предупреждения"
22 и те заля с пумия спам ио други изродски глупотевини
23и ти се удави плувайки безпомощен срещу драйфнята-океан която демончето бълваше.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|