Автор |
Съобщение |
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Апр 2007 22:51
Ми казва там говорителя на новините, че бомбата, която GDI сме пуснали е довела до верижна реакция, причинила смъртта на 25 милиона души, като щели да измират все повече. Генерала ми казва, че съм позор за униформата, защото съм избил толкова хора + моите собствени, и щял да ме води на воене съд, обаче тоя Директора ме спасил, щото съм му играл по свирката Не беше много happy енда при мене
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Апр 2007 08:12
Да, те са 2 филмчетата по принцип, но понякога се бъгва и показва грешното. Аз 2 пъти съм я минавал тая мисия, като и двата пъти използвах бомбата. Първият път обаче ми пусна "щастливото" филмче, където тоя генерала се кефи и казва, че негъра си е подал оставката по-рано сутринта. Вторият път ми се пусна пък другото филмче, в което Хикс вече обясни какво става - общо взето обратното - негъра се кефи, а генерала е бесен
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Апр 2007 15:39
Зверски зациклих на мисията в Хърватска,където трябва да задържа базата и после да ескортирам МСВ-то.Дайте идеи за помощ
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Апр 2007 16:39
THE KING OF TIME написа: Зверски зациклих на мисията в Хърватска,където трябва да задържа базата и после да ескортирам МСВ-то.Дайте идеи за помощ
Набухай по входовете на базата по 3 обелиска, подкрепени с по 1 шредер кула и си готов
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Апр 2007 17:19
Хикс написа: THE KING OF TIME написа: Зверски зациклих на мисията в Хърватска,където трябва да задържа базата и после да ескортирам МСВ-то.Дайте идеи за помощ Набухай по входовете на базата по 3 обелиска, подкрепени с по 1 шредер кула и си готов
Братле,кви обелиски,кви SCI-FI кули ми говориш,Нищо не може да се строи,само воиски могат да се тренират,а воиските на НОД идват отвсекъде
|
|
|
NeO_Zealot
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Апр 2007 17:22
Хикс мисли,че става дума за една НОД-ска мисия,горе-долу с идентична задача.Я дай скрийн на мястото,че нещо не се сещам коя беше тая мисия.
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Апр 2007 17:26
King преди час я минах. Ами някаква стратегия незнам каква да ти дам. Блъскай предатори и трябва да имаш поне 2 харвестъра. А и като те наапдат изключвай кули от едната страна включвай ги от другата и така за да можеш да се защитаваш. като събереш достатъчно армия , нападни базата на НОД във града долу и така им секваш пехотата дет серът нон-стоп. Апрочисти пъти и докарай МСВ-то. Дано съм бил полезен.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Апр 2007 17:26
Еми в момента не мога да ти дам скрийн,но мога да ти обясня каква е мисията.Театъра е Хърватска.Започва на едно място,където сградите са полуразрушени,трябва да се опази тази база около 4 минути,докато дойде подкреплението,но се оказва,че НОД-овски сили са го притиснали.След като мине въпросното време трябва да мина на отсрешния бряг(града е разделен с река) и да унищожа няколко кули.След това през въпросната част от града трябва да ескортирам МСВ-то до началната точка.
Каралийски,абе аз турвам Предатори на местата,ама тия фанатици като ми ги пуснат ме разебават отвсякъде .Освен това идват адски много,а финансовите възможности просто не ми позволяват голяма войска.
|
|
|
NeO_Zealot
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Апр 2007 17:37
Хаха сетих се за мисията.Значи това с включ-изключ кулите забавя прекалено много.А predators не ти трябват много,защото НОД-овски машини те нападат само от горе и дясно.Значи аз я минах така : долните 2 входа тупнах по 5-6 apc-та (след няколко пребити уейва машините стават елитни и нямаш повече грижи).От горе и в дясно - включваш кулите и слагаш няколко танка+апц-та докато се закрепиш.Като изкараш повечко предатори се изнасяш в дясно по пътя и размазваш малката база на НОД там,за да спрат да идват юнити оттам.После се дигаш и ескортираш mcv-то ( до това време 1/2 от армията ти би трябвало да е елитна,тъй че ще е лесно).
|
|
|
|
|
thegreenkrs
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Апр 2007 17:38
Точно щях да идвам сега да се оплаквам за тая мисия, играя я на normal и вече я преигравам за 10-ти път. Засега стратегията ми е - слагам rally point на казармата да се струпват долу посредата. На всеки 2ма rifle-a по един базукер, за хеликоптерите на Nod. Горе долу не пропускам от юг, но от горната страна, където идват машинки е по-трудно. Наистина ти трябват 2 harvesters ... нито повече, нито по-малко. Когато станат 3 почват да си пречат и да се изчакват.
Може би е грешно, че тръгвам с цялата армия към MPV-то. Трябва първо тази база да се разруши, която наистина постоянно сере пехотинци. Отивам да се бия
|
|
|
|
|
NeO_Zealot
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Апр 2007 17:48
Абсолютно.Значи в момента я преигравам мисията - НИКАКВИ войници ! Само губене на ресурси. Няколко APC-ta на долните входове ( най-добре м/у двата моста,така че да хващат и 2-те страни) папкат пехотата за закуска.Масиране на танкове горе и в дясно,а в последствие - бой по базата в горния десен ъгъл.Тя е слабо укрепена и не е трудно да се пребие
Едит: APC-тата правят на сол и хеликоптерите,а само ЕДНА противовъздушна кула да се активира е предостатъчно (има огромен обхват на стрелба).
|
|
|
|
|
OnePageLife
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Апр 2007 17:52
Играта я врътнах. Дразнещо лесна е дори на степен Hard. Предишното се отнасяше за кампанията. За скирмиш-а нещата стоят друго яче. Брутал комп си е наистина брутален. Шапка им свалям на разработчиците за няколкото модела на поведение на изкуствения интелект. Дотук добре, но има нещо което направо ме кара да троша клавиатури у нас - патфайндинга на единиците. Такъв почти липсва. Единиците са безкрайно глупави и тромви и разнещи! Побелявал съм докато успея да върна 2 танка за ремонт по време на битка. То докато се обърнат, то докато решат, че трябва да тръгнат и.... "остава" какво да върна за ремонт след тези невероятни маневри. Отвратителен патфайндинг. дано го пачнат скоро. Иначе играта зарибява, но като я врътнах и почна да ми писва за съжаление.
___________________________________ humanity... it is a thing, that is not meant to last...
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Апр 2007 17:56
Аххх ти си говорел за мисия на GDI, аз наистина помислих за мисията на NOD, където тряя да ескортираш едно камионче. Аз лично без проблеми минах мисията с номера с изключването на кулите А между другото кампанията на NOD ми е в пъти по-трудна, отколкото кампанията на GDI. Просто единиците на NOD са къде къде по слаби, отколкото тези на GDI. За справка - с 3 мамут танка съм минавал мисия, която представлява изриването на вражеската база със земята, докато с 3 аватара те това е мисията невъзможна (с ъпгрейди и 2та вида единици ест). Райфълмените с/у милитант-и познайте кой побеждава. Пък да не говорим, ако ми скочи със Zone Troopers (добре, че поне Shadow Teams правят брутален dmg, че ако не бяха те нз). Вчера например такъв зор на мисия не съм виждал. Става въпрос за мисията, в която трябва да отбраняваш Temple Prime. Ужас, едва я минах.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Апр 2007 18:04
Мен ГДИ винаги са ме радвали.Особено ъпгрейда на танковете,който им сменя оръдията с рейлгън.Малеее,къв демидж правят,не е истина
|
|
|
NeO_Zealot
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Апр 2007 18:07
Проблемът ви е,че се опитвате да комбинирате юнити Специално мисията с отбраната на Temple Prime я минах с масиране на много (100+) скорпион танкове.След ъпгрейда за лазера стават доста брутални.Иначе сега се отказах от скорпионите и правя по 3-4 летища - на мисия по 100-150 хеликоптера ( Venom май бяха ).И на тях им влияе лазерния ъпгрейд,стопяват други самолети за секунди,по земя също нямат проблем.Все пак в момента съм зациклил на една от последните мисии - там,където трябва да превземеш 2 GDI-ски бази и 2 скрински такива.Изключително дразнеща мисия.
Ъъъ OnePageLife не мога да се съглася с мнението ти за патфайндинга.Пък и това,което си описал не е "проблем",отнасящ се към него
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Апр 2007 18:23
Аз точно бях стигнал до мисията за превзимане на Скрин и ГДи базите и линдолса се крашна. Преинсталнах го и ест сейвовете бяха заминали. Доста дразнещо но какво да се прави сега съм почнал с ГДи да ги мина после с Нод и Скриновете зовът.
P.S - One Vision , One Purpose !
|
|
|
|
|
thegreenkrs
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Апр 2007 18:49
Минах я въпросната мисия. Откъде да знам, че можело да се пускат защитите Та се отбранявах само с единици. Да не говорим, каква глупост е да тръгваш да спасяваш първо MPV-то
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Апр 2007 23:17
Какво е MPV бе ?
Аз знам само за MCV.
|
|
|
|
|
lord of darkness
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Апр 2007 09:10
аз нямах много време да играя и сега съм в кампанията на гди(на нод не я играя оставих я за след тази на гди)на alexandria в континента egypt някой може ли да ми каже колко още остават че да мина кампанията
|
|
|
|
|
OnePageLife
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Апр 2007 11:24
@time's up
Не съм се впускал в обяснения за патфайндинга просто. Не може да се отрече, че единиците се забиват в разни ъгълчета, бутат се, минават по очевидно по-дългия път и успяват по всякакъв начин да се зациклят в някаква тъпня по картата, тръгват на където си искат... абе много има за обсъждане по този въпрос.
___________________________________ humanity... it is a thing, that is not meant to last...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|