Prison Break
- Till.Lindemann
мини руло написа:29 August, ако не се лъжа..
Ами че то в момента го дават по американската телевизия.... не може ли и по-рано???
Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
Сигурни ли сте, че това е последния епизод от втори сезон? В http://imdb.com пише, че има и 24-ти епизод от втори сезон
И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
- SneakyDude
- Обратна връзка:
Не знам за вас, обаче мен краят на втори сезон (ако това е краят, щото се чуват най-различни мнения) ме остави доста заинтригуван относно трети сезон.
Очаквам отново тази мрачна атмосфера на затвора, която направи първи сезон толкова завладяващ и липсата на която донякъде направи втория досаден.
Очаквам отново тази мрачна атмосфера на затвора, която направи първи сезон толкова завладяващ и липсата на която донякъде направи втория досаден.
Now, three Gods wait on the windowsill
Where one God's blood was lately spilled
While black tongues lap at the spreading pool
And build the strength they need to rule.
Where one God's blood was lately spilled
While black tongues lap at the spreading pool
And build the strength they need to rule.
SneakyDude написа:Не знам за вас, обаче мен краят на втори сезон (ако това е краят, щото се чуват най-различни мнения) ме остави доста заинтригуван относно трети сезон.
same here.
Очертава се да е много интересен третият сезон. Добре че не свърши с втори сезон ;Ь

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
- White Emperor
- Обратна връзка:
-