ЦСКА - ЛЕВСКИ 07.04.2007
- ^GipsyMan^
- Обратна връзка:
ЦСКА - ЛЕВСКИ 07.04.2007
САМО ЦСКА !!!
ВСИЧКИ РОМИ ОТ ШЕКЕР МАХАЛА СМЕ ЗА АРМЕЙЦИТЕ !!!
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
-
Алминатора
- Обратна връзка:
- Lord of the dreams
- Обратна връзка:
Точно така!САМО ЛЕВСКИ ШАМПИОН,ОЛЕ,ОЛЕ,ОЛЕ!!!Романс написа:Левски бие,Левски шампион.Shadow' написа:ЦСКА бие, Левски шампион.
а.к.а. Nixon
http://bulgariansounds.blogspot.com/
http://bulgariansounds.blogspot.com/
- Till.Lindemann
- Edwin Odesseiron
Re: ЦСКА - ЛЕВСКИ 07.04.2007
^GipsyMan^ написа:САМО ЦСКА !!!
Интересното е че единствените цигани са в синята агитка (включително и ти)
Филиповци е синя зона
Проверете ако не ми вярвате
По темата
ЦСКА печели мача и титлата
I'm busy, okay? I'm busy!
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
- Edwin Odesseiron
Автора е говедо беCode of Living написа:Некви заблудени доктори , автори и секви..
Глейте къв е форума дори , кекакхка..
И това ли не можеш да чатнеш?
Колко показателно за синята агитка...
Какво има да говориме
Феновете на ФК Лефски Сф - Никсъна (известен умствено изостанал флуудър), Азис (хомосексуален травестит от ромски произход напъващ се да мине за певец/певица и с мераци да стане министър на културата), Китаеца (Женен за Азис) и ж.к. Филиповци (втория по големина ромски катун в София (след Подхуяне))
"Футболистите" и управата на Говедоспор са същите като феновете си - цигани, помаци, евреи, турци и хомосексуалисти
Такава сбирщина просто няма шансове срещу Армейската Чета
И аз съм фен на Левски. Не съм гей, луд или циганин. Не е трудно човек да се усети, че и сините и червените фенове имат утайки измежду тях, хора които са "фенове" без да знаят един футболист и само викат ЦЕСЕКА, ЦЕСЕКА, а ако ги питаш какво значи това... без коментар.
Айде да обърнеме темата на прогнози и приятелски спор, не на безмислен спам и надпревара по хитроумие.
Айде да обърнеме темата на прогнози и приятелски спор, не на безмислен спам и надпревара по хитроумие.
- Edwin Odesseiron
Изключенията само потвърждават правилотоShadow' написа:И аз съм фен на Левски. Не съм гей, луд или циганин. Не е трудно човек да се усети, че и сините и червените фенове имат утайки измежду тях, хора които са "фенове" без да знаят един футболист и само викат ЦЕСЕКА, ЦЕСЕКА, а ако ги питаш какво значи това... без коментар.
Всеизвестно е
А в ЦСКА роми няма
Просто не могат да произнасят името на отбора
-
d4rk.1nside
Знам , просветени ми докторе. За авторчето , но както каза шейдю , навсякъде има изключения .. Авторът е тотален дебил , а половината ми приятели са ЦСКА-ри и са доста свестни хора. Никога не съм разбирал какво общо имат футболните умения на даден отбор с феновете му и цвета на чорапите им , примерно.Др. Ливайн написа:Автора е говедо беCode of Living написа:Некви заблудени доктори , автори и секви..
Глейте къв е форума дори , кекакхка..
И това ли не можеш да чатнеш?
Колко показателно за синята агитка...
Какво има да говориме
Феновете на ФК Лефски Сф - Никсъна (известен умствено изостанал флуудър), Азис (хомосексуален травестит от ромски произход напъващ се да мине за певец/певица и с мераци да стане министър на културата), Китаеца (Женен за Азис) и ж.к. Филиповци (втория по големина ромски катун в София (след Подхуяне))
"Футболистите" и управата на Говедоспор са същите като феновете си - цигани, помаци, евреи, турци и хомосексуалисти
Такава сбирщина просто няма шансове срещу Армейската Чета
остарехме
ахахаха, а вие кви сте тогава ве чорбари? ЦСКА е един бегъл отмиращ помен на бившия съветски блок и на БКП
А ти докторе не го играй много нацист, че ти ше трябва да си от първите към камерата 
Deutschland erwache aus deinem bosen Traum!
Gib fremden Juden in deinem Reich nicht Raum!
|: Wir wollen kampfen fur dein Auferstehn!
Arisches Blut soll nicht untergehn!
Gib fremden Juden in deinem Reich nicht Raum!
|: Wir wollen kampfen fur dein Auferstehn!
Arisches Blut soll nicht untergehn!
- Edwin Odesseiron
Тук постигнахме консенсусCode of Living написа:Авторът е тотален дебил
Повечето ЦСКА-ри са такиваCode of Living написа:половината ми приятели са ЦСКА-ри и са доста свестни хора.
Не знам дали имат общо но е очевидно че има тенденция циганите, педалите и малоумните да са фенове на подхуенският тимCode of Living написа:Никога не съм разбирал какво общо имат футболните умения на даден отбор с феновете му и цвета на чорапите им , примерно.
Съдба
@хитмен
Ти си още едно доказателство че ощетените са сини
И как имаш наглост да говориш за БКП!? Ти за Цола Драгойчева не си ли чувал!?
А аз нацист не съм (и не искам да бъда)
А камерата би била много по-подходяща за утайки като теб
-
d4rk.1nside
Дори и ти си знаеш , че т'ва което каза не е верно .. ама карай. Със същия успех ( на думи ) мога да ти "докажа" , че повечето от феновете на ЦСКА идват директно от Факултета ..Др. Ливайн написа:Не знам дали имат общо но е очевидно че има тенденция циганите, педалите и малоумните да са фенове на подхуенският тимCode of Living написа:Никога не съм разбирал какво общо имат футболните умения на даден отбор с феновете му и цвета на чорапите им , примерно.
Съдба![]()
остарехме