She Loves Me Not написа:Инсталнах си Стил Лайф, но още в началото затънах Не мога да разбера пина за достъп до лабораторията. Някой ако знае да казва, какво да правя
абе като едно добро малко лапе си викам да не създавам темичка па да си пиша тука.
Хора, нещо малко ме фана носталгията по старите RPG-та та си инсталнах Sacred-a и с един френд я играе. (абе впрочем да ви питам ако можете да кажете неква идея защо не става да играем в мулти при положение че направихме мрежа през хамачи, направихме и в Сакреда, направихме мрежа, единия влиза примерно и като другия влиза нещо изведнъж почва да сече страшно гадно и не може да се играе)
иначе ако има някой друг, нека ми пише на скайпа-mitko2026 може да пробваме някой път да играем...
тая игрица нещо много ме кефи, дори повече и от Диаблото... незнам що, просто е уникална
Някой може ли да ми даде линк за:
Total Overdose
True Crime: New York City
True Crime: Streets of LA
Ако са от торрент да има сийдъри. Моля ви се, че много ми се играе!!!
World of Warcraft THE BURNING CRUSAID v 2.0.10 a нe World of Warcraft v1.12.1 плс някои да даде хубав сурвур ма да не е от еднодневките и работещ оут ланд а и да е 24/7 и не на последно място да се дига бурзо
Memeto mory (lat) Някои хора са чудовища-http://www.pleasehelp.hit.bg/ -никое друго същество не би убило за удоволствие
А я аз ся да питам дайте идея от къде да избарам Pirates Two Tortuga /не съм сигурен че точно тей са пише/ гледах и демонстрацията в Gamer's Show и викам да я пробвам. тнкс предварително
А я аз ся да питам дайте идея от къде да избарам Pirates Two Tortuga /не съм сигурен че точно тей са пише/ гледах и демонстрацията в Gamer's Show и викам да я пробвам. тнкс предварително
Ами този саит го знам първия път ако не се лъжа от там си дръпнах играта но за нещастие линковете не работят.Та ако, някои знае друго място от където да я дръпна или торент но с добър seed ще съм благодарен.
Да като гледам наистина е така пробвай да питаш в форума там за други линкове /да я преместят просто ако имат възможност може пък да могат да помогнат.
Indiana би ли погледнал дали можеш да я намериш от другаде Тортугата щото я свалях 3 пъти и все прави грешка при копирането на някой *.bik файла и след това ме изхвърля като дам "нова игра".
AccJoro написа:Ами този саит го знам първия път ако не се лъжа от там си дръпнах играта но за нещастие линковете не работят.Та ако, някои знае друго място от където да я дръпна или торент но с добър seed ще съм благодарен.
BladeofAwe написа:Indiana би ли погледнал дали можеш да я намериш от другаде Тортугата щото я свалях 3 пъти и все прави грешка при копирането на някой *.bik файла и след това ме изхвърля като дам "нова игра".