Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Мар 2007 00:41
хахаха ехх 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Мар 2007 14:04
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Мар 2007 23:53
Agnarr написа: Аз съм твърде малък за гадже/алкохол/дискотеки V V V V Scar написа: Shadow' написа: Agnarr написа: На мен ми е твърде малък за гадже/алкохол/дискотеки ownd Като фиксваш следи за изречението ти да си запази смисъла.Кура да не е спиртомер ве...
|
|
|
|
 |
Shady
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Мар 2007 23:56
Shadow' написа: Scar написа: Shadow' написа: Agnarr написа: На мен ми е твърде малък за /алкохол/ ownd Като фиксваш следи за изречението ти да си запази смисъла.Кура да не е спиртомер ве... Кой за каквото си го ползва, в свободна страна живеем все пак 
fixed 
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
 |
Scar
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2007 14:21
Всъщност на тва имах доста добър отговор ама нали темата е да затапим горния а вече беше постнато от друг ;/
___________________________________ I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
I will stone you,stone you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Мар 2007 09:32
Dumbaldor написа: Знаеш ли кво. Вземи си един Celeron na 2 Ghz, 512 DDR и една GeForce 4 MX и всички игри ще ти вървят на макс.
|
|
|
|
 |
2D'
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Мар 2007 11:55
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
 |
FABLE
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Мар 2007 12:46
БАХАХАХАХАХАХАХ ТИЯ 2МАТА МА УБИВАТ
Аросаlypse написа: GrubbyHouseDude™ написа: Аросаlypse написа: Ееее как лъжи това е истинския разговор оставете го момчето има психически отклонения
[10:46:57 PM] [DnBCult]Rudebox/Desire каза: ei 4owek izka6 li da se ebem da si priznaq az sym gei i kwo da se prawi ... snimkata ti mnogo me izkefi wyzbuvda6 ma .. [10:47:12 PM] [DnBCult]Rudebox/Desire каза: are be cqla ni6t 6te te sanuwam dawai de molqte byrzo kazwai 4e leka no6t mina otdawna i mama mi kazwa da si lqgam molqte [10:47:16 PM] [DnBCult]Rudebox/Desire каза: 4e me cepi glavata [10:47:23 PM] [DnBCult]Rudebox/Desire каза: are deee kwo lo6o ima da sym gei poneje sym tolkowa pyp4asal i grozen 4e momi4etata me mrazqt stanah gei kwo mu e lo6oto ;( [10:47:27 PM] denis e gei каза:BQGAI OT TUKKA WE PEDERAS KOPELE MRYSNO 6TA IBA I GEIA _!_ [10:47:39 PM] [DnBCult]Rudebox/Desire каза: razbirima we ;( ne e lesno da si bawnorazwiwa6t se mutant ;( [10:47:40 PM] denis e gei каза: da be bqgai i i powe4e nestawwai we mrazq gi takiwa kat tebe [10:47:45 PM] [DnBCult]Rudebox/Desire каза: MOLTE RAZBIRIMA AZ SYM PYP4ASALA MAIMUNA NIKOI NE ME IZKA MOLQTE [10:47:50 PM] denis e gei каза: wywrwi se ebi s drugiq pedal OnePage we [10:47:55 PM] [DnBCult]Rudebox/Desire каза: ooo towa e ideq dano toi me razbere ;( [10:47:56 PM] [DnBCult]Rudebox/Desire каза: idiot si mnogo izpuska6 [10:48:01 PM] denis e gei каза: BQGAI OT TUKA WE [10:48:03 PM] [DnBCult]Rudebox/Desire каза: OnePage e pi4 I 6TE ME EBEEE Ооооо,не,тоя просто е уникален случай в олигофренията. То като акъла ти е толко и ако мислиш,че има друг тъп като тебе,за да повярва... Умри! Спокойно има ги и други като тебе . Отиди в някоя клиника там могат да ти помогнат , но кой знае .. само един Бог . Е стискам палци . п.п ще те запиша във "пълна промяна" 100% ще те приемат п.п.п не дей си режи вените още ... имаш шанс 
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Мар 2007 20:01
Йеее, колко остроумно - да се самоцитираш с другото си асс ...

Coming Soon!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Мар 2007 20:20
Не е нужно да си детектив, за да забележиш, че и 2та профила са на един и същ човек, =>(следователно)
не е нужно да не си олигофрен, за да не пишеш по един и същи начин с 2та профила.Елементарно Уотсън!I solve that mystery!
Моля следващият пост да е по темата!

Coming Soon!
|
|
|
|
 |
WolfMan™
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Мар 2007 21:06
Цитат: Абе някои торенти,могат да се теглят (от аренаБГ.).Нали това е законо?Та ако реша да сваля,някои торент нали нищо лошо,няма да направа?
Е толкова шашнато момче не бях виждал 
___________________________________ Are you ready... Тo take one step.. Out to the wild... To be a wild wolf.. Then, follow me..
|
|
|
|
 |
NeO_Zealot
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Апр 2007 17:59
Harley Davidson написа: Ами така си е и мене ме кефи,ко толкоз човека разправа ко му сай случило,пък и за правописа ко им пука на хорта важното е fun да има пък и ние от Русе сме си така един от нашия клас нищо че сме 9клас пише аЗ със С  аС ма ко от туй Русе got owned >Cr0v3an7< написа: Фен цам на вси4ките 3 игри но наи рулеззззз ДООООМ2 това е играта на игрите с нея цам израсal _________________________________________ DOOOOOOOOOM SHEL NEVER DIE 

|
|
|
|
 |
Shady
|
 |
|
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Апр 2007 19:00
Wicked Spirit написа: No, копеле имаше някаква коза, която свиреше на някакъв струнен инструмент, когато гърбушко се продаде на триметровия пич. Като добавим дебилното ти отражение в екрана на монитора, станахте бая изродите.

|
|
|
|
 |
Zero-Blade
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Апр 2007 21:08
Ruiner написа: Wicked Spirit написа: No, копеле имаше някаква коза, която свиреше на някакъв струнен инструмент, когато гърбушко се продаде на триметровия пич. Като добавим дебилното ти отражение в екрана на монитора, станахте бая изродите. 
Я ми обясно кое точно му е бисерното на това, че flex type от време на време препива и забравя да смени веднага езика, от алкохолният делириум?
___________________________________ Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Апр 2007 21:31
Дебилна е обидата, No е потребителят.
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Апр 2007 22:44
За мене нема нищо дебилно, тва е pure brilliance.
|
|
|
|
 |
NeO_Zealot
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Апр 2007 22:46
Lord of the dreams написа: Nixon2 написа: 10/10,всичко е свързано,страхотно зловещо и мрачно.Култов профил. Сега не ми се сърдете,че коментирам този пущиняк,просто сърцето ми плаче... Сега вече към тебе,нагли имитаторе на моя милост. Оценка за профила ти-10/10,ако не беше мое,а в такъв случай-0/10.Ако те псувам на български,може да си изпрося предупреждение,затова на инглиш е по-добре.Та така: Не ме цитирай дословно,дразни. Не копирай това,що е написано,почувствано,измислено или създадено от Никсън. Не си прави гавра с онова,що е Никсъново. Не имитирай Никсън или неговите действия. Не псувай Никсън,освен ако нямаш истинска причина(а аз имам да те псувам). Не се е**вай с Никсън или онова,що е Никсаново. Сега ясно ли е,copycat?  Lord of the dreams написа: Иначе го псувах и го потиснах тоя,щото не го познавам и не съм го обиждал,че да ми е сърдит и затова да ме копира и иронизира.

|
|
|
|
 |
Rensing
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Апр 2007 23:49
Просто Никсан pwnz. 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Апр 2007 19:50
Кире_Гръчата написа: Pеnnywise написа: Господина ми по история е Еврейн!!11!1111!! аххаха и кво, разпраа ли как деда му е носил бомбе и никак не е обичал миризмата на газ 

___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|