Автор |
Съобщение |
Kazim
|
|
|
|
Заглавие: Едно фешън решение Публикувано на: 31 Мар 2007 16:46
Хммммм...
Да бе мирно седяло не би чудо видяло. Да, ама не. Запалих се по този колежански (ако мога да го нарека такъв) стил - пуловер с риза отдолу, на която се подава яката.
Бихте ли дали някакви предложения за такъв вид лиготия. Може да кажете някакви бутици, където мога да се снабдя с такъв артикул (а защо не и поотделно)? Решил съм да дойда през ваканцията да се уредя с дрехи и малко зимнина. В краен случай - мобилизирам някой роднина да дойде да ми праща тук.
Ако кажете, че ги има и на Илиенци, направо отивам там.
Може да пуснете някой сайт или пък снимки.
___________________________________ Това на аватара не съм аз :/
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Мар 2007 16:49
Отиваш в пърия магазин на Sergio Tacchini, Mason`s, Hot Spot и си вземаш оттам, ама да ти кажа теа пуловери леко съкс ама щом си решил...аз пък съм си зарибан по шрените ризки на Бийабонг
|
|
|
|
|
[FFF]Flaming One
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Мар 2007 18:51
Till Lindemann написа: Отиваш в пърия магазин на Sergio Tacchini, Mason`s, Hot Spot и си вземаш оттам, ама да ти кажа теа пуловери леко съкс ама щом си решил...аз пък съм си зарибан по шрените ризки на Бийабонг
Заеби Sergio Tacchini, Mason`s, Hot Spot и пр. влез в първия магазин и бъди упорит. Дрехите правят марката а не обратното...
Казим, съветвам те ако идваш в София, да се разходиш по Витошка и пресечките и... И не се нахвърляй на марката, тя идва след като нещото ти хареса...
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Мар 2007 18:54
абе пича търси нещо конкретно не да си вържеш там няква комбинация...имам предвид отиваш и виждаш това, което търсиш, не нещо подобно...виж и вм Бенетон
|
|
|
|
|
[FFF]Flaming One
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Мар 2007 18:57
Till Lindemann написа: да си вържеш там няква комбинация
виж саа, Еврофутбола го зарежи... Ако има време, може и нещо друго да му хареса... И не е задължително да е марково... Ноу Офенс
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Мар 2007 19:03
абе друго имам в предвид...сега защо примерно да си вземе зелен пуловер и червена риза и ги смеси, а нали уж учи в по-така даскало и там разбере, че не е добра комбинация а ако си вземе една такава блуза с пуловер и риза на едно място(нали се сещаш, преди дето слагахме тениската с къс ръкав над тази с дълъг преди да излязат тези на едно дето са...)ще е почти сигурно, че откъм блуза ще изглежда добре
|
|
|
|
|
Icewarrior
|
|
Мнения: 124 Местоположение: somewhere, somewhere in the nowhere...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Мар 2007 19:38
Т'ва с първия магазин беше тъпо изказване...
За Sergio Tacchini съм съгласен, бих препоръчал още да разгледаш из FCUK (french connection), Fred Perry, но незнам доколко правилно съм разбрал какво имаш впредвид.
П.С. Препоръчвам марки, които аз нося, да се има впредвид, че мнението ми е продиктувано от субективна гледна точка
|
|
|
|
|
Gastly
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Мар 2007 19:41
Откъде подяволите имате пари за маркови дрехи...
Отиваш на илиянци или на някой пазар...красно село, борово...и там има евтини дрехи...
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Мар 2007 19:43
кое с първия магазин бе както и да е сега не пропускай майсънс само
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Мар 2007 19:44
кое с първия магазин бе както и да е сега не пропускай майсънс само щото това е като слагаме тениска една върху друга обаче като отидох до един магазин на Billabong видях как стоят нещата и някак си спрях да слагам тениските една върху друга...
|
|
|
|
|
Pеnnywise9198
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Мар 2007 23:09
На къде отива света...фешаняри с билабонг :[.Днес пък видях същите с Quicksilver...Утре ако видя някой с Etnies,Circa или Globe , вече ще въря гол
___________________________________ Тук долу всички се реем....
Fear of the dark,fear of the dark I have constant fear that something's always near Fear of the dark,fear of the dark I have a phobia that someone's always there
|
|
|
|
|
Audiofly
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Апр 2007 10:01
Не я разбирам тая работа с пуловерите. Особено не разбирам какво толкова намирате в Хот Спот-а. Тоя магазин ми прилича на втора употреба (с малки изключения, предимно на Gas). Някакъв пуловер в цветова гама, достойна за някой клоун (виолетово+зелено+жълто и т.н.), някакви блузи, приличащи на горнища на пижами и някакви натруфени обувки с брокати, или кубинки от втората световна война. Тая мода изобщо не мога да я възприема. Много по-хубави за изчистените модели. Например Levi's и Tom Tailor вървят горе-долу колкото тези в Хот Спот-а (ТТ е малко по-евтина), а имат толкова по-добри модели.
Наистина, всичко опира до вкус, но в Хот Спот има някои толкова цигански изпълнения, че не знам кой им ги взима...
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Апр 2007 10:42
Aз се нося така отвреме - навреме.
Има страшно, ама страшно свестен магазин за пуловери в пазара под НДК, в началото на левия коридор. Няма начин да го пропуснеш - голям е, приличен избор на човешки цени.
Ризи - Andrew's, има един техен магазин в подлеза до моста на влюбените. Пак на поносими цени. Сайта им.
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Апр 2007 12:54
Мен ме кефи стила(ако е стил въобще).Риза с къс ръкав и отдолу блуза.Най ми харесват блузите на Есприт.
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Апр 2007 14:04
THE KING OF TIME написа: Мен ме кефи стила(ако е стил въобще).Риза с къс ръкав и отдолу блуза.Най ми харесват блузите на Есприт. ъхъъъъъъъъъъъъъъъъ
Цитат: щото това е като слагаме тениска една върху друга обаче като отидох до един магазин на Billabong видях как стоят нещата и някак си спрях да слагам тениските една върху друга...
|
|
|
|
|
Kazim
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Апр 2007 15:10
Благодаря ви за отделеното време и специално на Firzen за добрата насока.
___________________________________ Това на аватара не съм аз :/
|
|
|
|
|
Морт
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Апр 2007 16:48
Pеnnywise написа: На къде отива света...фешаняри с билабонг :[.Днес пък видях същите с Quicksilver...Утре ако видя някой с Etnies,Circa или Globe , вече ще въря гол
Всичко взе да става фешън. Кецовете са фешън. Street марките почнаха да стават фешън. Цялата свястна култура взе да става фешън.
Скоро гледах някъв дизел смотаняк с Globe...
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Апр 2007 23:22
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Апр 2007 08:10
Till Lindemann написа: Отиваш в пърия магазин на Sergio Tacchini, MASON'S, Hot Spot
САМО ТАМО НЕДЕЙ
И еж кво става бре, секи разбира от мода
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Апр 2007 09:25
Аз па вече редовно си виждам фешънки с кецки :/.
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|