Когато кажеш братле нямаш ядовеMaRiN_007 написа:Гонзо , утре става ли , че днес няма да мога
Форумен UEFA CL турнир XVIII [Immortality !!! ]
-
TroY Gonzo
- † iMMortality †
Така играхме с Танаси и :
1мач: iMMortality(Bayern Munchen) |4-4| Tanasi(Valencia)
Нормален мач,както винаги аз каръка,но все тая.Иначе Наско успя в предпоследната минута на доиграването да ме изравни
2 мач: iMMortality(Bayern Munchen) |7-1| Tanasi(Valencia)
Тук най-сетне взех своето,Наско се опита да се противопостави,но аз рано рано вкарах 3 гола и така...
Ае чакам противника ми на финала
Нормален мач,както винаги аз каръка,но все тая.Иначе Наско успя в предпоследната минута на доиграването да ме изравни
Тук най-сетне взех своето,Наско се опита да се противопостави,но аз рано рано вкарах 3 гола и така...
† Harbinger of Death †
Добри мачове с Никола, втория след като ме поведе с 3:0 и както винаги прекъсна връзката по средата на полувремето нямах вече шанс и много не гледах мача та ми набута още няколко гола, то така не може да се играе, не че той е виновен де, ама все така става, кофти е с тия прекъсвания... Така де, квот било било, гледаме вече към първенството 
PS: Крисане не те познавам повече, може ли да ми звъннеш два пъти в толкова критични моменти
А ведната след тебе звънна вуйчо ми за което се извинявам на Никола че давах пауза през 5 минути 
PS: Крисане не те познавам повече, може ли да ми звъннеш два пъти в толкова критични моменти
Never Give Up
Never Surrender
Never Admit Defeat
Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...
I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down
Never Surrender
Never Admit Defeat
Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...
I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down
Те тоя пич ПАК на финал† iMMortality † написа:Така играхме с Танаси и :
Нормален мач,както винаги аз каръка,но все тая.Иначе Наско успя в предпоследната минута на доиграването да ме изравни![]()
ПП: Крис как така след 2-3 тура се връщаме на фифа 07Krissan написа: Па след 2-3 турнира ще се върнем на 07.
Finally Juny ends...
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
-
Alan_Smith
- Обратна връзка:
- MaRiN_007
- Обратна връзка:
Бахти дамата беше ....
marin_007 - gonzo 4:2
Тоя мач почнах много нахъсано и първото полувреме почти той нямаше атаки,макар че резултата беше 1:1
Както и да е резултата беше 2:2 до 82 мин май , когто той изпусна чисто положение но аз вкарах в ответната атака, и накрая се разсписах отново
2ри мач
gonzo - marin_007 8:3
Тука мача почна добр за него , след като аз на няколко пъти пропуснах той направи 3:0,но бързо се врнах в мача и само за няколко минути върнах 3 гола,мача си вървеше добре за мен но дойде няква 75 мин ли ква беше и след 2 корнера който незнам как ги направих след центриране по земя се получиха много гадни голове,абе тъпа работа,и в 87 мин , при един пас , моя човей не ми се смени и не успях да го удържа , стана 6:3 , и после вече незнм защот този път така лесно се отказах попринцип играя до края ама тоя път какво ми стана бях сигурен че ще падна.
Успех на гонзо
Тоя мач почнах много нахъсано и първото полувреме почти той нямаше атаки,макар че резултата беше 1:1
Както и да е резултата беше 2:2 до 82 мин май , когто той изпусна чисто положение но аз вкарах в ответната атака, и накрая се разсписах отново
2ри мач
Тука мача почна добр за него , след като аз на няколко пъти пропуснах той направи 3:0,но бързо се врнах в мача и само за няколко минути върнах 3 гола,мача си вървеше добре за мен но дойде няква 75 мин ли ква беше и след 2 корнера който незнам как ги направих след центриране по земя се получиха много гадни голове,абе тъпа работа,и в 87 мин , при един пас , моя човей не ми се смени и не успях да го удържа , стана 6:3 , и после вече незнм защот този път така лесно се отказах попринцип играя до края ама тоя път какво ми стана бях сигурен че ще падна.
Успех на гонзо
-
TroY Gonzo
Аз само ще добавя че станаха хубави и завързани мачовеMaRiN_007 написа:Бахти дамата беше ....
Тоя мач почнах много нахъсано и първото полувреме почти той нямаше атаки,макар че резултата беше 1:1![]()
2ри мач
Успех на гонзо
успех на Марин в другите турнири
hxaahxlahxalhxalhxahxaxhlxhalxhal axh axhxlh xla xlax lhalahxlahx
- † iMMortality †
- † iMMortality †
Така играхме финала:
iMMortality(Bayern Munchen) |3-1| Gonzo(Olympic Lyon)
Мачът бе доста напрегнат,аз не исках да падам 2ри финал срещу Гонзо и играх не толкова за хубавата игра,а да бъде по-резултатна,но уви той откри резултата в 12тата,а в 28мата аз си изпуснах нервите със Саниол и изкарах червен картон.Играх толкова концентрирано,че чак пас едвам си давах,но за щастие успях да обърна мача към неговия край и така.
http://i82.imagethrust.com/images/3s9j/ ... final.html
ето скрийн от мача
Мачът бе доста напрегнат,аз не исках да падам 2ри финал срещу Гонзо и играх не толкова за хубавата игра,а да бъде по-резултатна,но уви той откри резултата в 12тата,а в 28мата аз си изпуснах нервите със Саниол и изкарах червен картон.Играх толкова концентрирано,че чак пас едвам си давах,но за щастие успях да обърна мача към неговия край и така.
ето скрийн от мача
† Harbinger of Death †
-
TroY Gonzo
Честито на Ники , само ще кажа че мача беше мн як с мноуу положения† iMMortality † написа:Така играхме финала:
ето скрийн от мача
hxaahxlahxalhxalhxahxaxhlxhalxhal axh axhxlh xla xlax lhalahxlahx
-
TroY Gonzo