Userbars
- White Emperor
- Обратна връзка:
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
Хоп, вдигам темата, за да отправя една молба. От доста време ми се върти идея за подобна на узербарче картинка. Само дето нищо не разбирам от фотошоп и посмъртно не бих могъл да си направя сам въпросното "нещо". Затова идвам тук. ^^
Та, каква в крайна сметка е питанката? Ами, чудех се дали тази картинка:
може да се ореже така, че да остане само мече с дръжката да се скива. И на меча да се напише японския текст от подписа ми, или само едно "Zangetsu"?
Та, може ли някой да го направи това?
Та, каква в крайна сметка е питанката? Ами, чудех се дали тази картинка:

може да се ореже така, че да остане само мече с дръжката да се скива. И на меча да се напише японския текст от подписа ми, или само едно "Zangetsu"?
Та, може ли някой да го направи това?

"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
Второто е много близо до истината, ама не на 100%. :/ 'Са намерих един пич, който вика, че май може да го направи, ама нз

Все пак, благодаря ти много, ако не се получи ще ползвам твойто!

А, и може ли да кажеш как се казва тая друга програма, с която си го направил? По-лесна ли е от фотошопа, че не може така, трябва да се науча с някоя програмка да си редактирам картинки

Edit за Ксайзера: Ау, човече, златен си, ама надписа може ли да се сложи върху меча?

Уф, ако не се вижда японският е кофти. Разваля ми се целия профил така, уаа!

Едит2: Мдам, на един му се вижда японският, на друг не <(Т.Т)> Въпреки това май трябва да го разкарам, не седи толкова яко колкото първоначално очаквах.

"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
- White Emperor
- Обратна връзка: