Историята на скъпаря ;)
- Canis Lupus
Evil, какво се е случило на правописа ти?! Шега де.
Active, Не ми е много ясно какво искаш да кажеш с това - какви бяхме и какви станахме. Може би има един много прост отговор. Бяхме малки, порастнахме. Все пак всички във форума без един-двама през 90-те сме били в периода 3 - 14 години. Доста незряла възраст за обективна оценка на реалността. 90-те не ги свързвам с много работи - главно с училището през зимата и летата прекарани по сливите и на пясъка. И всичките детски лудории и безобидни простотии, които едно дете може да направи. Да - имаше своя чар. Но това важи и за всеки период от живота. Нима в яслата не е хубаво, нима в детската градина не е хубаво - за първи път си сред толкова много връстници. Ами прогимназията и гимназията - те те оформят на 50% като личност. А студентският живот? Абсолютна самостоятелност и почти пълна независимост. Сам си отговорен за живота си - всичко това си има своя чар, както и своите недостатъци. Нищо не се променя. Нито се израждаме, нито се издигаме като общество. Просто растем. Липсва ми само безотговорността.
Active, Не ми е много ясно какво искаш да кажеш с това - какви бяхме и какви станахме. Може би има един много прост отговор. Бяхме малки, порастнахме. Все пак всички във форума без един-двама през 90-те сме били в периода 3 - 14 години. Доста незряла възраст за обективна оценка на реалността. 90-те не ги свързвам с много работи - главно с училището през зимата и летата прекарани по сливите и на пясъка. И всичките детски лудории и безобидни простотии, които едно дете може да направи. Да - имаше своя чар. Но това важи и за всеки период от живота. Нима в яслата не е хубаво, нима в детската градина не е хубаво - за първи път си сред толкова много връстници. Ами прогимназията и гимназията - те те оформят на 50% като личност. А студентският живот? Абсолютна самостоятелност и почти пълна независимост. Сам си отговорен за живота си - всичко това си има своя чар, както и своите недостатъци. Нищо не се променя. Нито се израждаме, нито се издигаме като общество. Просто растем. Липсва ми само безотговорността.
"Когато критиците говорят, дори и авторът мълчи."
by Phantom
by Phantom
- Pеnnywise9198
Firzen написа:Внезапно връхлетял спомен: имаше преди 10-ина години едни популярни вафли с лек лимонов вкус. Зелена опаковка, ако не се лъжа. Как се казваха бе, хора?
"Свежест"...Върховни бяха...Заедно с вафли "Камен" с бял шоколад
Тук долу всички се реем....
Fear of the dark,fear of the dark
I have constant fear that something's always near
I have a phobia that someone's always there
I have constant fear that something's always near
I have a phobia that someone's always there
Ахахахха като бехме деца един чичко беше си купил тоз специален вестник и после като си тръгна го остави на пейката в нашта градинка, естествено ние го гепихме и ходихме и се каширахме в едни дълбоки храсталаци. Представи си десетина 11-12 годишни лапетий на които им течат лигите и дори не знаят кво трябва да правят стоят и очите им на кърфици
блахахаха ох спомени...
woow dude too much information...had lots of sugar today...
блахахаха ох спомени...
woow dude too much information...had lots of sugar today...
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
-
The Dragon
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
Аз с нетърпение чаках маратона на Том & ДжериGrubbyHouseDude™ написа:Оооо,спомняте ли си постоянното гледане на Cartoon Network.Веднъж си спомням като бяхме аз и crisbeto някъде много далече от вкъщи и един френд ни каза,че щяло да дават Скуби-Ду маратон и ние тичай до вкъщи,ше се пребиеме по пътя.Сигурно съм бил 2-3 клас
И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
A aз и днес чакам маратон на Ed, Edd 'n' Eddy...bOtLik3 написа:Аз с нетърпение чаках маратона на Том & ДжериGrubbyHouseDude™ написа:Оооо,спомняте ли си постоянното гледане на Cartoon Network.Веднъж си спомням като бяхме аз и crisbeto някъде много далече от вкъщи и един френд ни каза,че щяло да дават Скуби-Ду маратон и ние тичай до вкъщи,ше се пребиеме по пътя.Сигурно съм бил 2-3 клас
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!

|
|
|