Нали се отключвала като минеш другите две ?
А това за филмчетата е така.Имам чувството и че актьорите са връзкари
Освен Кейн и този военния (не негъра) дето ти дава заповеди,другите са ми крайно несимпатични
Ще видим при НОД как е.Обаче скирмиша..ах,скирмишааа
Там ми бяха основните очаквания от играта - отново стават мега брутални битки.Със Скрин не съм играл още,не съм ги пускал и срещу мен
Засега обаче GDI ми се очертават в главата като доста имбава раса..Командото мачка наред,тези пехотинците с jet-packs са еднакво смъртоносни и срещу пехота,и срещу танкове,на всичкото отгоре разкриват и стелт след ъпгрейд.Направо да им бяха тупнали и противовъздушна атака и да се приключва,като се има предвид и range-a от който пуцат,дори преди другия ъпгрейд
АПЦ-тата също са доста злобни,натоварени с малко пехота - пуцат по въздух и земя,издържат доволно количество бой и се движат бързо.Виж мамутите са друга работа,защото са бавни,скъпи и срещу добър
човешки противник най-вероятно дори няма да се стигне до тях,камо ли да бъдеш оставен да си ги развяваш из бойното поле.Абе играта е ненормална,играх има-няма 6-7 часа без прекъсване.
п.с. Като се превърти няколко пъти на всички трудности и като се разцъка доволно много скирмиша ще е хубаво да спретнем някое мулти
Едит: Красен,да в тая мисия става добро меле,особено на по-висока трудност
Пика ти обаче ме подсети за нещо - кампанията ми се струва кратичка.Стигнах 3 акт,в Европа.Пък не е да съм играл само кампанията днес.Цъках скирмиш,кефих се на околната среда,изпълнявах допълнителните задачи..