Ледник написа:
Цитат:
Андрей, това не е "някой", това е детрониран Български цар!
Прочее, търсиш ксенофобия не където трябва.
ТАКА ЛИ? Ще ти дам примери:
kosjo:
Цитат:
Почвам да се замислям че трябва да се благодари на комунягите ,че са изгонили тоя гнусен педерасовиден род от България
Undead Dude
Цитат:
Да им е живо и здраво турчето
Др. Ливайн:
Цитат:
Боли ме фара че някакъв марокански травестит също е резняк!
К'ва българска царска фамилия са тия измекяри бе!?
Ако оная със свинския фейс вземе че роди още едно сигурно ще го кръстят Ахмед
Баси позора е т'ва 'царско' семейство
едит:
хубаво че на тоя плешивия помияр не му дадоха тия земи дето си ги искаше че сигурно веднага щеше да ги обяви за турска територия
заклевам се, тоя се шиба с Доган
Ледник:
Цитат:
Не ни трябват някакви мелези между евреи, испански цигани и немци, членуващи в ред масонски ложи, за да ни управляват. Царят трябва да е Българин по кръв и самосъзнание.
Много добре казано!
Ето и човек който е на моето мнение:
Дади:
Цитат:
Абе, а нали през цялото време седите и псувате царя и цялото царско семейство и обеснявате, че не са българи, че са нек'ви чужденци, дека ни грабят държавата? Добре, тогава какво ви ебе, че внука му ще носи името "Хасан"? Вие малоумни ли сте, бавноразвиващи ли сте, не знам. Но къде по-дяволите видяхте проблем тук?!? Дори си е казано, че няма нищо общо с Турция и вие пак: "ауу, мазен турчин, мръсен, долен, резан". Луди сте, бе.
Бтв, Ледник, наясно съм със случая, просто казах, че никой нормален човек не би трябвало да се интерсува от това как се казва това бебе. Ти предполагаш, че Симеон има претенции към Българският трон, нещо което той не е обявявал. Това дете вероятно няма да има нищо общо с нашата страна, така че както вече споменах, тази тема е направена единствено с цел, хората които вярват че Турция ще ни завладее да им над какво да си чешат езиците.