Автор |
Съобщение |
®SnOoPy™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Мар 2007 19:21
the master написа: Гонзо 3:4 Мастър
Хубав мач.Аз съм доволен и за жалост не продължавам ,но ще видиме първенството.
Относно него(Първенството)-Мисля ,че ще има някой който ще се запише с Арсенал например и после някой друг ,който не е видел темата по-рано и той е искал с Арсенал и той ще недоволства.Затова предлагам хората ,които искат един и същ отбор да играят мачове и който спечели ,той взима отбора.
Много добра идея аз съм ЗА
___________________________________ Finally Juny ends...
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
|
|
|
|
|
FELIX
|
|
|
|
|
|
|
|
Букмейкара
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Мар 2007 19:58
Моето предложение е да сме 16 или 20 човека.Да се изиграят всички мачове от полусезона и тогава да се пускат реваншите.Да се играе без повтарящите се отбори и първенството да си върви независимо от турнирите.Който стане първи в първенството да вземе 5 точки за ранглистата,2рият три ,а третият 1.Последните два шампиона да си изберат предварително съставите също е добра идея.
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Мар 2007 21:05
На коя фифа ще е първенството
Иначе мойте хора да ме търсят към петък тогава ще имам фифите
|
|
®SnOoPy™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Мар 2007 22:09
Пичове с кой отбор съм последно? Ман Юнайтед може ли кажете дее? ако не пуснете ме с барса щото гледам още съм с " " на 1-та страница...
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
|
|
|
|
|
Kriss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Мар 2007 22:13
1.Kъм Snoopy и предложението на Мастъра - Снуупи избери си който искаш от двата отбора и двата не са си достигнали лимита.Мастър по-принцип предложението е добро но много ще се забавим с започването така че който както се уреди има доста силни отбори а и на тая фифа са дали само най-силните отбори
2.Марин първенството ще е пак на UEFA CL
3.Revan предложението е много добро и го съчетах с мойто така че излезна следното :
Който стане първи взима 5 точки за ранглистата , 2 три , 3 една.Първите четири са поставени водачи в групите си за следващия обикновен турнир, а 5-6-7и 8 ще са поставени втори в групите.Последните 2 (ако е с 16 отбора ) или 3 (ако е с 20) отпадат за селдващия 1 турнир.
за тази цел с точките трябва да оправиш ранглистата от миналия турнир и да я добавиш към този
Тъй като много ще се проточи и на всички ще им омръзне няма да има втори полусезон ще се играят само по един мач срещу всеки.
Няма да може обаче турнира да върви успоредно с първенството защото все ще се насочим към едното и другото ще го зарежим а и няма достатъчно време за толкова работа , тъй като колкото и да съм облекчил нещата по ъпдейта на турнира и сега по ъпдейта на първенството пак си изисква много време .За това ше се насочиме само и единствено към първенството и мисля че ще се получи много интересно.А па турнири колкото щеш ще има след това
Еми това мисля че ще е окончателното за първенството , а сега да си гледаме турнира който играем в момента
|
|
|
|
|
StReAmM
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Мар 2007 22:21
van написа: Абе стрийм чети и по напред не се заяждай що ме е записал първо пигси ме е записал кога кога така че стига
добре бе извинявай,ти се заяждаш сега,аз казах 'ако не се лъжа' ,явно се лъжа ,сори
___________________________________ skype: live_4ever
|
|
|
|
|
Kriss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Мар 2007 22:25
ОСТАВАЩИ МАЧОВЕ !!!
Group A
Snoopy - Ronimessi
Snoopy - Marin
Snoopy - Stream
Snoopy - Boagrius
Ronimessi - Marin
Ronimessi - Boagrius
Marin - Stream
Marin - Boagrius
Stream - Boagrius
Group B
Group C
FELIX - Pileto
Immortality - Van
Van - Alan Smith
Group D
Stifler - tanasi
Stifler - Myxata
Krissan - tanasi
tanasi - Myxata
tanais - Piggsy
Myxata - Piggsy
|
|
|
|
|
TroY Gonzo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Мар 2007 22:39
Крис аз имам 9 точки не 6 оправи го
___________________________________ hxaahxlahxalhxalhxahxaxhlxhalxhal axh axhxlh xla xlax lhalahxlahx
|
|
|
|
|
† iMMortality †
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Мар 2007 23:13
Я имам 7 точки бря
___________________________________ † Harbinger of Death †
|
|
|
|
|
®SnOoPy™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Мар 2007 00:13
В такъв случай ®SnOoPy™ си избира МАН ЮНАЙТЕД ей са ще си добавя хорицата от мойта група
|
|
|
|
|
FELIX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Мар 2007 01:02
уфф, един бая зрелищен мач сътворихме с адаша (Пилето) в който просто незнам кой господ ми помогна да стигна до успеха
Барса-2
Милан-3
Чудеса, просто чудеса. Играх обаче страшно гадно, само с бъгова за което искам искренно да се извиня на адаша!!! Правех неща който ще гледам да ги избягвам вече (то ебаси ми писва с тия глупости и на мене, от корнери голове, ала бала)
|
|
|
Pileto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Мар 2007 01:03
FELIX написа: уфф, един бая зрелищен мач сътворихме с адаша (Пилето) в който просто незнам кой господ ми помогна да стигна до успеха Барса-2 Милан-3 Чудеса, просто чудеса. Играх обаче страшно гадно, само с бъгова за което искам искренно да се извиня на адаша!!! Правех неща който ще гледам да ги избягвам вече (то ебаси ми писва с тия глупости и на мене, от корнери голове, ала бала)
Така беше
___________________________________ Яко подписи...х
|
|
|
|
|
crazysasho
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Мар 2007 12:04
Писал съм на всички от мойта група , без Снупи ,защото не му намирам скайпа ...
___________________________________ http://football-games.bfl-team.com
|
|
|
|
|
PCM FIFA
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Мар 2007 14:25
Танаси втори с в ранглистата понеже Марин има 4 от 4 финала ,а ти имаш 3 загубени такива.
___________________________________ ФFT История
|
|
|
|
|
Piggsy ™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Мар 2007 14:41
Krissan написа: ОСТАВАЩИ МАЧОВЕ !!!
Group D
tanais - Piggsy
Myxata - Piggsy
И двата мача съм ги изиграл вече.........
Myxata 4:4 Piggsy
tanasi 6:4 Piggsy
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Мар 2007 17:37
Moite hora da me tursqt utre , ve4e imam fifata ama trqq pozagreq malko taq v4er
edit: sr za latinica ama flex type mi e precakan
|
|
®SnOoPy™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Мар 2007 19:41
crazysasho написа: Писал съм на всички от мойта група , без Снупи ,защото не му намирам скайпа ...
Скайпа ми е : mitaka909
то аз ти писах споко не си получил съобщенията щото беше офлайн,а сега аз съм офлайн ма сега ще влезна ...
|
|
|
|
|
®SnOoPy™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Мар 2007 20:43
SnOoPy (Man United) 5-5 Boagrius (Arsenal)
no comment за този мач...
да пича пропусна доста положения,да и той можеше да грабне победата и да обаче да изпусна мача в 91-ва минута е заеби...
отностно тва,че си си сменил тактиката ами пич ти кат я смени пак ти вкарах гол за 4-1 и се отпуснах ама както и да е и 2-та загубихме 2 точки са доволен ли си?
|
|
|
|
|
crazysasho
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Мар 2007 20:44
Snoopy 5:5 Boagrius
Хубав мач се получи , самоче той се заблуждава , че бил изпуснал 2 точки като моите положения бяха много повече като 3-4 пъти срещу вратаря му и 1 греда ... Поведе ме 4:1 но като си смених схемата понеже бях забравил го изравних и в 90 мин ми напраи 5:4 , ама в ответната атака 5:5 ... Незнам как играе срещу вас , но при мен разчита само ан Руни и Роналдо и като тръгне да тича не спира ... Успех му желая в турнира и дано да се срещнем на финала !!!
___________________________________ http://football-games.bfl-team.com
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|