Историята на скъпаря ;)

Нещата от живота
Публикувай отговор

Кефеха ли ви 90-те? (+16)

Да
59
82%
Не
13
18%

Общо гласове: 72

Rensing
Обратна връзка:

Мнение от Rensing »

Damage san написа:
Agnarr написа:Aaa nqkoj..opa... някой спомня ли си "Сладката Канди" ? :)
Ооо естествено. И това беше култово даже си спомням, че и баба ми го гледаше :lol:
Аах...по Ефир 2 ли го даваха? Помня, че се събирахме аз, сестра ми, баба и дядо + някой гост всяка вечер (или когато го даваха)...
Аватар
NoName
В момента играе: Белот ...
Обратна връзка:

Мнение от NoName »

Рансинг написа:
Damage san написа:
Agnarr написа:Aaa nqkoj..opa... някой спомня ли си "Сладката Канди" ? :)
Ооо естествено. И това беше култово даже си спомням, че и баба ми го гледаше :lol:
Аах...по Ефир 2 ли го даваха? Помня, че се събирахме аз, сестра ми, баба и дядо + някой гост всяка вечер (или когато го даваха)...
Да баш всяка вечер ....
Даваха го само по Нова Година ....
Only god can judge me , is that right ?
Only god can judge me now .
Only god baby , nobody else , nobody else .
Аватар
Graendal

Мнение от Graendal »

Напротив..всеки ден го даваха, помня като бях на село го гледах с баба си... :D
Да по Ефир 2 беше, което е сега бТВ :wink:
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

На харабията не е така :)

Ефир 2 не е сега БТВ :wink:

Ефир 2 отпадна и на негово място сложиха БТВ , което се държи от други хора и бла бла бла :lol:

Иначе сладката сладка.. тва го гледах по ДЕЛТА на времето (;

Имаше и едно друго старо аниме .. в което накрая ти казваха какво значи името, на еди кое си цвете, в японската култура :)

Звездните шерифи фор тех вин ! Волтрон ряпа да яде :О

Имаше и още едно аниме което беше с роботи ставащи на колички, култ :>
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

X-Change написа:Ехх, дааа , дъвките "Турбо", а къде останаха видеокасетките където един човек озвучаваше всички актьори във филма :)
Eй това е култа дюд! Разни видеокасетки с разни анимационни където един човек озвучава всичко ! :Р

По темата.. общо взето аз нямам много спомени от моето ранно детство, свързани с България, защото преди деветата ми година за дълъг период от време съм живял в Кипър... anyway - спомням си бях 4-5 клас като дойде ерата на покемоните, когато всеки си даваше паричките за баничка за вафла/снакс/кроасан с безценното пластмасово/картонено кръгче отвътре, а после неповторимите борби в междучасията и многократните закъснения :) :)

айде аз изчезвам че след малко съм на комисия и не ми се закъснява
:lol: :lol:

п.п. Сетих се за още нещо - отново като бяхме 5-6 клас си спомням в квартала като с Хамелеона, Княза и други приятелчета по цял ден през ваканциите се бихми с разни мечове (a.k.a пръчки) в стил Star Wars :lol:
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
Lord of the dreams
Обратна връзка:

Мнение от Lord of the dreams »

Mizuki Nana написа:
Lord of the dreams написа:
Scar написа:При нас беше Чаризард.Много малко хора го имаха а пък още по малко да им се повтаряше...ееех налегна ме носталгията ;/
И при нас той беше най-рядък,но и някои други...примерно професора.
Професор Оук? Вие наред ли сте били бе, да събирате хората...

При нас беше най-рядък Артикуно. И веднъж като ми се падна на мен, цялата махала тънеше в скрита завист... :twisted:
Е,да,при нас и трите птици-Артикуно,Молтрес и Запдос бяха редки...сега ние си спомням точно кое беше рядко,все пак тогава бях първи-втори клас. :)
Asriel
В момента играе: GTA IV
Обратна връзка:

Мнение от Asriel »

Pantomime написа:
X-Change написа:Ехх, дааа , дъвките "Турбо", а къде останаха видеокасетките където един човек озвучаваше всички актьори във филма :)
Eй това е култа дюд! Разни видеокасетки с разни анимационни където един човек озвучава всичко ! :Р

По темата.. общо взето аз нямам много спомени от моето ранно детство, свързани с България, защото преди деветата ми година за дълъг период от време съм живял в Кипър... anyway - спомням си бях 4-5 клас като дойде ерата на покемоните, когато всеки си даваше паричките за баничка за вафла/снакс/кроасан с безценното пластмасово/картонено кръгче отвътре, а после неповторимите борби в междучасията и многократните закъснения :) :)

п.п. Сетих се за още нещо - отново като бяхме 5-6 клас си спомням в квартала като с Хамелеона, Княза и други приятелчета по цял ден през ваканциите се бихми с разни мечове (a.k.a пръчки) в стил Star Wars :lol:
Luke, use the force, Luke..
все аркадаши сме

Krieg
DennisEverything?
Обратна връзка:

Мнение от DennisEverything? »

Pantomime написа:

Ооо,тфа е било куул.И аз разцъквах яко Стар Варс като малък...
Изображение | Изображение | Изображение | Изображение
Draksis

Мнение от Draksis »

The Chameleon написа:Имаше и едно друго старо аниме .. в което накрая ти казваха какво значи името, на еди кое си цвете, в японската култура :)
Иии, верно бе! Наистина, сега си го спомних, много ме кефеше. От всички цветя запомних само черната лилия, ама ко ти пука, бях 7-8 годишен май... Ако някой ме подсети как се казваше, го черпя една вафла!
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Rensing
Обратна връзка:

Мнение от Rensing »

Mizuki Nana написа:
The Chameleon написа:Имаше и едно друго старо аниме .. в което накрая ти казваха какво значи името, на еди кое си цвете, в японската култура :)
Иии, верно бе! Наистина, сега си го спомних, много ме кефеше. От всички цветя запомних само черната лилия, ама ко ти пука, бях 7-8 годишен май... Ако някой ме подсети как се казваше, го черпя една вафла!
Ейнджъл - Детето на цветята! :lol: Ехх...дкте... :o
Аватар
Lord of the dreams
Обратна връзка:

Рансинг написа:
Mizuki Nana написа:
Аз го гледах,като бях на 2-3 годинки,не го помня много добре,само,че някакви преследваха момичето и то беше русо. :)
Аватар
SweetDream
Обратна връзка:

Мнение от SweetDream »

Lord of the dreams написа:
Рансинг написа:
Mizuki Nana написа: Иии, верно бе! Наистина, сега си го спомних, много ме кефеше. От всички цветя запомних само черната лилия, ама ко ти пука, бях 7-8 годишен май... Ако някой ме подсети как се казваше, го черпя една вафла!
Аз го гледах,като бях на 2-3 годинки,не го помня много добре,само,че някакви преследваха момичето и то беше русо. :)
И имаше един медальон, с който си обличаше каквито си иска дрехи и имаше котка и куче. :D
Там където взорът не стига, фантазията танцува.
Аватар
Krasen

Мнение от Krasen »

Рансинг написа:
Mizuki Nana написа:
Сещам се :)

А помните ли Албумите с разни картинки дето събирахме ? (и картинките от дъвки турбо ръгахме там)
"At the end of your road mine begins."
botlik3

Мнение от botlik3 »

Krasen написа:
Рансинг написа:
Mizuki Nana написа: Иии, верно бе! Наистина, сега си го спомних, много ме кефеше. От всички цветя запомних само черната лилия, ама ко ти пука, бях 7-8 годишен май... Ако някой ме подсети как се казваше, го черпя една вафла!

А помните ли Албумите с разни картинки дето събирахме ? (и картинките от дъвки турбо ръгахме там)
О да!
Аз даже още си пазя картинките :lol:
И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
_____

Мнение от _____ »

bOtLik3 написа:
Krasen написа:
Рансинг написа: Ейнджъл - Детето на цветята! :lol: Ехх...дкте... :o

О да!
Да не говорите за "миришещите листчета" :lol:
Sick boy

Мнение от Sick boy »

А случайно да помните неповторимия сладолед на делта с един крокодил и свирка за дръжка...беше ми любим :)
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
Аватар
Rico

Мнение от Rico »

Не знам някой дали спомена вафлите Куку-руку така ли се пишеше, спомням си че имаше някакви дъвки също с Батман и Джокера карти, които си бяха доста качествени за времето не като миришещите лищета, много качествен материал беха изработени. Спомням си баскетболистите - дето имаше голден, роокис и там елитните карти (освен емблеми, нормални и тн) дето бяха само 11 и като ти се падаше такава получаваш душевен оргазъм. Спомням си и залаганията (камък,ножица, хартия) с чипикау, покемони, кечисти и тем подобни простотий. Спомням си Дружок-а дето имах (колела като балканчетата) не знам дали сте ги чували. Абе мноо неща пръчки ала Стар Уарс, междуградински войни, бой с джанки и всекви други простотий. 8-битовата с пищова, закачена към телевизора, Хероус 1 с 4 замъка, даже още си имам демото на Стар Крафт оригинал омг :lol: , като първоначално си мислех че зергите са зараза създадена от хората или диви животни, протоси немаше изобщо на демото. Или Age of Empires демото ахах. Или как в 6 клас всеки свободен час ходих да играя Халф-Лайф 1 в сингъл плейър и четири френда около мен да помагат дават съвети ако се зацикли нещо. След 3 месеца точно кат завърших даскало, май последния ден на училище я превъртяхме :lol: . Лудо беше. Турбо дъвките, топчетата тия много красивите (марбълс), легота... Аладин, Симба...

Деба насълзиха ми се очите...
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
долу_админа
В момента играе: Игрътъ

Мнение от долу_админа »

Куку Руку ги пуснаха наново, в модернизиран вариант със Spiderman :O
Абе, помните ли лагерните колички бе? Пет хашлака като заорат баира и чува целия квартал :D Пък аз така и не сварих да се кача на едно такова.
Аватар
SweetDream
Обратна връзка:

Мнение от SweetDream »

Leader. написа:
bOtLik3 написа:
Krasen написа: Сещам се :)

О да!
Да не говорите за "миришещите листчета" :lol:
Оня ден си чистих боклуците и си намерих 3 кутии с миришещи листчета. След това си седнах като първия пич и си ги гледах, спомнях си за детските години...
Там където взорът не стига, фантазията танцува.
Аватар
Lord of the dreams
Обратна връзка:

А Колт и звездните шерифи помните ли го? :wink:Много яко филмче беше,даваха го някъде 2001-ва година,като бях първи клас.
Публикувай отговор