Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn]
-
high_till_i_die
- Обратна връзка:
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Indiana Jones™ написа:Dumbaldor написа:Знаеш ли кво. Вземи си един Celeron na 2 Ghz, 512 DDR и една GeForce 4 MX и всички игри ще ти вървят на макс.
LOVE & PEACE!!!
Барай меча!!! - Touch da Sword!!!
Не спичай - Don't speak/bake
Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens
Барай меча!!! - Touch da Sword!!!
Не спичай - Don't speak/bake
Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens
БАХАХАХАХАХАХАХ ТИЯ 2МАТА МА УБИВАТ
Аросаlypse написа:Спокойно има ги и други като тебе . Отиди в някоя клиника там могат да ти помогнат , но кой знае .. само един Бог . Е стискам палци .GrubbyHouseDude™ написа:Ооооо,не,тоя просто е уникален случай в олигофренията.Аросаlypse написа:Ееее как лъжи това е истинския разговор оставете го момчето има психически отклонения
[10:46:57 PM] [DnBCult]Rudebox/Desire каза: ei 4owek izka6 li da se ebem da si priznaq az sym gei i kwo da se prawi ... snimkata ti mnogo me izkefi wyzbuvda6 ma ..
[10:47:12 PM] [DnBCult]Rudebox/Desire каза: are be cqla ni6t 6te te sanuwam dawai de molqte byrzo kazwai 4e leka no6t mina otdawna i mama mi kazwa da si lqgam molqte
[10:47:16 PM] [DnBCult]Rudebox/Desire каза: 4e me cepi glavata
[10:47:23 PM] [DnBCult]Rudebox/Desire каза: are deee kwo lo6o ima da sym gei poneje sym tolkowa pyp4asal i grozen 4e momi4etata me mrazqt stanah gei kwo mu e lo6oto ;(
[10:47:27 PM] denis e gei каза:BQGAI OT TUKKA WE PEDERAS KOPELE MRYSNO 6TA IBA I GEIA _!_
[10:47:39 PM] [DnBCult]Rudebox/Desire каза: razbirima we ;( ne e lesno da si bawnorazwiwa6t se mutant ;(
[10:47:40 PM] denis e gei каза: da be bqgai i i powe4e nestawwai we mrazq gi takiwa kat tebe
[10:47:45 PM] [DnBCult]Rudebox/Desire каза: MOLTE RAZBIRIMA AZ SYM PYP4ASALA MAIMUNA NIKOI NE ME IZKA MOLQTE
[10:47:50 PM] denis e gei каза: wywrwi se ebi s drugiq pedal OnePage we
[10:47:55 PM] [DnBCult]Rudebox/Desire каза: ooo towa e ideq dano toi me razbere ;(
[10:47:56 PM] [DnBCult]Rudebox/Desire каза: idiot si mnogo izpuska6
[10:48:01 PM] denis e gei каза: BQGAI OT TUKA WE
[10:48:03 PM] [DnBCult]Rudebox/Desire каза: OnePage e pi4 I 6TE ME EBEEE
То като акъла ти е толко и ако мислиш,че има друг тъп като тебе,за да повярва...
Умри!
п.п
ще те запиша във "пълна промяна" 100% ще те приемат
п.п.п
не дей си режи вените още ... имаш шанс

-
In Too Deep
- В момента играе: да бед гай
-
In Too Deep
- В момента играе: да бед гай
- NeO_Zealot
Русе got ownedHarley Davidson написа:Ами така си е и мене ме кефи,ко толкоз човека разправа ко му сай случило,пък и за правописа ко им пука на хорта важното е fun да има пък и ние от Русе сме си така един от нашия клас нищо че сме 9клас пише аЗ със СаС ма ко от туй
>Cr0v3an7< написа:Фен цам на вси4ките 3 игри
но наи рулеззззз ДООООМ2
това е играта на игрите
с нея цам израсal
_________________________________________![]()
![]()
DOOOOOOOOOM
SHEL
NEVER
DIE![]()
![]()
![]()
![]()
-
долу_админа
- В момента играе: Игрътъ
-
Zero-Blade
- Обратна връзка:
Я ми обясно кое точно му е бисерното на това, че flex type от време на време препива и забравя да смени веднага езика, от алкохолният делириум?Ruiner написа:Wicked Spirit написа:No, копеле имаше някаква коза, която свиреше на някакъв струнен инструмент, когато гърбушко се продаде на триметровия пич. Като добавим дебилното ти отражение в екрана на монитора, станахте бая изродите.![]()
![]()
Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
-
долу_админа
- В момента играе: Игрътъ
- NeO_Zealot
Lord of the dreams написа:Сега не ми се сърдете,че коментирам този пущиняк,просто сърцето ми плаче...Nixon2 написа:10/10,всичко е свързано,страхотно зловещо и мрачно.Култов профил.![]()
Сега вече към тебе,нагли имитаторе на моя милост.Оценка за профила ти-10/10,ако не беше мое,а в такъв случай-0/10.Ако те псувам на български,може да си изпрося предупреждение,затова на инглиш е по-добре.Та така:
Не ме цитирай дословно,дразни.
Не копирай това,що е написано,почувствано,измислено или създадено от Никсън.
Не си прави гавра с онова,що е Никсъново.
Не имитирай Никсън или неговите действия.
Не псувай Никсън,освен ако нямаш истинска причина(а аз имам да те псувам).
Не се е**вай с Никсън или онова,що е Никсаново.
Сега ясно ли е,copycat?
Lord of the dreams написа:Иначе го псувах и го потиснах тоя,щото не го познавам и не съм го обиждал,че да ми е сърдит и затова да ме копира и иронизира.