Здравейте, скъпи форумци,
По случай демонстративното ни отнемане на правото на достъп до информация от страна на БТК, считам за приемливо действие ние, потребителите и клиенти, които редовно си плащат интернета със самочуствието, че за това получаваме адекватно обслужване, да прекратим договорите си към некоректния изпълнител.
Защо?
Защото ми писна от полицейщина и популизъм, които ни извиват ръцете и от това да се разпореждат с правата ни де както знаят от лични интереси. Не зная някой да е повдигнал обвинение за предлагането на пиратски софтуер на прочутия площад "Славейков". "Защо?", ще си кажете вие. Ами точно защото някои от висшите етажи на властта е заинтересован от оборота, който се прави на този площад и затова сега се цели елиминиране на конкуренцията - "Арена.бг", "Замунда.нет", "Дата.бг", "Бол.бг", "Линкос" и т.н.
Призовавам всички недоволни клиенти, като мен, да си прекратят договора в знак на протест срещу тази долна полицейщина. Ето какво може да направите:
Изпратете писмо до
adsl@contact.bg със следното съдържание:
Цитат:
Здравейте!
От известно време използвам сайта
http://www.arenabg.com във връзка с информацията относно пазара "Форекс", която се публикува там. Освен това го ползвам и като източник на информация, която НЕ Е обект на Закона за авторските права.
Бих желал да Ви информирам, че сегашното ограничение на достъп до тази страница е атакуемо по т.9.5 и т.9.6, подточка 9.6.3 от този документ: "Общи условия за предоставяне на услугата БТК ADSL"
Освен това във връзка с т.10 от цитирания документ може да ми разясните на база на кое решение на Български Съд е взето и вашето за ограничаване на правото за свобода на информацията?
Този адрес ще бъде ли "отблокиран" или да считам, че мога да прекратя договорните си отношения с Вас според условията в цитираната подточка от договора.
С уважение: /Име/
Това е. Като не играят коректно, сме длъжни да търсим правата си, а не да се спотайваме като мишки, както винаги правим в подобни моменти.
П.П: Ако искате да разберете какво гласят горепосочените точки от съвместния ви договор с БТК, прилагам и линк към него:
http://www.btk.bg/files/products/file_142_bg.pdf