Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Мар 2007 15:00

Не че съм му бил голям фен, но понякога успяваше да ме разсмее. Нека почива в мир.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Мар 2007 15:06

RIP.Беше забавен.Нека почива в мир

[25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Мар 2007 15:10

Вярно беше забавен. И си падаше малко бунтар. Лека му пръст.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Мар 2007 15:37

Лека му пръст

To be a wild wolf..
Then, follow me..

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Мар 2007 17:05

Ей на тоя човек му сечеше пипето... :? Голяма загуба, наистина...

:|

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Мар 2007 17:10

:( :( :( Защо точно Кембъла трябваше...тоз чичко беше добър човек и въпреки че не е успявал много да ме разсмива аз много го уважавам.Нека да почива в мир.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Мар 2007 17:21

Умен, забавен, прям, ексцентричен... нека почива в мир.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 17 Мар 2007 19:38

Цитат:
Тези дни Кембъла се прочу със скандалното си участие в играта "Вот на доверие" по Би Ти Ви. Много преди това обаче той стана известен със седемте си албума с авторска музика и текстове.
Кембъла, чието истинско име е Емил Трифонов, е роден на 19.06.1964 г. в гр. Бяла Слатина. Водил е предавания по телевизия "7 дни" и радио "Експрес", а в момента работи в радио "Нет". Пише поезия, а сега довършва книга, която сам определя като нещо средно между Бранислав Нушич и Стивън Кинг.

- Кембъл, как става така, че човек, който пише поезия, нашумя като циник?
- Я ми кажи, една нецензурна дума да съм казал в ефир? Не съм чул.
- Тогава защо те посрещат с вълна от неприязън?
- Ако беше вълна от неприязън, нито едно мое предаване, което гледа и слуша цяла България, нямаше да има такъв висок рейтинг спрямо останалите в ефира. Хората ме обичат и ме харесват. След като гласуват за мен, а не за една красива млада жена, която обещава да си покаже гъза, значи ме предпочитат.
- Все пак има доста хора, които не те харесват. Смяташ ли, че това се дължи на факта, че различните по-трудно се възприемат?
- Възприемането на различните е глобален проблем. Ако хората не ми симпатизираха, нямаше да гласуват за мен. Преди се фуках, че има гимназии, в които по съвременна литература се учат мои стихотворения, че са ми превеждали пиеса и разкази в САЩ, но това явно не впечатлява никого.
- А с какво се хвалиш сега?
- С нищо. Цяла България говори две седмици за мен, а ти ме питаш с какво се хваля.
- Не те питам за цяла България, а как изглеждат нещата от твоя гледна точка?
- Тъжни и безсмислени. В момента, в който човек се запознае с една хубава жена, знае как си тръгва от нея...
- Това означава ли, че вече няма нищо, което да те изненада?
- Няма нищо - нито хубаво, нито лошо. Лошото е очаквано и затова предотвратимо, а хубавото не идва. Не че съм някакъв песимист, просто като имам много кинти, съм много тъжен. Няма нищо стойностно на този свят, всичко е една тотална лъжа. За пет дена да отидеш извън София и ще разбереш суетата на тази простотия. Някакви грозни жени си купуват грозни дрехи, но понеже са нови, си мислят, че са хубави.
Другите грозни жени почват да правят ремонт вкъщи, вместо да си направят сметка, че не къщата има нужда от ремонт, а отношенията с мъжете им, които отдавна вече са се наситили на лоените им форми. Мъжът от своя страна също усеща невъзможността да изкара достатъчно кинти, за да си купува млади любовници, защото всичко в този свят се купува, и се чувства озлобен към жена си и малоумните си деца, които следват нещо, начертано от болните му амбиции... Всичко е безсмислено.
- Защо си толкова черноглед?
- Вие, жените, мислите, че развявайки чифт бикини, усмърдени на похот и страст, ние сме готови да хукнем след вас. Но има и хора като мен, които не се интересуват точно от това.
- Ако това е слабостта на жената, тогава каква е слабостта на мъжа?
- Склонността да бъде манипулиран от ефедрин и други такива химии, които го принуждават да върши простотии. А жената трябва да знае какво представлява - една стока, която може да се продава до 22 години и нататък вече почват компромисите с Нютон и гравитацията. Защото жената може само да изглежда добре и после?! Нито мога да играя с нея на шах, нито да водя интелектуален разговор. Значи остава да ми попъшка малко.
- Излиза, че всички жени трябва да са склонни да се продават?
- Че какво друго правите вие? Гледате да се продадете, докато сте млади, за да може някой по-състоятелен да ви купи къща и да ви отглежда децата. Обикновено се изцъкват някакви малоумни изроди, които нямат време да бъдат възпитавани, защото мъжът е подбран заради кинтите му, а не заради разума му. За какво ми е да правя семейство?! За да създам дете, което ще излезе на улицата и някой съученик ще му бърка по гащите, защото няма какво друго да прави.
- Доста тъжно звучиш за човек, който развеселява хората.
- Ролята на шут не ми импонира. Нито на циник и простак. Ето - две седмици бях в ефир и всички видяха дали съм простак. Те ме обиждат, аз им се смея. Защото, който е тръгнал за тигри, не обръща внимание на червеите. Те дойдоха да спечелят кинти и, мислейки за тях, загубиха. Хората се унижават за някаква хипотетика, че многото пари ще им дадат свобода. Няма да им дадат. Те ще бъдат същите лайнари като преди.
- От позицията на победител как оценяваш състезанието?
- Противопоставиха ми някаква псевдоинтелектуалка - "кожената бъчва", един псевдопсихолог и суперизвестна чалга певица. След като хората избраха мен, значи ценят искреността ми.
- Като стана дума за фолкпевици, как възприемаш феномена на чалгата?
- Нормално е. Мъжете слушат и с очите си. Като изключим някои мъже като Драго Чая и Урсула, които слушат и през други органи на тялото си, които са вместилище и касичка на кожени обекти. Но аз им се кефя. Някой път дори им завиждам.
- За какво?
- За парите, за свободата да са различни. Сигурно е страшна сила да си педераст, да го обявиш на цяла България и да не ти пука. Но те не са страшни. Страшни са душевните педерасти, които са огромно количество. Те нямат интелектуалния гъз и въпреки всичко искат да го продадат. Пълно е с такива.
- Като те слуша човек, не е трудно да повярва, че си учил българска филология. Кое те е разколебало да я завършиш?
- Шестиците, които получавах. Никой не влизаше след мен на изпит. След мен се пишеха най-много тройки. Състудентите ми могат да кажат какъв изрод бях. Аз исках да ми дават домашни, тъй като отидох да уча, а не да оплождам дебели лелки, които утре ще станат учителки по литература. И в един момент си казах: "Какво правя тук? За какво са ми тези шестици?" И станах и си тръгнах.
- Само ученето ли ти омръзва толкова бързо?
- Всичко. Примерно забивам някаква мадама и изведнъж, тя клекнала и готова като бойлер да ми се отдаде, си казвам "За какво ми е?" и си тръгвам. Не обичам лесните победи.
- Какво те накара да се откажеш от печеливш бизнес като правенето на бижута?
- Рисувах много дълго време и продавах доста скъпо и картините, и бижутата. Но аз съм от моралните, старомодно мислещи хора и в един момент се усетих, че това не е изкуство, а изкарване на пари. Те лесно се спечелваха и това не ми изглеждаше честно. И сега съм така. Като изкарам лесни пари, черпя цялата кръчма. Все ми се струва, че не съм достатъчно добър, остроумен и интересен и затова явно си купувам приятелствата, черпейки хората.

Велик.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Мар 2007 19:44

мир на праха на този велик човек.
Може би най-великият веселяк в цяла България. Но великите хора си тръгват от този свят твърде рано.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Мар 2007 19:46

"[21:58:34] Кембълът каза: отивам на бач, и на теб"

.......

Защо бе човек.... точно тебе ли трябваше пустата му съдба да састигне.... Няма я вече говорилнята.... а скоро правеше предавания за войната по пътищата.... Кембълче завинаги оставаш в нашите сърца...

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 17 Мар 2007 20:02

Няма такъв човек. Фигура, изпъкваща над всички сиви силуети в телевизията. Ще го помня.
Да почива в мир...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Мар 2007 20:25

Още не мога да повярвам, че го няма. Не съм му била голяма фенка или нещо такова, но наистина ме кефеше. Това е голяма загуба. Почивай в мир!

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 17 Мар 2007 22:07

Наистина, нишката на живота може да бъде прекъсната толкова лесно... В един момент си пътуваш спокойно по пътя, в следващия умираш така мигновено. Нека почива в мир!

Профил

Аватар
В момента играе: Белот ...
Заглавие:
Публикувано на: 17 Мар 2007 22:51

Готин човек беше и много умен ... не съм гледал много негови предавания но го гледах във 'Вот на доверие' и тогава много ме изкефи ... от тогава ми направи впечатление, както и да ....
RIP ... готин човек беше.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: С пишката си и белот.
Заглавие:
Публикувано на: 17 Мар 2007 22:53

Тцтц... все готини хора умират.. RIP!

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 17 Мар 2007 22:56

Доста тъжна вест.Мир на праха му, страхотен човек беше.

Coming Soon!

Профил

Аватар
В момента играе: Много и все различни неща :)
Заглавие:
Публикувано на: 18 Мар 2007 11:02

Готин човек беше, човек с доста сиво вещество, което беше похабено. Да почива в мир.

П.П. КАРАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО! Казвам го като шофйор.

Профил ICQ Skype

Цар
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Мар 2007 11:36

Riven написа:
Готин човек беше, човек с доста сиво вещество, което беше похабено. Да почива в мир.

А не като "шофьор", нали? ;р

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Мар 2007 11:44

Red Faction Sharpshooter написа:
Riven написа:

А не като "шофьор", нали? ;р

:shock:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Мар 2007 13:31

Мир на праха му :( беше много готин пич! Като малък гледах "Каранбол" с него и други предвания. Кефеше ме че казваше винаги това което иска по негов си специфичен съркастично-смешен начин.
Аз оня ден бях на работа нощна и 2,3-ма човека ми викат "леле каква страшна катастровфа е станала на цариградско" и чаках днешния встник да видя дали ще я има, а то какво се оказа, че даже да на първа страница и е загинал един много готин водещ и човек :(. Мир на праха му отново!

"Виждаме на другите треска в окото, но не виждаме гредата в своето"

Профил ICQ Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com