Вече си нямаме нищо...

Нещата от живота
DeViL
Обратна връзка:

Мнение от DeViL »

Може пък да стане -> Скоро всички да я имаме <- което малко ме съмнява :?
Пука ми, че ми дреме
Аватар
Кирилица
Обратна връзка:

Мнение от Кирилица »

Кирилица goes Jason
Изображение
In Too Deep
В момента играе: да бед гай

Мнение от In Too Deep »

- Защо влизате в дома ми с оръжие и с такава показност ?

- Защото можем !

- А защо ми взимате компютъра след като в него няма хард диск и видео карта?

- Защото можем !

- А защо и кабелният тунер?

- Защото можем !

- А душата ми можете ли?

- Можем !

Вероятно това е ядосало ГДБОБ.Сигурно се имат за големи мъжаги, на които им е лесно да се преборят
с някакви обикновени хора, докато на престъпниците и отрепките не смеят да налитат.
Е, ще трябва да си търся някой доставчик с по-добър външен нет. :(
Аватар
Canis Lupus

Мнение от Canis Lupus »

http://www.avatarbg.info - но тепърва ще се пълни с торенти, засега има само 1000 :)
Аватар
DukeNukem
Обратна връзка:

Мнение от DukeNukem »

От линка в vbox чух за авторското право какво е.
Добре - торент файла също е създадено от програма и от човек и е защитено с авторско право от този който го е създал.
Той го предоставя на торенк тракера доброволно позволявайки да бъде използван от потребителите на сайта.
Самия торент файл не съдържа никакъв пиратски софтуер или медия.
Тогава как , по дяволите , са виновни тракерите?

Съучастници.
Те предоставят безплатна обмяна на файлове не носейки отговорност за съдържанието му -> никой не е виновен , защото информацията е качена доброволно от създателя си и той дава позволение тя да бъде използвана и торент тракера не носи отговорност за съдържанието на файла.

EDIT : Това е се едно да направиш remix на песен включващ в себе си друга песен с авторско право.
Ако торент файла(изказах си тезата защо е легален) включва да речем [insert random game/software/music here] + .nfo файла ти си направил нов продукт , който се различава с оригинала(това може да се каже като се слага също крак или кейген в .iso файла).
Има промяна , колкото и да е малка тя.
И в същия този .nfo файл винаги пише "If you like this game/music/software support the developers by buying it"
По този начин благодариш на авторите на един или двата компонента използвани за съставянето на съвсем нов продукт.Ти държиш авторски права над този продукт и решаваш да го споделиш безплатно и легално с твое съгласие с другите.
А ако .nfo файла се счита за "благодаря" на developer-ите то тогава вземете сложения крак/кейген в .iso файла.
Това е промяна на .iso файла и се получава нов продукт с разлика (независимо колко е голяма).
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
DennisEverything?
Обратна връзка:

Мнение от DennisEverything? »

PowerNet Ownz-Teh Best Fuckin Shit Internet Thingy In Teh Fuckin Big City Sofia :lol: (lol)
Аз съм на ПауърНет,теглим отсекъде,теглим бързо...А от финд-бг.ком гледам онлайн филми! :P
ГодПовер!
Изображение | Изображение | Изображение | Изображение
Аватар
Disturbеd7470
Обратна връзка:

Мнение от Disturbеd7470 »

GrubbyHouseDude™ написа:PowerNet Ownz-Teh Best Fuckin Shit Internet Thingy In Teh Fuckin Big City Sofia :lol: (lol)
Аз съм на ПауърНет,теглим отсекъде,теглим бързо...А от финд-бг.ком гледам онлайн филми! :P
ГодПовер!

Късмет... Можеш да попиташ Хермиона дали е добър PowerNet - най-шитавия доставчик в София.
Мегалан ftw!!!
4 TB DC++ hub... Ти пикам на онлайн филмите.
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

Българина няма да бъде спрян да тегли няма да спре тегленето, щом еднаигра струва 70 лева, а заплатата е 150 нали се сещате............
DennisEverything?
Обратна връзка:

Мнение от DennisEverything? »

На мене всичко ми е перфектно.Плащам 36лв на мецец.Като има приличен сийд в Арената тегля от там с 4-5 МБ,а от чуждите с 700-800КБ.
Пауърнет оунз ве!
Изображение | Изображение | Изображение | Изображение
Аватар
martinkfreеman

Re: Вече си нямаме нищо...

Мнение от martinkfreеman »

Аросаlypse написа:НЕЕЕЕ !!! Нямаме си нито АРЕНА нито ЗАМУНДА , нито ДАТА !! Ся ко правим ?
:crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying:
Мръснии ченгета :mgun: :mgun:
Хора загубени сме НЯМАМЕ СИ НИЩО.
п.п
Забога в депресия :crying: :crying:

Изображение
Аватар
NoName
В момента играе: Белот ...
Обратна връзка:

Мнение от NoName »

Абе аз си имам бе ... и дата. и всичко друго ... И локален имам. Арената не я ползвам и за нея незнам ... автора кво се оплаква ?
Only god can judge me , is that right ?
Only god can judge me now .
Only god baby , nobody else , nobody else .
Аватар
WolfMan™

Мнение от WolfMan™ »

NoName написа:Абе аз си имам бе ... и дата. и всичко друго ... И локален имам. Арената не я ползвам и за нея незнам ... автора кво се оплаква ?

Оплаква се от това, че няма Арена, Дата и Замунда :wink:
Are you ready...
Тo take one step..
Out to the wild...
To be a wild wolf..
Then, follow me..
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Ази се кефя на половин дузината си фрий сървъри барабар с локалния си торент сайт, проблеми - НЕМАМ :!:

п.п. Да живее поредната смислена тема на ТЕХ АКСЕС 1!111уануанобиуан1!!1
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
Jorko
Обратна връзка:

Мнение от Jorko »

Тъпи куки майка им да еба ве, мразя куки мразия живота ве, life is pain, life sucks!( така бих казал, ако бях олигофрен(не че не съм, но все пак..))
По принцип ЛАН след 1 месец забравете казаха по новините, че дебнат и лан мрежите вече, Но пиратството никога няма да загине, то в световен мащаб е МНООГО, немогат някакви смешни ченгета да изловят всички пирати те са като паразити. Сигурно 60-70% от световното население поне веднъж са теглили нелегално! Не всеки обяд се плаща мамка му! Ако настъпи края на пиратството ШЕ НАПРАИМ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА (ха-ха :lol: ) и ше дойде края на света! ХАХАХАХАХАХА (злобно)
Йори е жив!
Alan_Smith
Обратна връзка:

Мнение от Alan_Smith »

Disturbеd написа:Арена няма... 'би си майката с тая БТК. Аз на Мегалан си имам всичко.

Така е.Мегалан си имаме и ДЦ ++ :)
Изображение
assd2

Мнение от assd2 »

има си арена, ама и да я спрат, не е само тва живота
Аватар
NoName
В момента играе: Белот ...
Обратна връзка:

Мнение от NoName »

Jorko написа:Тъпи куки майка им да еба ве, мразя куки мразия живота ве, life is pain, life sucks!( така бих казал, ако бях олигофрен(не че не съм, но все пак..))
По принцип ЛАН след 1 месец забравете казаха по новините, че дебнат и лан мрежите вече, Но пиратството никога няма да загине, то в световен мащаб е МНООГО, немогат някакви смешни ченгета да изловят всички пирати те са като паразити. Сигурно 60-70% от световното население поне веднъж са теглили нелегално! Не всеки обяд се плаща мамка му! Ако настъпи края на пиратството ШЕ НАПРАИМ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА (ха-ха :lol: ) и ше дойде края на света! ХАХАХАХАХАХА (злобно)

Добре ве и аз го чух тва за лан мрежите ... чух, че било незаконо да имаш хъб или нещо от сорта.
Тва са пълни глупости. Аз ся като имам мрежа да взема да се обеся на кабела дето сме събирали по 35 лева едно време с комшийте.. .. хаха Тоя лан е от 5-6 години и сами сме опъвали и закрепяли кабелите по етажите и между ходовете.... ако искате ми вярвайте. Незнам сега за нищо не го използвам, ама преди години нямаше интернет бърз, аз имах само такъв с вътрешен модем, дето за нищо не ставаше. А пък тогава, бехме много зарибени и много искахме да цъкаме онлине игири и затова го опънахме. Колко пъти се прецаквал, и колко пари се изръсихме едно време.
Ама защо да ги забраняват тея неща ? за да не си прехвърляме фаилове помежду си ли ? Нали има торенти, скаипове, пощи и още 100 щуротий ... абе глупава работа. ххаах :)
Only god can judge me , is that right ?
Only god can judge me now .
Only god baby , nobody else , nobody else .
Аватар
---
Обратна връзка:

Re: Вече си нямаме нищо...

Мнение от --- »

Аросаlypse написа:НЕЕЕЕ !!! Нямаме си нито АРЕНА нито ЗАМУНДА , нито ДАТА !! Ся ко правим ?
:crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying:
Мръснии ченгета :mgun: :mgun:
Хора загубени сме НЯМАМЕ СИ НИЩО.
п.п
Забога в депресия :crying: :crying:

Ти си некъв редко тъп :lol:
THE KING OF TIME
Обратна връзка:

Мнение от THE KING OF TIME »

Ледник написа:Teh poweh of кварталния LAN. :oops:

Само това остана :( .
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
Аватар
Бижутера
Обратна връзка:

Мнение от Бижутера »

не се притеснявайте-ако не са торенти,ще е нещо друго,но пак пиратството ще възтържествува!!!

пп ГДБОП :15: :mgun: :finger:
След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
Публикувай отговор