___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Абсолютна повърня... Поне да беше направен с МАЛКО старание, ми то с хич... И лафчетата са яко retarded. Socks cock.
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
30 Ное 2003 14:14 Мнения: 7904 Местоположение: Троянски манастир
В момента играе: на троянска чушка
Отново се обръщам към всички способни люде с предложението да организираме екип и да го преведем на български - има го на чешки, защо да го няма на български?
Мързи ме. Имам да уча, имам да чета, имам да пиша, няма време, освен ако не изкарам някви пари от това
Аз и на английски си го чета без проблем...
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Именно поради същата тази причина, че мога да си го чета и на английски имам желанието да го преведа на български... Ще го преведа цялото, само трябва да се намери някой, който да го закачи кадърно към картинките...
Аз имам много аватари по темата, не се безпокой... И този е добър, но за сега съм се спрял на настоящия... Просто повече се кефя на снайпериста, отколкото на огнехвъргача... ;р
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения