Ти ли питаш?Аз ОКОТО! написа:THE KING OF TIME написа:Аз от седем години не съм ходил на зъболекар.Адски здрави зъби имам.
Никога не си ходил на заболекар?
[дебилщина]Хора ли са зъбокрътите?
-
Loopmaster
-
асдасдфасф
- Обратна връзка:
Когато имаш проблеми със зъбите, мисля, че е много важно да си намериш подходящ човек. Ако зъболекарят/ортодонтът не става, просто няма смисъл да се занимаваш (особено ако ще ходиш много често, a.k.a. шини и брекети).
Срещат се наистина печени хора и същински кретени, както във всяко нещо. Професия като професия, макар че се изисква повечко смелост/извратеност, за да започнеш да бъркаш по хорските усти.
Бтв, болката я има навсякъде и не зависи от зъболекаря в повечето случаи. Говоря за нормалните болки, съпътстващи всякакви операции, лепене, сваляне, вадене и пр.
Абе, хубаво е човекът отсреща да проявява някакво разбиране все пак и да не те "обработва", все едно си камък за шлифоване.
Срещат се наистина печени хора и същински кретени, както във всяко нещо. Професия като професия, макар че се изисква повечко смелост/извратеност, за да започнеш да бъркаш по хорските усти.
Бтв, болката я има навсякъде и не зависи от зъболекаря в повечето случаи. Говоря за нормалните болки, съпътстващи всякакви операции, лепене, сваляне, вадене и пр.
Абе, хубаво е човекът отсреща да проявява някакво разбиране все пак и да не те "обработва", все едно си камък за шлифоване.
Roads are getting nearer
We cover distance but not together
I am the storm and I am the wonder
And the flashlights, nigthmares
And sudden explosions
We cover distance but not together
I am the storm and I am the wonder
And the flashlights, nigthmares
And sudden explosions
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Пак като не е котлен камък...Ледник написа:Последният път беше зъбен камък.WannaBe написа:Тва нещо не се връзваЛедник написа:Прочее, за първи път в живота имам кариес. Сега се моля на Волен да го излекува, щото не искам отново да ме дълбаят с онова острото. :oops:
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS