Сега...
Голяма част от мненията ви ме издразниха, не със друго, а със "компетентността" ви базирана на нищото...
Също така ми е пределно ясно на по колко годинки сте, и е дразнещо да четеш как некви спополанковци ти хранят начина на живот без въобще да имат идея за какво иде реч... За това искам да споделя с вас някой ФАКТИ... и не научни измислени факти които варират от книга на книга, а факти които по-старите юзъри на тоя форум могат да потвърдят...
Роден съм 1987.
Регистриран съм 2002... още тогава Пушех като съдран.
Сега е 2007. Пуша поне от 2001, да не кажа 2000... кажи ги 7 години.
Аз съм... Силен пушач, пуша по много и пуша хубави чадели.
Дори доста време съм се занимавал с това като доход.
Не пия алкохол, Пазя си здравето и черния дроб :>
Не с цел да се изфукам (не сте вие хората на който умирам да спечеля уважението защото както казах по-рано, нито сте ми на годините, нито на наркотиците.) ще споделя с вас :
Говоря 4 езика.
В момента пиша от работата си като Customer Service Representative.
Плащат ми по 1000лв. на месец БЕЗ бонуси.
Работата ми съм я спечелил не с друго а с познанията си по английски и компютри.
Живея сам, Храна се сам, Плащам си сметките сам, И сам си оправям всичко в живота от 2 години насам...
Правя Флаери за ДНБ партита.
Защо ви го говоря тва ?
Еми защото през сичките тея неща дето правя, чадела не ми е излезнал от устата.
И НЕ, не съм затъпял... Сече ми пипето непрестанно и от постовете ви дори ми става пределно ясно до къде ви се простира спектъра на разбиране... Тъжно ограничени сте. По-лесно ви е да нахраните чуждото и да се сгушите в изкувствената топлина на познатото... слаби сте
Нервирате ме... Мога да се обърна и да не прочета тази тема, но ще ме боли отвътре че сте си останали непросветени...
С думичките си непремислени като ме сравните с "Наркоманчетата от Квартала", ме обиждате, и обиждате други които четат и са над това да пишат тук... принципно и аз не гледам тук... но тази тема ми е драга на сърцето защото ехее 2002 и аз направих такава първата си тема... и пак ми се наложи да ви обяснявам... и пак никой не ме разбра...
Куоут от поста над мен... Въпреки че почти всичките са пълни с глупости :
"Аз пък съм пушил и ще хейтвам. Марихуана съкс. "
ПушИл си ти... може и да си може и да не си, ама е ясно колко ти разбира главата... Истинския Шикамару веднага би разбрал... ама на тебе ти бега интелекта му. Не хейтвай... не е на мода, или ако ще хейтнеш, хейтни чалгарите, Тях поне повечето ги виждаш и им гледаш дереджето... Не хейтвай неща с които не си запознат, защото ще излезнеш глупак... :/
Идвам с Мацката след работния ден, с парите в джоба, с заслуженото самочувствие, установил се човек на който всичко в живота му работи и сам си го е направил, ще отвориме с момчетата една интелегентна тема за разговор, и ще запалиме един чадел... и ти кво, Ще хейтнеш "Тия наркомани" щото пушат... нали знаеш като какъв ще изглеждаш ?
фАнете (хейтърите) се замислете... Кво трябва вие да си оправите в характерите преди да скочите на веждите ми наркомански...
А който не иска да пуши или не е пушил - Евала... да си живее в тъмнината... НО да си запази КОМПЕТЕНТНИТЕ МНЕНИЙЦА за себе си... защото не съм очарован от това да ви чета врелите-некипели глупости дето са ви ги обяснявали я "големите" осмокласници в даскало, я бащите стотинаджий таксиметрови шофьори, я полу-умрелите ви бабички учителки...
Моля за напред само хубави премислени неща да пишете тук (и въобще дори преди да говорите се замисляйте, защото смешнеете с компетенцийте
)