Чалга фенове, обединявайте се!
Чалга фенове, обединявайте се!
Тук, в тоз' форум, има ли верни последователи на Сашка Васева и други турбо и не толкова турбо чалга певци?
Това на аватара не съм аз :/
- Бижутера
- Обратна връзка:
Re: Чалга фенове, обединявайте се!
чалгата замира.....
След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
- ---
- Обратна връзка:
Какво й е на 'Левовете в марки'?!
Да живее олдскуул чалгата!!
И нека някой убие Митко Пайнера и всичките едрогърдести, силиконови, тъпи проституки, които се мислят за 'поп-фолк певици'
//
Да е.. върша пет неща едновременно и се обърках :Р
Левове са!
//
vectraracing.data.bg/popfolk
http://store2.data.bg/backatakaldata/?NI=1
И нека някой убие Митко Пайнера и всичките едрогърдести, силиконови, тъпи проституки, които се мислят за 'поп-фолк певици'
//
Да е.. върша пет неща едновременно и се обърках :Р
Левове са!
//
vectraracing.data.bg/popfolk
http://store2.data.bg/backatakaldata/?NI=1
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
Левовете бе.Иначе подкрепям.мини руло написа:Какво й е на 'Доларите в марки'?!
Симпатяги-за милиони няма закони,поздрав
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
Да бе хах...Поздрав с Тони Стораро - Колко си красиваDaddy Yankee написа:чалгата замира.....
-
Loopmaster
Ти да не си помисли, че песента на Преслава - "Лъжа е" ще е последната метълска песничка на пайнера? Скоро ще видим новите блекметълчалга певициWannaBe написа:Да бе хах...Поздрав с Тони Стораро - Колко си красиваDaddy Yankee написа:чалгата замира.....
Don't be a prisoner of your own style!
Бла Бла Бла!
В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат![]()
- ---
- Обратна връзка:
Ако това стане 'модерно', няма и да се учудя..Ел Ниньоф написа:Ти да не си помисли, че песента на Преслава - "Лъжа е" ще е последната метълска песничка на пайнера? Скоро ще видим новите блекметълчалга певициWannaBe написа:Да бе хах...Поздрав с Тони Стораро - Колко си красиваDaddy Yankee написа:чалгата замира.....Не се базикам, ще му дойде времето
Бе глупости.На Преслава песните никога не са ме кефилимини руло написа:Ако това стане 'модерно', няма и да се учудя..Ел Ниньоф написа:Ти да не си помисли, че песента на Преслава - "Лъжа е" ще е последната метълска песничка на пайнера? Скоро ще видим новите блекметълчалга певициWannaBe написа:Да бе хах...Поздрав с Тони Стораро - Колко си красиваНе се базикам, ще му дойде времето
Наистина ли?WannaBe написа:Бе глупости.На Преслава песните никога не са ме кефилимини руло написа:Ако това стане 'модерно', няма и да се учудя..Ел Ниньоф написа: Ти да не си помисли, че песента на Преслава - "Лъжа е" ще е последната метълска песничка на пайнера? Скоро ще видим новите блекметълчалга певициНе се базикам, ще му дойде времето
Това на аватара не съм аз :/
-
асдасдфасф
- Обратна връзка:
Казим написа:Наистина ли?WannaBe написа:Бе глупости.На Преслава песните никога не са ме кефилимини руло написа: Ако това стане 'модерно', няма и да се учудя..
Абе ти тол къв терикат ли си бе?
БЪБЪ БЪ БЪБЪБЪ БЪ БЪБЪ!
-
Loopmaster
Преславчето има хубави песни, друг е въпроса дали са авторскиАз виждъм нищо написа:Казим написа:Наистина ли?WannaBe написа:Бе глупости.На Преслава песните никога не са ме кефили
Абе ти тол къв терикат ли си бе?
Don't be a prisoner of your own style!
Бла Бла Бла!
В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат![]()
- Edwin Odesseiron
Хахамини руло написа:Какво й е на 'Левовете в марки'?!
Точно така!
Въпреки че има някои яки чучеци от пайнер... но всичко друго е гадна помия
Поздрав с Рак-так-так на орк. Кристали
I'm busy, okay? I'm busy!
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
-
Zero-Blade
- Обратна връзка:
- shub niggurat
- Обратна връзка: