Автор |
Съобщение |
Canis Lupus
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=6834.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Мар 2007 22:37
Не заблуждавайте някой, че не можело да се пристрасти, ако му бутат друсана ще си има проблеми после
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
hit_man
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=5315.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Мар 2007 22:46
хахахаах, разширявали се зениците... тва да не са хапове ве? ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Единственото видимо е зачервяване на очите - при различните хора е различно при мен около 1 час понякога час и нещо. наче ако си оставиш един интервал да речем 2 часа между прибирането и напушването не могат да те усетят ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) мн брутално стаа щото си усещаш вътрешно, че си напушен, но говориш някво много убедително и не личи
аз преди павках доста по едно време, са от време на време - през няколко месеца. За сметка на тва се омазвам и си доставям адския кеф ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
___________________________________ Deutschland erwache aus deinem bosen Traum!
Gib fremden Juden in deinem Reich nicht Raum!
|: Wir wollen kampfen fur dein Auferstehn!
Arisches Blut soll nicht untergehn!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Мар 2007 22:49
hit_man написа: хахахаах, разширявали се зениците... тва да не са хапове ве? ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Единственото видимо е зачервяване на очите - при различните хора е различно при мен около 1 час понякога час и нещо. наче ако си оставиш един интервал да речем 2 часа между прибирането и напушването не могат да те усетят ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) мн брутално стаа щото си усещаш вътрешно, че си напушен, но говориш някво много убедително и не личи аз преди павках доста по едно време, са от време на време - през няколко месеца. За сметка на тва се омазвам и си доставям адския кеф ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Тенкс за инфото все пак... ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
долу_админа
|
![Аватар](http://i603.photobucket.com/albums/tt114/xeno0000/zorak_avatar.jpg) |
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Мар 2007 23:16
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
2D'
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=9014_1219330275.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Мар 2007 23:24
Мухахахаха, 37% ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ... Значи, Айнщайн е ползвал около 8% от мозъка си и глей колко напред е с материала, едни теории, едни неща сложни измислил. Значи аз ако врътна с аверите три масура, епа вземем да измислим некой кораб и сме отишли на Плутон примерно... ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Elizabeth
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=6905.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Мар 2007 23:29
Shikamaru написа: Мухахахаха, 37% ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ... Значи, Айнщайн е ползвал около 8% от мозъка си и глей колко напред е с материала, едни теории, едни неща сложни измислил. Значи аз ако врътна с аверите три масура, епа вземем да измислим некой кораб и сме отишли на Плутон примерно... ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Къв Плутон, бре, излизаш от Млечния път генерално с тоз` кораб.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Shady
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=8949_1213061765.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2007 00:03
1.Марихуаната е билка, а не наркотик
2.Дори и да приемем, че не е полезна, тя в НИКАКЪВ случай не е вредна (може да са вредни постъпките на човека за да се добере до нея и прочее, но не и самата билка)
3.Не съм компетентен, защото само веднъж съм си дръпвал, и то слабо. Просто не съм пушач по принцип, какво остава за нещо "по-хард".
Нека темата потъне.
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
meth
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=3602_1211800582.jpg) |
В момента играе: aoe3
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2007 00:06
Мързи ме да изчитам темата в момента, но предполагам че е копи/пейст от другите подобни ...
А Джони не го слушайте .. лош пример дава ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
___________________________________ respect the unexpected
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
2D'
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2007 00:08
Ако някой ми каже, че от редовното боксане с Мери не се изтъпява, ще му се изсмея много яко. ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
meth
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=3602_1211800582.jpg) |
В момента играе: aoe3
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2007 00:11
Shikamaru написа: Ако някой ми каже, че от редовното боксане с Мери не се изтъпява, ще му се изсмея много яко. ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Ми, виж, човек, то от всичко се затъпява ...
___________________________________ respect the unexpected
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
2D'
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2007 00:23
meth написа: Shikamaru написа: Ако някой ми каже, че от редовното боксане с Мери не се изтъпява, ще му се изсмея много яко. ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Ми, виж, човек, то от всичко се затъпява ...
Можеби, но да ми каже някой че марихуаната е безвредна, дъра - бъра... Знам хора, които не могат да си кажат името... ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Shady
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=8949_1213061765.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2007 00:24
Shikamaru написа: meth написа: Shikamaru написа: Ако някой ми каже, че от редовното боксане с Мери не се изтъпява, ще му се изсмея много яко. ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Ми, виж, човек, то от всичко се затъпява ... Можеби, но да ми каже някой че марихуаната е безвредна, дъра - бъра... Знам хора, които не могат да си кажат името... ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Може би защото са си били по начало тъпи ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) А иначе хората които и пушат, и имат средно IQ трябва да са били гении преди да се захванат ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Edwin Odesseiron
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=9252_1233408054.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2007 00:26
NWA написа: Повечето хора, които съм виждал да употребяват въпросното нещо, са все тревопушещи бунтари, смятайки се за отритнати от обществото и иронизирайки си, че живеят в дъ мадафъкин гето. Интересно ми е наколко процента трябва да им бачка сивото вещество. Ти се движиш сред някакви много изтрещели типове значи Повечето хора които пушат не се правят на някакви и са си съвсем наред Просто си пушат за кеф или за релакс X-Change написа: Не заблуждавайте някой, че не можело да се пристрасти, ако му бутат друсана ще си има проблеми после
Разбирач си ти ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Demonic
|
![Аватар](http://s52.photobucket.com/albums/g10/DemonicWeb/th_Death2.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2007 00:35
Ъпсурт - Non-stop ![59 :59:](./images/smilies/59.gif)
___________________________________ You are wrong, fucked, and overrated I think Im gonna be sick and its your fault Everyday its the same - I love, you hate! But I guess I dont fucking care any more... I'm betrayed! This is the end of everything!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Scar
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=5656.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2007 00:44
Др. Ливайн написа: NWA написа: Повечето хора, които съм виждал да употребяват въпросното нещо, са все тревопушещи бунтари, смятайки се за отритнати от обществото и иронизирайки си, че живеят в дъ мадафъкин гето. Интересно ми е наколко процента трябва да им бачка сивото вещество. Ти се движиш сред някакви много изтрещели типове значи Повечето хора които пушат не се правят на някакви и са си съвсем наред Просто си пушат за кеф или за релакс X-Change написа: Не заблуждавайте някой, че не можело да се пристрасти, ако му бутат друсана ще си има проблеми после Разбирач си ти ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Аре сопри се да се праиш на оригинален и да избиваш комплексите си за малоценност като опонираш на сяко мнение с цел да си интересен кво ше каеш? Човека си го каза много право,лично на мене компанията ми е такава и знам от какво можеш да се пристрастиш и от какво не,като ги слушам какво ми разправят всеки ден и как изглеждат като ходещи трупове.Земи малко се образовай преди да си изказваш компетентното мнение и да се излагаш к?
___________________________________ I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
I will stone you,stone you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
2D'
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2007 00:48
Shadow' написа: Shikamaru написа: meth написа: Shikamaru написа: Ако някой ми каже, че от редовното боксане с Мери не се изтъпява, ще му се изсмея много яко. ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Ми, виж, човек, то от всичко се затъпява ... Можеби, но да ми каже някой че марихуаната е безвредна, дъра - бъра... Знам хора, които не могат да си кажат името... ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Може би защото са си били по начало тъпи ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) А иначе хората които и пушат, и имат средно IQ трябва да са били гении преди да се захванат ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Едно такова момче го познавах като по - малък и повярвай много свястно дете беше. След като пропуши обаче, "му се разтвориха много мозъчни клетки"... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Canis Lupus
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2007 03:21
Shadow' написа: 2.Дори и да приемем, че не е полезна, тя в НИКАКЪВ случай не е вредна
Вредна е, колкото са вредни и много други неща (цигари, алкохол...) Др. Ливайн написа: X-Change написа: Не заблуждавайте някой, че не можело да се пристрасти, ако му бутат друсана ще си има проблеми после Разбирач си ти ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Уважаеми докторе, ако сте по-голям разбирач от мен, оборете мнението ми ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Zero-Blade
|
![Аватар](http://img151.imageshack.us/img151/7016/123123123wdfkw7.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2007 03:24
X-Change написа: Shadow' написа: 2.Дори и да приемем, че не е полезна, тя в НИКАКЪВ случай не е вредна
Вредна е, колкото са вредни и много други неща (цигари, алкохол...) Я уточни с какво точно е вредна? Просветли ни, о, всезнаеща размяно. X-Change написа: Др. Ливайн написа: X-Change написа: Не заблуждавайте някой, че не можело да се пристрасти, ако му бутат друсана ще си има проблеми после Разбирач си ти ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Уважаеми докторе, ако сте по-голям разбирач от мен, оборете мнението ми ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
От личен опит ти казвам, че не може да се пристрасти, колкото и друсана да е.
___________________________________ Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Canis Lupus
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2007 03:33
Zero-Blade написа: X-Change написа: Shadow' написа: 2.Дори и да приемем, че не е полезна, тя в НИКАКЪВ случай не е вредна
Вредна е, колкото са вредни и много други неща (цигари, алкохол...) Я уточни с какво точно е вредна? Просветли ни, о, всезнаеща размяно. X-Change написа: Др. Ливайн написа: X-Change написа: Не заблуждавайте някой, че не можело да се пристрасти, ако му бутат друсана ще си има проблеми после Разбирач си ти ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Уважаеми докторе, ако сте по-голям разбирач от мен, оборете мнението ми ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) От личен опит ти казвам, че не може да се пристрасти, колкото и друсана да е.
А откъде знаеш колко е друсана, да не я пласираш ти случайно ??
И нека темата не се превръща във "Аз съм по-голям наркоман от вас"
За съжаление познавам хора, които точно от трева са минали на твърдо, познавам и хора, които продават тази помия.А ако не си имал контакт с хора, които са/са били зависими, наистина зависими, не някакви 15-16 годишни гангстерчета с пневматични и газови пистолети, слушащи 4 годишни рап песни, пушещи трева, защото си мислят, че са във, както каза някой : "дъ мадъфакин гето", ще си наясно, че нещата не стоят така, все едно : "малиии днеска мноу яко се накозих, копелее, напрао са усмъртихме с тоа чадел, пък тия глупаци ко ми ка'ат, че можело да се пристрастиш..."
Еми, може.
Едит : Пропуснах първата част на мнението ти.
Готов ли си да защитаваш мнението на Shadow' , че тревата "в НИКАКЪВ случай не е вредна" ??
Помисли си, дали не е вредна най-малкото за белите ти дробове ?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2007 09:41
Пич зависи от човека то и от цигарите мое да се пристрастиш ма съм пушил и мнооу лесно ги спрях,а приятели с които бехме пушили все още си пафкат цигарки така че за пристрастяването си е от човека (при по твърдите неща нз как е ма там със сигурност не е така ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) ), а и шех да забравя шо мислиш че сички дет пафкат са некви гангстерчета или некви такива
Едит:Вредна е но по малко от цигарите за един пушач или алкохола,ако се пафка рядко де иначе тогава вече си се говори за пристрастяване
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|