Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Мар 2007 12:01
Ливайне.4ти километър отдавна не работи .
Поздрав за всички с Радо Шишарката-Тигре Тигре .
|
|
|
martinkfreеman
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Мар 2007 14:42
Преслава краде от Найтуиш, чалга краде от чалга.
Нищо ново под слънцето.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Мар 2007 16:53
Ако верно е краднала - вдига летвата.
И все пак, песни много. Нормално е да се нацелват.
За тъпаците - сеч !
Tsjuder - Raping Christianity
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Мар 2007 16:58
hit_man написа: хахаха... наистина тук има доста тъпи и комплексирани металчета.... глейте са слушайте си музиката ма е така никак не ми е известно къв ви е проблема примерно, че Преслав е откраднала тая или оная песен? сигурен съм, че като видите чалгарчета ги псувате много, като видите момичетата с тях също псувате тъпите прости чалгарки, а вътрешно в комплексираната си душичка искате да сте на мястото на някои от момчетата на които не им пука и си имат, колкото си искат "тъпи чалгарки"... Убеден съм, че 90% от съфорумците ни са <14, а от останалита 10%, 1% са виждали женски полов орган...
И кво?
Да ти отворя компот ли че изписа една камара простотии?
Чалгари с чалгарки > Метали с металки.
Проблем?
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Мар 2007 17:52
@hit_man , ти ли ще ми говориш за комплексарщина бе, некадърник.
Don´t take offence at my innuendo...
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
hit_man
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Мар 2007 18:00
Тоя път ми го казахте, а? НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
___________________________________ Deutschland erwache aus deinem bosen Traum!
Gib fremden Juden in deinem Reich nicht Raum!
|: Wir wollen kampfen fur dein Auferstehn!
Arisches Blut soll nicht untergehn!
|
|
|
|
|
XaXeRa
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Мар 2007 18:21
hit_man написа: хахаха... наистина тук има доста тъпи и комплексирани металчета.... глейте са слушайте си музиката ма е така никак не ми е известно къв ви е проблема примерно, че Преслав е откраднала тая или оная песен? сигурен съм, че като видите чалгарчета ги псувате много, като видите момичетата с тях също псувате тъпите прости чалгарки, а вътрешно в комплексираната си душичка искате да сте на мястото на някои от момчетата на които не им пука и си имат, колкото си искат "тъпи чалгарки"... Убеден съм, че 90% от съфорумците ни са <14, а от останалита 10%, 1% са виждали женски полов орган...
Това ли е най-важното ? Да видиш женски полов орган ? Да на теб ти е лесно да видиш,само сабуваш гащите си и готово !
|
|
|
|
|
midy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Мар 2007 18:29
Др. Ливайн написа: assd2 написа: аа нема да барате Преслава, щото е много готина (на външен вид) а за циците нема да казвам... Преслава е готина на външен вид? Ти си много отчаян ми се струва
Който подбира, масторбира !
По темата: Слабо ме интересува дали ще осъдят Преслава, Гергана, Ивана или която и да е чалгаджийка.Когато някой реши да съди мен....тогава ще пиша по - адекватно.
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Мар 2007 18:44
assd2 написа: Др. Ливайн написа: И не се правя на оригинален Мога да ти кажа точно как стана Всъщност ти си чудо на природата Заченахме те орално добре малко чекиджийче, щом казваш само че се запознай с анатомията на жената... оп забравих ти ще си останеш малък и жалък чекиджия не видял жена освен на филм Олеле Опасен си направо Малко чекиджийче... майко мила направо ме закла И другите простотии... леле как ще изляза сега? Само ще те светна че чекиите ми ги врътка тъпото парче дето те роди (казах й на времето да направи аборт ама не ме послуша... и сега съжалява естествено) А сега за предсказанията Ти си бил екстрасенс бе! Защо не се явиш на кастинг за новото предаване "Трето Око"? Само незнам как ще се оправиш ако някой зрител те пита как да задоволи жена си... Хайде сега отдай чест на татко си като затвориш устата си че да не ми видиш подметката в анфас GrIs0m написа: Др. Ливайн написа: assd2 написа: аа нема да барате Преслава, щото е много готина (на външен вид) а за циците нема да казвам... Преслава е готина на външен вид? Ти си много отчаян ми се струва Който подбира, масторбира ! По темата: Слабо ме интересува дали ще осъдят Преслава, Гергана, Ивана или която и да е чалгаджийка.Когато някой реши да съди мен....тогава ще пиша по - адекватно.
Объркал си се
Който подбира, готиното намира и в леглото си го прибира
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
|
Явора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Мар 2007 19:15
Това не е вярно. Преслава едва ли някога би откраднала от такава световно НЕизвестна група.
Това е дело на някои от ония комплексираните хора, които слушат метал. Другите , които са пичове не се занимават с глупости , а ходят в Планета
___________________________________ mes que un club
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Мар 2007 19:36
Явора написа: Това не е вярно. Преслава едва ли някога би откраднала от такава световно НЕизвестна група. Това е дело на някои от ония комплексираните хора, които слушат метал. Другите , които са пичове не се занимават с глупости , а ходят в Планета
Съгласен съм с удебеленото
http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.php?t=48140
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
|
martinkfreеman
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Мар 2007 19:39
СЛУШАМ МЕТАЛ, ПО ЦЕЛ ДЕН БИЯ ВИЛИЦИ У НОЖОВЕ, А И СЪСЕДИТЕ ПРАВЯТ РЕМОНТ. КОГАТ' СЕ ЧУВАТ ТЕНЕКИИТЕ СПИРАМ И СЕ ЗАСЛУШВАМ!
|
|
|
|
|
Sirius
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Мар 2007 20:00
Крала, не крала, ама КОЯ Е ФОЛК-ПЕВИЦА ЗА 2006-ТА БЕЕЕЕЕ????
Все едно металюгите не си крадат едни на други разните им там песни и текстове. А и едва ли певица от ранга на Преслава ще краде от толкова долнопробна, че чак придобила кутлов статус група Nightwish. Те залязоха съвсем след като Таря си би камшика, с което доказа, че все още има малко трезв мозък. Някой по-горе назова Найтуиш чалга. Не са достойни, ебати, деба и лигавите уонъбита.
|
|
martinkfreеman
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Мар 2007 20:36
Sirius написа: Крала, не крала, ама КОЯ Е ФОЛК-ПЕВИЦА ЗА 2006-ТА БЕЕЕЕЕ????
Все едно металюгите не си крадат едни на други разните им там песни и текстове. А и едва ли певица от ранга на Преслава ще краде от толкова долнопробна, че чак придобила кутлов статус група Nightwish. Те залязоха съвсем след като Таря си би камшика, с което доказа, че все още има малко трезв мозък. Някой по-горе назова Найтуиш чалга. Не са достойни, ебати, деба и лигавите уонъбита.
Nightwish ако са култови си режа мъдата .
|
|
|
|
|
Predator-S
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Мар 2007 21:48
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Мар 2007 22:03
Sirius написа: Крала, не крала, ама КОЯ Е ФОЛК-ПЕВИЦА ЗА 2006-ТА БЕЕЕЕЕ????
Ей 'би си мамата. Докат' си въртял още гюбеци по масите пиян или нашмъркан с кока, аз съм слушал метъл, и мо'ем ти кажем, че 2 еднакви групи са 1 към 10000, докат' еднакви свиркорани са 1 към 2. Би си пичката.
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
Sirius
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Мар 2007 22:18
Дист, забравяш най-ключовата си реплика напоследък - Лапай!
Тооолкова ли е трудно да я запомниш за повече от няколко дни? :/
Съчувствам ти.
В годините, в които ти си слушал метъл, аз може и да съм използвал кокаин и да съм слушал чалга, но за разлика от теб съм опознал достатъчно добре доста жанрове. Нормално е за един интелигент да търси съвършенството, да се съмнява и да подлага на преоценка мнението си. Ти си си едно тъпо копеле, което разбира от музика колкото аз от физика - имаш някакви общи идеи, чувал си като понятия това-онова, но нямаш реална представа за състоянието на нещата. На твое място бих поработил върху себе си.
Виждаш ли, разликата между мен и теб е проста : искрено ме радват много групи, числящи се към метъла и неговите подразделения ( блек метъл основно). Но не съм толкова ограничен като теб във вижданията си и посягам към всякаква музика. Едно време посегнах към чалгата. И? Нищо, разбира се. По същия начин посегнах към техното, класическата музика, рапа, регето, фолклорните мотиви... Неща, за които ти би говорил като за "педерастии". Което директно ни отпраща към следващия смислов параграф.
Много ме кефи как псуваш. Затвърждаваш представата за смешника, чувстващ се мощен само когато е зад монитора си. Продължавай смело, няма да те напсувам в ответ. Как ли пък не - да падна до твоето ниво...
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Мар 2007 22:47
Сириус, май ти забравяш любимата си реплика. "Аз съм от аристокрацията бе, кво ме занимаваш". Шшшшщо не си ибеш пичката мамина? Ти си един шибан социопат, който явно няма представа какво обича да слуша, и не е ориентиран в стил музика, който може да нарече "свой". Нищо, и аз съм бил така. Във втори клас. И аз се кефех на рапа, класическата, техното, чалгата (кой те излъга, че няма песни, който ми харесват и от тези стилове, без последната повърня). Нали знаеш какво разправят за гейвоете - неориентирани в музиката, както и в сексуалността си... Всъщност, това си е характерна черта на пенделите. Така че, лапай на Азис А, извинявай, кво те занимавам... ти си прекалено извисен, дори и за да сереш
Не се прави, лицемерче. Още помня как ми лиза задника, само и само, за да пия едната бира с теб и как ме наричаше "приятел" Така че, шшшшщо ни си ибеш пичката мамина? Или по-добре глътни един циан-калий, и без това всеки ден заплашваше, че ще правиш... (Poor us...) Моля те, ако ще се правиш на аристократ (какъвто не си, защото такова животно у Българията нема, колкото и да го отричаш. truth fucking hurts, sonneh), ходи си при твой компанийка попове, или квито бяха там шмъркачи на кока и не се занимавай с нас - гадните метъли, който могат да нарекат един стъл (метъла) "свой". Усещаш ли колкото некомпетентен си, за да наречеш Найъуйш "долнопробна". Още много фурни с хляб има да изядеш преди да започнеш да даваш реална критика на метъл група. Но предполагам, че ще ти е по-лесно да си забъркаш един аристократичен коктеил... с циан-калий.
Заври си социопацкото мнение отзад.
П.П. Ела ми кажи в очите, че пред монитора съм много смел, за разлика от риъл лайф, нига.
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
Accidental Protege
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Мар 2007 23:33
Sirius написа: Едно време посегнах към чалгата. И? Нищо, разбира се. По същия начин посегнах към техното, класическата музика, рапа, регето, фолклорните мотиви... Ако това е вярно, от подходът ти към различната музика вероятно може да се съди проникновението ти в, както го оформи, състоянието на нещата. Sirius написа: И? Нищо, разбира се.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Мар 2007 00:34
др ливайн
проблем ли имаш ? или си толко комплексиран че няма кво да правиш освен да висиш в тоя форум и да се заяждаш
по добре си затвори устата, щото глупостите дето ги пишеш са много изтъркани
кажи че си повече от 15 години и нема да ти повярвам
пп не говори за майка ми, а си еби твойта грозна майка с миризливата Цензура
аре лека вечер и земи излез малко на свеж въздух
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|