Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: PDA & Smartphone
Публикувано на: 10 Мар 2007 13:00

Та много ми допадна идеята а си качвам по-сложни програми на един джобен компютър. За съжаление те са много скъпи! Един приятел има моторола смартфон за 200 лв, и доста неща съм видял. гледах сайта http://pdashop-bg.com , но останах отчаят - джобно пи си с GSM технология, демек може да се ползва и за говорене, струват около 800 кинта... без тази технология, джи пи ес, камера, цената почва от 250 лв.
Та много бих желал да ми предложите възможно ноа-евтиният вариант за "умен" телефон. Знам, че за качество и функции трябват много пари, но споделете опита си.

Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Мар 2007 14:07

Епа аз съм с Nokia n70 - OS - Symbian. Доволен съм от него, за сега не мисля да го сменям като изключим iPhone ако оправдае очакванията ми :)

P.s> http://www.gsmarena.com/nokia_n70-1153.php
и цени http://mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=807

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Мар 2007 15:16

Аз лично имам Nokia N73 и имам куп програми за нея. Но ако става въпрос за по-евтин смартфон можеш да си вземеш 6600(втора ръка) или 7610(все още ги има нови). Вариантите са много, но най-важното е да е със Symbian OS

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Мар 2007 15:20

bOtLik3 написа:
Аз лично имам Nokia N73 и имам куп програми за нея. Но ако става въпрос за по-евтин смартфон можеш да си вземеш 6600(втора ръка) или 7610(все още ги има нови). Вариантите са много, но най-важното е да е със Symbian OS

А защо не майкрософтска операционна система?

Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Мар 2007 15:29

Явно не съм те разбрал правилно. Разглеждал съм и телефон с Microsoft Mobile и е почти същото, но мисля че за него има по-различни програми едва ли са толкова колкото за Симбиан. Тук ще намериш повече информация :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Мар 2007 15:45

bOtLik3 написа:
Явно не съм те разбрал правилно. Разглеждал съм и телефон с Microsoft Mobile и е почти същото, но мисля че за него има по-различни програми едва ли са толкова колкото за Симбиан. Тук ще намериш повече информация :)

Ще огледам форума, мерси :P

Профил

Аватар
В момента играе: Игрътъ
Заглавие:
Публикувано на: 10 Мар 2007 17:11

http://www.gsmarena.com/nokia_6630-811.php

Крушата ще ти свърши отлична работа!

Имаше и една много евтина и стара Моторола с Windows Mobile, но не помня модела.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Мар 2007 17:20

Ruiner написа:
Имаше и една много евтина и стара Моторола с Windows Mobile, но не помня модела.

mpx200/220 много добро телефонче ,но трудно се намира.

Не е необходимо да знаеш всичко , стига да знаеш къде да го намериш-Google

My Deviantart

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Мар 2007 17:38

M174K4 написа:
Ruiner написа:

mpx200/220 много добро телефонче ,но трудно се намира.

Тъй, тъй, точно тоя е на моя приятел отпреди 1 година. Истината е, че е най-изгодния смартфон наистина, малък дисплей. Но истинските джобни пи си-та са с повече функции.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Мар 2007 18:27

Еми, аз имам PocketPC и съм доста доволен. От писането на sms-и, през ебавките с телевизорите в Mall Sofia/City Center до гледането на анимета в автобусите. Честно да ти кажа- ако искаш телефон с повече функции, взимай Symbian. Ако искаше нещо по-сериозно- Windows Mobile.

MPX200 е много як телефон. Здрав, функционален, с готин дизайн и добър дисплей. Жалко, че няма да го намериш вече ;)

Поразгледай форума на data.bg в секцията "Купувам/Продавам" там изникват доста добри оферти. Също така проверявай и pocketbulgaria.com ще ти е от полза.

Профил ICQ WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Мар 2007 22:35

Баща ми има Motorola mpx200 и мисли да го продава, ама едвали ще ти се иска да идваш чак до Търговище да го вземеш.
Иначе телефончето е много добро. Има много софтуер за него. Пробвал съм да качвам цели филми и е супер гот да ги гледаш през часовете или в обществения транспорт :D Субтитрите се четат бе проблеми. Звукът също е много добър. Дисплея е с добра за физическите си размери резолюция - 176х220. Няма камера, но това не е важно. Проблем е, че няма блутууд :( Игрите по принцип не са джава, а накакви други, които също са добри и даже май са по яки от джавата. Иначе можеш да си инстарилаш джава емулатор с който можеш да играеш игри за всички модели и забрави, че ще намериш игри които ще ти секат. Сигурно има и емулатори за други конзоли с изключение на новите като PSP, щот те са бая мощни. Като цяло е много добър за убиване на времето :wink:

Цитат:
Бла Бла Бла!

В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат :lol:

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Заглавие:
Публикувано на: 10 Мар 2007 22:40

Аз пък никога не бих дал толкова пари за някаква изгъзица, която няма да ми свърши никаква съществена работа... Други си е едно gsm-че с което да говориш, пишеш смс-и и да слушаш музика.. (и камера евентуално)

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Мар 2007 22:52

Лошото е, че едното видео се поддържа и от новите евтини обикновени телофони, докато екстрите при PDA-тата са повече.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Мар 2007 22:52

Pantomime написа:
Аз пък никога не бих дал толкова пари за някаква изгъзица, която няма да ми свърши никаква съществена работа... Други си е едно gsm-че с което да говориш, пишеш смс-и и да слушаш музика.. (и камера евентуално)

Наскоро взетия от мен W900i ще ми свърши работа за години наред.
Музика - идеален за мен.
Камера - толкова колкото ми трябва.
Памет - огрома.
Издръжливост на батерията - до 2 дена non-stop музика. :wink:
Големичък е , но поне ми е по-удобен. :)

Профил Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com