Duke написа:
Не се изненадвам. Там има една дузина клипчета с "факти" оспорващи съществуването на арменския геноцид. Би трябвало освен да трият клипчетата, "оскърбяващи" Кемал, да изтрият безумните лъжи, които ръсят.
П.П: Фактът, че забраняват място, известно със свободолюбивия характер на съдържаните в него материали, доказва, че Турция е една ориенталска, ненапредничева, изостанала в мисленето и затворена държава.
Hahaha Как не "ориенталска, ненапредничева, изостанала в мисленето и затворена държава".
Тука дори от свой опит мога да кажа, както и Хайзер, че мисленето ти е като на "кон с капаци".
Турция моето момче са една икономически с години, ама много години напреднала от нас държава.
Да не говорим че са една от първите държави, където взлизат в НАТО, заедно с Канада и Гърция.
Въобще тука се бистрят такива простотии, че и за това хора като Трупонарезис и др. не пишат вече.
Мога да ви кажа, че когато отидох в Турция тука съм се редял на опашка за един скапан салам (кучешак радост)
1-2 часа и по улиците нямаше осветление, повечето от вас не знаят за какво става въпрос, когато в София имаше 2-3
бензиностанции на Петрол, След като минах БГ границата си спомянм как беше чисто, навсякъде осветление
и бензиностанции на Шел а вътре работеха хора с униформи, тогава бях малък и ако не си видял много от
нещата, няма начин как да не ти направи впечатление. Само ще кажа, че когато на рафтовете по магазините
тука имаше няколко стоки, техните бяха отрупани с какво ли не, друго няма какво да кажа, защото вие сте си
създали едно мнение, аз друго от първа ръка и така, живи и здрави.
П.С Относно това че са забранили на YouTube, заради Кемал еми какво да кажа
той е един от най-великите им държавници, който превръща истинска ориенталска Турция в
модерна западна държава. Той е човека на който най-много се дължи сегашния просперитет
на държавата им, защото прави такива промени в общестовто и законодателството им за каквито
ако не си чел, няма какво да говориш тука въобще.
П.С Най-модерния и най-голям завод на Форд извън Щатите
е в "ориенталска" Турция.