Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Мар 2007 10:52

Dante написа:
MarinZo написа:
Следващата игра,с която EA ще превземат пазара е Crysis. Тази година ще е сполучлива за тях! :twisted:

Е то Крайсис май не е на ЕА :?

На ЕА е.

Не е необходимо да знаеш всичко , стига да знаеш къде да го намериш-Google

My Deviantart

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Мар 2007 13:19

Алминаторе каква е тая умрела графика дет си извадил. На такива ефекти няма да ми е и кеф да я играя :shock:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Мар 2007 17:23

Първо малко офтопик - Личи си че и хал хабер си нямате от Генералите че и казвате че е мудна. Средно игрите с равностойни противници продължават 10-15 минути, а игра 30 минути е сериозно закучена. Ако се наложи ще го доказвам.
Иначе за ЦнЦ3 останах много доволен от демото и просто лудницата е на макс. Особено след като е и на WCG значи ни чака една добре съпортната и изпипана стратегия.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Мар 2007 17:24

кво се шашкате па вие-ЕА винаги са доминирали на пазара!

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Мар 2007 18:36

Хъммммм...демото ме остави донякъде щастлив, оценката ми за играта засега е някъде около 6/10, но за крайностната ще изчакам цялата версия.
Демото като цяло показа повече недостатъци, отколкото хубави неща в продукта. Липсата на стени е голям пропуск при условие, че вариянтът с бързите и крадливи инжинери остава. Неприятно ми е, че радарът ми е към MCV-то, обичам да се нервя когато някой ми унищожи чинията и да разчиствам полето, докато радарът на противника ми липсва.
GDI - от демото останах с впечетлението, че накрая играта ще се сведе до мамут спам(2500 една бройка, 2400 мъкне събирача), а тези момчета си имат за проблем само бомбандировачите и то ако са в достатъчно голяма бройка и въздушното пространство е осигурено. Йонното оръдие ми харесваше повече в TS, играеше ролята а тактично оръжие, а не на чистка.Като цяло концепцията за расата си остава непокътната и да си призная съжелявам само за Титаните(харесваха ми).
Nod - тук вече има малко вандалстване от страна на ЕА. Стелтът е отвратителен(прекалено много детектори), стелт генератора(отказвам да го нарека кула) си остава открит правейки го уязвим и казвайки практически "стреляй тук". Кейн също така е претърпял промени, от това което видях са го изкарали повече терорист(начин на изказване) отколкото религиозен фанатик. Аватарът е почти безполезен, единица, която няма от какво да бъде придружена и струваща три хиляди само за построяване и има нужда от джаджи които са от хиляда нагоре, бърка прекалено дълбоко в джоба, за да е полезна. Не виждам как е в стилът на Nod да пращат тълпи милиция по противника, ако си спомняте в TS те имаха добре екипирана пехота. Останалата част от расата е много добре направена, включително и уменията и като цяло нямам търпение да изиграя кампанията с една от най-добрите фракций създавани някога.
Графика - зле, оценка несмея да давам просто защото незнам колко ниско трябва да е. Тази светла гама цветове с нищо не напомня тъмната и мрачна атмосфера от TS или онова земно чувство в TD. Като детайли може да се каже, че майка плаче, в сравнение с CoH - зле е. Търпима е все пак, въпреки, че не помага с атмосферата не е дразнеща.
Останали глупости - няма йонни бури, няма Veinhole мръсници и изглежда прекалено high-tech(градът), има още какво да се работи, а да и в играта ще има извънземни, което унищожава част от чарът и.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 05 Мар 2007 19:36

Tadaima написа:
Хъммммм...демото ме остави донякъде щастлив, оценката ми за играта засега е някъде около 6/10, но за крайностната ще изчакам цялата версия.
Демото като цяло показа повече недостатъци, отколкото хубави неща в продукта. Липсата на стени е голям пропуск при условие, че вариянтът с бързите и крадливи инжинери остава. Неприятно ми е, че радарът ми е към MCV-то, обичам да се нервя когато някой ми унищожи чинията и да разчиствам полето, докато радарът на противника ми липсва.
GDI - от демото останах с впечетлението, че накрая играта ще се сведе до мамут спам(2500 една бройка, 2400 мъкне събирача), а тези момчета си имат за проблем само бомбандировачите и то ако са в достатъчно голяма бройка и въздушното пространство е осигурено. Йонното оръдие ми харесваше повече в TS, играеше ролята а тактично оръжие, а не на чистка.Като цяло концепцията за расата си остава непокътната и да си призная съжелявам само за Титаните(харесваха ми).
Nod - тук вече има малко вандалстване от страна на ЕА. Стелтът е отвратителен(прекалено много детектори), стелт генератора(отказвам да го нарека кула) си остава открит правейки го уязвим и казвайки практически "стреляй тук". Кейн също така е претърпял промени, от това което видях са го изкарали повече терорист(начин на изказване) отколкото религиозен фанатик. Аватарът е почти безполезен, единица, която няма от какво да бъде придружена и струваща три хиляди само за построяване и има нужда от джаджи които са от хиляда нагоре, бърка прекалено дълбоко в джоба, за да е полезна. Не виждам как е в стилът на Nod да пращат тълпи милиция по противника, ако си спомняте в TS те имаха добре екипирана пехота. Останалата част от расата е много добре направена, включително и уменията и като цяло нямам търпение да изиграя кампанията с една от най-добрите фракций създавани някога.
Графика - зле, оценка несмея да давам просто защото незнам колко ниско трябва да е. Тази светла гама цветове с нищо не напомня тъмната и мрачна атмосфера от TS или онова земно чувство в TD. Като детайли може да се каже, че майка плаче, в сравнение с CoH - зле е. Търпима е все пак, въпреки, че не помага с атмосферата не е дразнеща.
Останали глупости - няма йонни бури, няма Veinhole мръсници и изглежда прекалено high-tech(градът), има още какво да се работи, а да и в играта ще има извънземни, което унищожава част от чарът и.

Я се стегни бе братле! В пълната версия ще има и син тиберий и йонни бури! Третата раса - извънземните даже ще може да пуска йонни бури чрез една от единиците си. А тъпите вейнхол монстърс си бяха смешна измислица на провала Тибериън Сън, който мноооого се отдалечи от оригиналната игра. Е, и тази не е пефектна де ... На мен най-много не ми хареса това, че Нод нямат свястна Артилерия. Вместо да върнат изпитаната от предишните части класическа Артилерия, са ми сложили някакъв смешен Бийм Кенън, който не става за нищо... Друго което не ми харесва, е че Нод са 50 пъти по-силни от ГДИ - балансът ТРЯБВА да се оправи. Има и ненужни единици, които само претрупват геймплея - тия Кранове, Аутпостове и Ригове пречат. Също така 90% от единиците на Нод стрелят с грозен червен лазер, което е крайно еднотипно. И най-накрая - има малко ъпгрейди и половината от тях не си заслужават парите. Като изключим това, както по-горе писах, играта направо ме шашна! Лека, красива, завръщаща серията към корените й, с опростен и забавен геймплей. Очаквам с нетърпение пълната версия, за да разнищя кампаниите! Забележка - със Скриновете ще може да се играе само в Скирмиш и то ако преди това се превърти една от кампаниите - на ГДИ или на Нод!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Мар 2007 20:05

Xor написа:
Друго което не ми харесва, е че Нод са 50 пъти по-силни от ГДИ - балансът ТРЯБВА да се оправи.

:shock: ?!

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Мар 2007 20:19

Time's up написа:
Xor написа:
Друго което не ми харесва, е че Нод са 50 пъти по-силни от ГДИ - балансът ТРЯБВА да се оправи.

:shock: ?!

X2 :shock: :shock:

Хor приятел много си заблуден чесно ти казвам и то за всичко не ми се обяснява. Заради такива познайници като теб искарват игри като WC където няма много ненужни еденици. Не трябвало даи ам кранове ,ригове и Нод да не стреля със лазер ... бах и караконджула.

Фрапантното беше много яко НОД по-силно 50 пъти повече от ГДИ :lol:

Ок, ок защо ли си мислех ,че са 51 пъти по-слаби от ГДИ :lol:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Мар 2007 20:33

Xor написа:
Я се стегни бе братле! В пълната версия ще има и син тиберий и йонни бури!

За синьото бях чух, обаче не съм чувал нищо за бурите, поне не и за естествеият им вариянт иначе съм наясно, че плеярът ще може да си ги пуска.

Xor написа:
А тъпите вейнхол монстърс си бяха смешна измислица на провала Тибериън Сън

Може и да нямаха голяма роля в играта и да пречеха в мултиплеярът, но там им беше чарът - една неутрална и на първи поглед безобидна единица може да ти създаде проблеми ако не играеш умно, всъщност това ми беше харесало много в Tiberian Sun, факта, че не всичко зависи от играчът и нуждата да използваш и заобикалящатате среда(нещо което липсва в много RTS-ове) е доста висока.

П.П. Веднъж изорах един защитавайки Вейнхол докато съществото не се разрастна достатъчно да му унищожи базата, беше забавно(не беше силен, но пак беше забавно).

Xor написа:
Друго което не ми харесва, е че Nod са 50 пъти по-силни от GDI

Съжелявам, но след като GDI-а си направи Railgun ъпгрейда Nod губи всякакви шансове за победа в открит битка, а ниската цена на единиците им не компенсира превъзхождащата огнева мощ на "добряците".

Xor написа:
Има и ненужни единици, които само претрупват геймплея - тия Кранове, Аутпостове и Ригове пречат

Аутпостовете са една единиците, която ми харесва засега, вършат чудесна работа и позволяват създаването на една много динамична игра, от друга страна крановете трябва да ги преместят в дефенсив таба, ще свършат по-добра работа там. Но като цяло да - имаш три згради, които не вършат абсолютно никаква функция(освен да ти дават ъпгрейди).

Xor написа:
Забележка - със Scrin ще може да се играе само в Скирмиш и то ако преди това се превърти една от кампаниите - на GDI или на Nod!

Тук, за всеобщо щастие, грешиш. Със Scrin ще можеш да играеш по всяко време в скримиш и мултиплеяр ,а за да превъртиш кампейна на Scrin първо трябва да минеш този на GDI и Nod, като общо кампейните ще са над 35(вероятно 36, по 12 на раса)

[/quote]

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Мар 2007 21:17

Евалата ти правя Tadaima ,че не ми се обясняваше всичко на тоя , хубаво е ,че си намерил време.
И е добре човек да води дискусия за игра с някой който знае нещо все пак. А и ако не беше добра играта нямаше да си я преордърна. Никога не съм переордървал игра до сега но тази си заслужава всеки лев !

Впрочем Скрин (шкафа) ще бъдат нещо невероятно готино а и вече си развих теория защо са на земята по начало (знам ,че са за тиберия) говоря за по-голям техен план.

Според мен те са изпратили метеорита с който целят да нарпавят планетите нащо подобно на пасища където се отглежда реколтата (тиберия) и след това те идват да си го приберат. А ние играеме ролята на полските мишки в нивата ;)

А единственият начин за аихилация на ГДИ с НОД след развитие е невероятно добра тактика и стратегия и много умение и най-важното Пошлост !

НОД винаги ще ми бъдат любими заради пошлостта, (невидими , огнени, тиберийни пошлости) ;)

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Мар 2007 22:07

Здравейте,
Искам да кажа на хората със стари компютри изобщо да не се притесняват. Играта не само тръгва, на по-слаби машини, но и напълно игрово.
Celeron 1.8
GF3 Ti 200 64MB
512MB RAM
/medium детайли!/

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Мар 2007 23:04

MaX написа:
Здравейте,
Искам да кажа на хората със стари компютри изобщо да не се притесняват. Играта не само тръгва, на по-слаби машини, но и напълно игрово.
Celeron 1.8
GF3 Ti 200 64MB
512MB RAM
/medium детайли!/

Възможно е да върви нормално най вече на туториала. На мен ми стана тежко натам вече(Кампанията). А машинката ми е P4 2.66 1GB 128video...

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Мар 2007 00:26

Xfirebg написа:
MaX написа:
Здравейте,
Celeron 1.8
GF3 Ti 200 64MB
512MB RAM
/medium детайли!/

Възможно е да върви нормално най вече на туториала. На мен ми стана тежко натам вече(Кампанията). А машинката ми е P4 2.66 1GB 128video...

Нещо яко не ти е уред компютъра или е набъкан с вируси. Не е нормално!
Върви 2.4 768 рам 256 128 видео всичко хай без замисляне. Провери си компютъра !

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 06 Мар 2007 08:19

Immaterium написа:
Евалата ти правя Tadaima ,че не ми се обясняваше всичко на тоя , хубаво е ,че си намерил време.
И е добре човек да води дискусия за игра с някой който знае нещо все пак. А и ако не беше добра играта нямаше да си я преордърна. Никога не съм переордървал игра до сега но тази си заслужава всеки лев !

Абе не знам кой разбира но от простотиите които си изписал ми се струва че си джиткал предимно "шедьовъра" Generals и не си наясно с класическите игри от поредицата. Не разбирам как ГДИ ще са по-силни от Нод като последните имат повече и по-добри специални умения, половината им единици са невидими, Нюкът е по-мощен от Йонното оръдие, а Аватарът маже.

Сега аз не искам да се караме и да спорим за безмислици, а просто да обсъждаме една от най-яките стратегии, излизали някога. Така че пийс моля ти се и не говори глупости от типа на "някой който не разбира" и "тоя", щото почти съм готов да гарантирам, че съм играл повече C&C от теб! И говоря за ИСТИНСКИТЕ игри от поредицата, а не за лайната Generals!

Искам да кажа и за предложението Кранът да бъде преместен при дефанзивните сгради - и на мен ми харесва тази идея само че ако може и Силозът да се метне пък при стандартните сгради.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Мар 2007 08:38

Immaterium написа:
Xfirebg написа:

Върви 2.4 768 рам 256 128 видео всичко хай без замисляне. Провери си компютъра !

Е не е задължително да е от вируси. Не е писал кво му е видеото. Ами ако е 5200?

Не е необходимо да знаеш всичко , стига да знаеш къде да го намериш-Google

My Deviantart

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Мар 2007 12:24

M174K4 написа:
Immaterium написа:
Xfirebg написа:

Е не е задължително да е от вируси. Не е писал кво му е видеото. Ами ако е 5200?

Възможно.

Xor когато аз съм играл Red Alert 1 ти си играл пасинси. Не ми обяснявай за геймърски опит защото съм играл повече игри от колкото можеш да си представиш. Докато си играл с камиончета аз разцъквах Blood 1 . Само леко със тона и със определенията към хора които не познаваш защото ставаш смешен.

капиш ?

П.С - Едениците ти стават видими като стрелят, Атомната не е по-силна и всичките еденици на нод са на 2 удара. За да биеш всичко требе да е у главата под формата на перфектна стратегия и стил на игра с тях.
Винаги съм постигал баланс във играта си със НОД защото просто влизам в роля. :)

П.П.С - Има 2 игри които ги знам до мозъка на костите си и съм върл фен това са : Warhammer 40k и C&C Old School не говоря за Генералите играл съм го в продължение на 2 седмици и го истрих защото сметнах ,че е тумор в колекцията на C&C.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Мар 2007 13:09

Аз пък не мисля, че Женералите са тумор. Щеше да е гадно, ако такъв геймплей бяха вплели в новата tiberian sun или red alert игра. Играта се хареса на кежуал геймърите, но феновете на поредицата искахме добре забравеното старо... май :oops:

Леле, нямам търпение да излезе играта. Снощи до 3:00 циклих на демото. Лошото е, че компютрите не играят добре с gdi... пък и само най-низката трудност... Нищо скоро ще й се радваме с пълна сила :) Нямам търпение да поцъкам със скринците. Ето малко инфо около тях.

Btw, мерси na Xor за новия подпис.

Профил ICQ WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Мар 2007 13:54

Undead Dude написа:
. Лошото е, че компютрите не играят добре с gdi... пък и само най-низката трудност... Нищо скоро ще й се радваме с пълна сила :)

Абе не знам, на медиум си играят добре, проблема е че са предвидливи и се развиват по един начин на тая карта,
Първо играх медиум ГДИ с/у ГДИ - за 22 мин спечелих, после ГДИ с/у Нод, само 14 минути, пак играх ГДИ с/у ГДИ 18мин.
Пробвах един път и на хард ГДИ с/у ГДИ но там повече се отбранявах и не успях да го победя.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Мар 2007 14:15

Xor написа:
половината им единици са невидими, Нюкът е по-мощен от Йонното оръдие, а Аватарът маже.

GDI имат изклчително голям брой детектори на разположение, като Zone Trooper-ите могат да се ъпгрейднат с детектори, а понеже те ти стават основната пехота към средата на играта всички стелт машини стават безполезни. В случей, че това не е достатъчно глобалната защитна организация разполага с умение разкриващо невидимите единици в определен радиус на малката сума от 400(500?) тиберий.
Avatar-ът е непрактичен. В една мултиплеяр игра(или срещу бот над средна трудност) може да се използва само ако играта се забави изключително много, в останалите моменти скорпионът е по-добрият избор. Причината да отпиша Avatar-а е проста - пада от мамут, когато Railgun ъпгрейда се направи танкът има значително предимство, а и единица струваща 3000 само заради умение, което иска същата сума(незабравяй че трябва да плащаш и за допълнителните единици) е неизползваме, първо че в една игра срещу играч тези пари няма откъде да се вземат и второ, че дори и да се вземат те пак биха били изхарчени по-добре за други единици.
За ядрената си прав, по-силна е, но при оръжия с подобна сила мисля, че малките разминавания в dmg-а нямат голямо значение.

Xor написа:
И говоря за ИСТИНСКИТЕ игри от поредицата, а не за лайната Generals!

Всъщост Генералите се доближава повече до концепцията за С&С отколкото TS и RA2. Първата игра от поредицата и първата червена тревога се фокусираха върху алтернативно развитие на историята(идва нов ресурс, Хитлер умира още преди да е започнал политическата си кариера) на планетата ни. Докато от страна на геймплеят играта приличаше повече на творение на Близард отколкото С&С историята все още си оставаше вярна на поредицата, нещо, което в С&С 3 го няма(когато се появят извънземни всичко се превръща в чисто sci-fi).

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Мар 2007 14:56

Tadaima написа:
Докато от страна на геймплеят играта приличаше повече на творение на Близард отколкото С&С историята все още си оставаше вярна на поредицата, нещо, което в С&С 3 го няма(когато се появят извънземни всичко се превръща в чисто sci-fi).

Не съм съгласен. 1-рво генералите бяха издънка. И нямаха нищо общо със C&C като цялостна концепция просто не се и доближават. (Заради смешните идеи на ЕА за войната в Ирак и неправодоподобното стрителство и т.н, да не изброявам списакът е огромен.)

2-ро - Тибериум Уорс е възможно най-добрият вариант за продължение на тази поредица!
Инвазията на извънземните беше предвидими още от първия (не си спомням дали беше във 1 или огнената буря).

3-то Сега вече след инвазията на елиъните ще се разбере откъде и защо е дошъл тиберия (горната ми теза за тиберия ми се струва ,че ще излезне правдоподобна).

4-то Графиката откъм енджин е във типичният опростен стил на C&C както винаги е било. Придобива представа за 2д терен което ни връща към класиките. Атмосферата е повече от перфектна ... незнам дали си правиш илюзии ,че всички карти ще са във синята зона. (дано не) .

5-то Водата на C&C3 е много ама многоооооооо по-добра от на COH ако ти е възможно или имаш компютър с достатъчни ресурси пусни я на максимално детайлно ниво. (Ако нямаш достатъчният хардуер ще го пуснеш но няма да ти звади тази графика което ще бъде жалко единствено за теб).

Впрочем ЩЕ има йонни бури даже ще има такова оръжие. И не е потвърдена информацията но може би ще ни зарадват и със Мап генератор.

Дерзайте и неистово чакайте да се повяви по торентите ;)

Айде лек ден от мен.

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com