Автор |
Съобщение |
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Мар 2007 20:05
За пръв път от доста време ЕА оцелиха право в десетката!Вероятно това се дължи на факта,че голяма част от бившите Westood работят там(предполагам знаете че част от уестуудци се отцепиха и сформираха Petroglyph).
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Мар 2007 21:05
Преордърнах играта та всичко да е сигурно. Лол първата която преордървам Яко ме е фанала
|
|
|
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Мар 2007 00:32
Алминатора написа: За пръв път от доста време ЕА оцелиха право в десетката!Вероятно това се дължи на факта,че голяма част от бившите Westood работят там(предполагам знаете че част от уестуудци се отцепиха и сформираха Petroglyph).
След като поиграх малко повече останах със смесени чувства...От една страна виждах менюта едно към едно с тези от Red Alert,от друга-мудноста на Generals.
Пф,не знам но според мен DC бие по всички показатели...освен графиката.Но май тя не беше определящо за едно RTS,нали?
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Мар 2007 00:39
Алминатора написа: Алминатора написа: За пръв път от доста време ЕА оцелиха право в десетката!Вероятно това се дължи на факта,че голяма част от бившите Westood работят там(предполагам знаете че част от уестуудци се отцепиха и сформираха Petroglyph). След като поиграх малко повече останах със смесени чувства...От една страна виждах менюта едно към едно с тези от Red Alert,от друга-мудноста на Generals. Пф,не знам но според мен DC бие по всички показатели...освен графиката.Но май тя не беше определящо за едно RTS,нали?
Всичко е от значение. Огромна глупост е някой да каже аз не оценявам играта по графика. И какво ще си играеме 2Д до края на живота.
А и да е мудна ... ОМГ ... 1 отряд пехота за 2 сек излиза(пише го в играта като се посочи). До 7 минути имам суперуепън зареден на половина + 2 допълнители бази. Направена си е в точният стил и спиид за C&C както трябва.
|
|
|
|
|
NeO_Zealot
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Мар 2007 00:44
Вярно е.Аз много се притеснявах да не е "наследи" тегавнята от Генералите.То някой си го каза - усещането е като при РА2,което изключително много ме радва ^^ Само да не се олеят с майнд контрола,че ще стане грозно
|
|
|
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Мар 2007 00:50
Immaterium написа: Алминатора написа: Алминатора написа: За пръв път от доста време ЕА оцелиха право в десетката!Вероятно това се дължи на факта,че голяма част от бившите Westood работят там(предполагам знаете че част от уестуудци се отцепиха и сформираха Petroglyph). След като поиграх малко повече останах със смесени чувства...От една страна виждах менюта едно към едно с тези от Red Alert,от друга-мудноста на Generals. Пф,не знам но според мен DC бие по всички показатели...освен графиката.Но май тя не беше определящо за едно RTS,нали? Всичко е от значение. Огромна глупост е някой да каже аз не оценявам играта по графика. И какво ще си играеме 2Д до края на живота. А и да е мудна ... ОМГ ... 1 отряд пехота за 2 сек излиза(пише го в играта като се посочи). До 7 минути имам суперуепън зареден на половина + 2 допълнители бази. Направена си е в точният стил и спиид за C&C както трябва.
Нямах предвид развитието и ала-бала имах предвид предвижването на пехотата.Идентично е като при Generals.А на RA2 кликаш и след 2 минути край на противниковата база!
Просто...не знам.Може би съм разглезен,но не съм свикнал на толкова бавно движение.
|
|
Undead Dude
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Мар 2007 01:04
Е, много ясно, че ако с картечари тръгнеш да изнасяш някой ще се убиеш от чакане. Ама я виж мамутите как газят бази
___________________________________ flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Мар 2007 01:14
Или тежките мекове на НОД. 6 такива изнесоха цяла база за по малко от 120 сек
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Мар 2007 01:18
Мамутите са точно като Оверлордите от Генералите - тотални имби! Даже имам чувството, че тоя, дето е озвучавал Оверлорда озвучава и Мамут танка
|
|
|
Undead Dude
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Мар 2007 01:18
Или направо един ръш с инжинери, а?
Omega, нямам търпение да излезе цялата игра и да ти пръсна дупито
___________________________________ flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Мар 2007 13:03
Алминатора написа: Immaterium написа: Алминатора написа: Алминатора написа: За пръв път от доста време ЕА оцелиха право в десетката!Вероятно това се дължи на факта,че голяма част от бившите Westood работят там(предполагам знаете че част от уестуудци се отцепиха и сформираха Petroglyph). След като поиграх малко повече останах със смесени чувства...От една страна виждах менюта едно към едно с тези от Red Alert,от друга-мудноста на Generals. Пф,не знам но според мен DC бие по всички показатели...освен графиката.Но май тя не беше определящо за едно RTS,нали? Всичко е от значение. Огромна глупост е някой да каже аз не оценявам играта по графика. И какво ще си играеме 2Д до края на живота. А и да е мудна ... ОМГ ... 1 отряд пехота за 2 сек излиза(пише го в играта като се посочи). До 7 минути имам суперуепън зареден на половина + 2 допълнители бази. Направена си е в точният стил и спиид за C&C както трябва. Нямах предвид развитието и ала-бала имах предвид предвижването на пехотата.Идентично е като при Generals.А на RA2 кликаш и след 2 минути край на противниковата база! Просто...не знам.Може би съм разглезен,но не съм свикнал на толкова бавно движение.
Вика му се лека щипка реализъм с търченето на войниците Въпреки ,че тая игра е много далеч от реализма.
А и наистина е по-добре бърже да е защото все по-малко време остана за забавление
|
|
|
|
|
Makedonski
|
|
В момента играе: CS 1.6, Return to Castle Wolfenstein,
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Мар 2007 13:17
C&C рулз.С тяхните стратегии са израснали поколения наред....създадоха икони в гейм бранша.Сякаш нямат кофти игра...А сега като гледам и материалите около "Слънцето"...макар,че ще е правена по утъпкана формула...пак ще се наложи като безепалационен лидер.Много забележими подправки просто има. Лично за мен пряката конкуренция на играта е Ground Control 2(поради научно-фантастичната си тематика).По графика,геймплей,история...GC2 и досега остава ненадмината.
Близърт пасти да ядът.Nihi novi sub sole...от години.Един StarCraft 2 едвам ще изплюят.Много думи и нищо....
Като стана дума за стратегии...големият сблъсък на тaзи година ще е м/у C&C:TS и World in Conflict(впрочем от разработциците на CG,това последното...)
Имам малко РАМ,ама ще видим дали за демото ще стигне
|
|
|
|
|
White Emperor
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Мар 2007 14:27
Кога ще илизе самата игра,а не демото,че много ми се играе
|
|
|
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Мар 2007 14:42
Vergil написа: Кога ще илизе самата игра,а не демото,че много ми се играе
Колкото по-късно,толкова по-добре!Добре ще е от ЕА да създадат единт качествен и завършен продукт,отколкото да изплюят полузавършен боклук.
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Мар 2007 17:45
Алминатора написа: Vergil написа: Кога ще илизе самата игра,а не демото,че много ми се играе Колкото по-късно,толкова по-добре!Добре ще е от ЕА да създадат единт качествен и завършен продукт,отколкото да изплюят полузавършен боклук.
Мога да ти кажа ,че играта е готова отдавна. Сега всичко са формалност разпространение по магазини и т.н
Така ,че по-добре по-рано.
|
|
|
|
|
White Emperor
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Мар 2007 17:58
Мерси за информацията
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Мар 2007 22:51
Алминатора написа: За пръв път от доста време ЕА оцелиха право в десетката!Вероятно това се дължи на факта,че голяма част от бившите Westood работят там(предполагам знаете че част от уестуудци се отцепиха и сформираха Petroglyph).
Следващата игра,с която EA ще превземат пазара е Crysis. Тази година ще е сполучлива за тях!
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
Tmac
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Мар 2007 10:14
MarinZo написа: Алминатора написа: За пръв път от доста време ЕА оцелиха право в десетката!Вероятно това се дължи на факта,че голяма част от бившите Westood работят там(предполагам знаете че част от уестуудци се отцепиха и сформираха Petroglyph). Следващата игра,с която EA ще превземат пазара е Crysis. Тази година ще е сполучлива за тях!
Е то Крайсис май не е на ЕА
___________________________________ Go hard or go home.
|
|
|
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Мар 2007 10:18
Dante написа: MarinZo написа: Алминатора написа: За пръв път от доста време ЕА оцелиха право в десетката!Вероятно това се дължи на факта,че голяма част от бившите Westood работят там(предполагам знаете че част от уестуудци се отцепиха и сформираха Petroglyph). Следващата игра,с която EA ще превземат пазара е Crysis. Тази година ще е сполучлива за тях! Е то Крайсис май не е на ЕА
Крайсис е на UbiSoft.И едва ли ще превземат пазара.Все пак не всеки геймър има GeForce 8800.
П.П.Открих къде се крие проблема с динамиката.Като поиграх малко повече вече нямам никви проблеми!Качих няколко шота в профила ми в хиксфайър но истински яките нещо не се получиха
В тях играех с Нод,оборудвах напълно Avatar Warmech и глей само кво става!
http://www.xfire.com/profile/alexandar93/
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Мар 2007 10:45
http://pc.gamespy.com/pc/ea-crytek-title-untitled-project/
И аз си мислех, че е на UbiSoft, обаче EA са купили правата. А относно подкарване на GF8800, това са само спекулации.Сещам се преди да излезе Doom 3 какво се говореше за нея,а накрая - играех я на Radeon 9200!
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|