Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Фев 2007 23:36
Алминатора написа: Ледник,само да те питам защото тая материя ми е мътна,има ли други хора след тия от Аполо,които да са кацали на Луната? Може би.
Сериозно, не зная.
ПП: Ей, Елица и Стоян ги разбиха бре! Още съм в еуфория.
|
|
|
|
|
DirecteX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2007 01:18
Ако не беше истинско кацането целия свят щеше да научи по един или друг начин но явно е истинско
___________________________________ Grubby Fan !
Die Moon !
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2007 04:18
Code of Living написа: Само едно не разбирам , защо всички световни тайни са известни на 120 процента от всички интернет места. Явно джииковете са умен народ. тцтц
Повдигаш интересен въпрос...
Може би някой от многознайковците ще предложи своята теория?
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2007 08:24
Imoras написа: Може би някой от многознайковците ще предложи своята теория?
Гьобелс е предложил по-съвременни начини за контрол на информацията и за заблуда на населението от простото затваряне и убиване на неудобните, но така и не е успял да го постигне. САЩ ползват неговите методи на 100%. Мога да ти разкажа. Но той не е многознайко.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2007 11:27
Ледник написа: Pantomime написа: WannaBe написа: Кое пък му е толко скъпото? Не знам.. 4 милиарда долара, баце. Е добре кое му е толко скъпото?Смисал целия филм може да се направи с декори които едва ли струват 4млрд $.Не се заяждам просто ми е любопитно
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2007 11:42
WannaBe написа: Ледник написа: Pantomime написа: WannaBe написа: Кое пък му е толко скъпото? Не знам.. 4 милиарда долара, баце. Е добре кое му е толко скъпото?Смисал целия филм може да се направи с декори които едва ли струват 4млрд $.Не се заяждам просто ми е любопитно
Па да - я че ти наресувам таков декор за 5 луева
|
|
|
|
|
Wong Fei Hung
|
|
Мнения: 210 Местоположение: ...in a galaxy far, far away...
В момента играе: Medal of Honor:Breakthrough, HoMM 3, Call of Duty 4 MW, Diablo II (The Fury Within mod)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Фев 2007 09:33
Конспирации и манипулации - открай време САЩ ги тресе такава параноя, и всякакви теории се навъдиха, които да държат наивното им население в някаква клетка...
___________________________________ http://gmbd.eu/blog http://www.martialartsmoviesstation.blogspot.com
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Фев 2007 13:49
Има много доказателства,че Армстронг въобще не е стъпвал на луната.В една книга имаше интригуващ материал по този въпрос.
|
|
|
jones
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Фев 2007 14:28
THE KING OF TIME написа: Има много доказателства,че Армстронг въобще не е стъпвал на луната.В една книга имаше интригуващ материал по този въпрос.
Доказателствата могат да бъдат подправени ( а и това често се случва). Аз съм поддръжник на друга теория - кацане на Луната е имало, но самият филм е подправен. Просто самите астронафти не са били така оборудвани, че да могат да направят такъв точен запис.
___________________________________ тук и тук not understanding solitude they will attempt to destroy anything that differs from their own not being able to create art they will not understand art they will consider their failure as creators only as a failure of the world
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Фев 2007 14:29
Нищо не разбирате вие:
В зона 51 наистина има складирани извънзевни артефакти, а историята за свръхмодерните самолети е само прикритие.
Първият човешки крак стъпил на луната - били са войници от третия райх и са били на самоубийствена мисия, защото в полезния товар на ракетите от онова време не е имало място за гориво за връщане. Там в капсула се съхранява в хибернация и последния клонинг на Хитлер. (Другия клонинг - този от новооткритата Атлантида, със сигурност е унищожен от съветските части, когато откриват изоставената тайна подводна база през 1948-ма.)
Всъщност не всички от мисиите Аполо се провалят напълно - има кацания на луната, но се проваля главната цел - за се открие клонинга на Хитлер.
Руснаците за малко да ги изпреварят през 48-мо, но тогава откривайки тайната базата в Атлантида, задействат механизма и за самоунищожение. Тамошното копие е загубено заедно с нациските технологии за клониране...което е за наш късмет...защото съветските учени така и не откриват на време метод за клониране на Сталин...Такава технология те постигат малко по-късно. И до ден днешен можете да си купите по интернет Никита Хрушчов по 10 рубли дузината.
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
Бижутера
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Фев 2007 18:25
от тия две страници само AlShu написа нещо смислено.
благодаря приятелю
___________________________________ След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Фев 2007 18:34
Колкото доказателства има "против" кацането, толкова има и "за". И като цяло няма начин да разберете, докато не отидете там горе и видите (или не видите) американското знаме. Но дори и това надали би убедило някой хора. Въпроса тук е: "Кого по-дяволите го ебе дали някакъв чичак е стъпвал на Луната преди n-на брой години?"
Някой някъде беше писал, че вече няма конспирации, тъй като всички са си разгадани от нас, гордото свръх-убер-ентелигентно нет-общество. Хора, стегнете се! Ако някой ще си прави труда да фалшифицира нещо като кацането на Луната, мислите ли си, че хора като нас биха могли да разнищят истина ли е или не? Щот' аз леко се съмнявам, честно казано.
За зона 51 - почти сигурно си е, че всички водещи нации си имат някое малко и китно местенце за разработване на свръх-секретни военни технологии. Скивате ли болднатото? Ъхъ, никой няма да обеснява и да позволи да се разкрие информация за местоположението на бъдещата им военна сила. Нали? Значи тази зона 51 е просто фарс, който да отвлича вниманието на простите хора.
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Фев 2007 18:49
Евала, Дади, u said it
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Фев 2007 19:44
Pantomime написа: Веднъж ходих в Зона 51 във Варна.. не оправда очакванията ми
Като казваш - не оправда очакванията ми нямаш предвид онзи път , когато беше заключено нали?
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Мар 2007 15:29
Аз лично се съмнявам, някой да прикрива секретни военни проекти със слухове за НЛО...
Това е все едно да прикриеш танк, като сложиш макет на камуфлажен танк върху него...Пилотът на бомбандировача го вижда и си казва "Аааа...това е макет, я да не го бомбя...".
Звучи смешно.
Най-вероятно в зона 51 няма нито извънземни, нито секретни самолети. Просто хората обичат конспирации и когато някоя от тях е на път да се разпадне, веднага и измислят нова версия - такава, че двете да се поддържат взаимно с противоречието си...
За луната - вече съм писал два пъти - гледах док. филм, който според мен доста добре оборваше "доказателствата, че не сме стъпили на луната". Не знам дали космонавтите от Аполо 11 са били първите, но определено е имало успешни мисии...това е мое убеждение, не мога да ви го докажа, но се съмнявам и вие да можете да докажете своята теза...
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Мар 2007 16:23
The Chameleon написа: Pantomime написа: Веднъж ходих в Зона 51 във Варна.. не оправда очакванията ми Като казваш - не оправда очакванията ми нямаш предвид онзи път , когато беше заключено нали? Не, тогава просто не влязохме.. няма какви впечатления да имам от нещо в което не съм влизал :>
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
fastsamorai
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Мар 2007 19:47
Та, защо е направен този филм за кацането на луната.Защото Америка е искала да покаже на света ,че е по развита и много по силна от СССР но макар и с този филм Америка не е успяла да направи нищо защото КГБ е разкрило, че това е филм точно за два часа.Та доколкото за зона 51 според мен това е измислиза пък и не само според мен, защото не ви ли е чудно, че ако Америка имаше връзки с НЛО дали щяха да се крият или щяха да се покажат, че са повече от останлалите страни.И немислите, ли че сега щяха да са в това положение в Ирак ако притежаваха по- добра технология.Пък и то ако става дума се говори ,че в Русия в Сибир има цели подземни градове не е ли смешно .
___________________________________ Всичко е хаос,а хаосът е хармония,туршията е хаос и животът е туршия и всички сме в нея!
|
|
|
|
|
OnePageLife
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Мар 2007 21:44
___________________________________ humanity... it is a thing, that is not meant to last...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Мар 2007 22:37
Дади написа: Някой някъде беше писал, че вече няма конспирации, тъй като всички са си разгадани от нас, гордото свръх-убер-ентелигентно нет-общество.
Аз , аз !!11 Айм феймъс.
Но , разбира се , съвсем не си прав. За някои хора няма тайни. За някои хора няма конспирации . За някои хора всичко е ясно като бял лист .. Представям ви Зуброоооооооооууу..
Ин'че тако'а , съвсем нормално си е всеки един самоуважаващ се геймърски форум да поназнайва всичко отностно всяка една световна тайна.
К'во лошо има ..
Ей , чей , сетих се. Тогава немаше да му се вика тайна.
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Мар 2007 22:58
Code of Living написа: Дади написа: Някой някъде беше писал Аз , аз !!11 Айм феймъс.
Определено си известен
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|