П.П.За да не правя нова тема,направо ще ви задам 1 въпрос за УоУ,че сега споря с един приятел,щото и двамата сме играли само Алианс.
Такам..Какъв е маунта на Таурените?

ReCoNNeCt написа:†Soul Hunter† написа:"Лошия чичко" всъщност се казва Галбаторикс, и неговия дракон е черен, на име Шруйкан.Червеният дракон от корицата се казва Торн и принадлежи на Муртаг, братът на Ерагон.
Да , мерси , че ми казахте , че Муртаг е брат на Ерагон, сега я чета
п.п
прочетете книгата , нищо общо със филма , книгата е 10 пъти по-яка
†Soul Hunter† написа:ReCoNNeCt написа:†Soul Hunter† написа:"Лошия чичко" всъщност се казва Галбаторикс, и неговия дракон е черен, на име Шруйкан.Червеният дракон от корицата се казва Торн и принадлежи на Муртаг, братът на Ерагон.
п.п
ГАДНО ТИ СТАНА, НАЛИ?!?!?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да не беше влизал в темата...
Existence написа:†Soul Hunter† написа:ReCoNNeCt написа:†Soul Hunter† написа:"Лошия чичко" всъщност се казва Галбаторикс, и неговия дракон е черен, на име Шруйкан.Червеният дракон от корицата се казва Торн и принадлежи на Муртаг, братът на Ерагон.
п.п
ГАДНО ТИ СТАНА, НАЛИ?!?!?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да не беше влизал в темата...
Човече тъкмо четох и мислех да ти пиша, че си глупав![]()
Спойлър! Мърдър! И всички други обиди!!!! Как можа, животно такова, а четох с интерес да видя каква е "тъмната тайна от миналото на Ерагон", за която се говори в разюмето отзад... Ахххх![]()
Me is oficially hating you, and I don't want to be your friend any longer.
†Soul Hunter† написа:Existence написа:†Soul Hunter† написа:Да не беше влизал в темата...
Човече тъкмо четох и мислех да ти пиша, че си глупав![]()
Спойлър! Мърдър! И всички други обиди!!!! Как можа, животно такова, а четох с интерес да видя каква е "тъмната тайна от миналото на Ерагон", за която се говори в разюмето отзад... Ахххх![]()
Me is oficially hating you, and I don't want to be your friend any longer.
Че какво толкова направих?![]()
Ами какво бе, прочетох за 3:30 часа книжката и реших да споделя впечатление, ко толкоз...