Автор |
Съобщение |
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Питане за Ерагон(книгата) Публикувано на: 25 Фев 2007 22:53
Значи гледах филма и много ми хареса.Ония ден минавам до една книжарница и гледам книгата.Ерагон,но до нея имаше още една,пак за дракон с червена корица,от същия автор.Искам да ви питам,това драконът на лошия чичко от филма ли е?А и да ви питам и за цената,че нещо ми се е причело(да не поверваш!) .
П.П.За да не правя нова тема,направо ще ви задам 1 въпрос за УоУ,че сега споря с един приятел,щото и двамата сме играли само Алианс.
Такам..Какъв е маунта на Таурените?
___________________________________ | | |
|
|
|
|
|
martinkfreеman
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2007 22:57
1. Ерагон (синият кавър).
2. Елдест (червеният кавър).
Филма не съм го гледал, но црвенио ми изглежда на този на добрия "дрът" "чичко" от книгата (не знам дали е във филма, до колкото разбрах филма като всички други филми по книги няма нищо общо с историята).
По-скоро я свали от някъде на ПДФ, вместо да плащаш да четеш крадена литература.
|
|
|
|
|
Pеnnywise9198
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2007 23:01
За мaунта-Kodo Beast
___________________________________ Тук долу всички се реем....
Fear of the dark,fear of the dark I have constant fear that something's always near Fear of the dark,fear of the dark I have a phobia that someone's always there
|
|
|
|
|
NeO_Zealot
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2007 23:04
Pennywise_ написа: За мaунта-Kodo Beast
Точно да го напиша
Бтв,винаги съм се чудел,гуугъл хапе ли,ISP-тата ви са блокнали връзката към него,кво ли... ?
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Фев 2007 11:13
Така,значи червената книга е за дракона на лошия чичко.Хубаво може и да ги прочета.
И още един въпрос за УоУ-как се изоилзва Infernal Stone?
___________________________________ | | |
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Фев 2007 12:29
"Лошия чичко" всъщност се казва Галбаторикс, и неговия дракон е черен, на име Шруйкан.Червеният дракон от корицата се казва Торн и принадлежи на Муртаг, братът на Ерагон.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Фев 2007 17:25
ReCoNNeCt написа: †Soul Hunter† написа: "Лошия чичко" всъщност се казва Галбаторикс, и неговия дракон е черен, на име Шруйкан.Червеният дракон от корицата се казва Торн и принадлежи на Муртаг, братът на Ерагон. Да , мерси , че ми казахте , че Муртаг е брат на Ерагон , сега я чета п.п прочетете книгата , нищо общо със филма , книгата е 10 пъти по-яка
ГАДНО ТИ СТАНА, НАЛИ?!?!?!
Да не беше влизал в темата...
|
|
|
|
|
Existence
|
|
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Фев 2007 18:48
†Soul Hunter† написа: ReCoNNeCt написа: †Soul Hunter† написа: "Лошия чичко" всъщност се казва Галбаторикс, и неговия дракон е черен, на име Шруйкан.Червеният дракон от корицата се казва Торн и принадлежи на Муртаг, братът на Ерагон. Да , мерси , че ми казахте , че Муртаг е брат на Ерагон , сега я чета п.п прочетете книгата , нищо общо със филма , книгата е 10 пъти по-яка ГАДНО ТИ СТАНА, НАЛИ?!?!?! Да не беше влизал в темата...
Човече тъкмо четох и мислех да ти пиша, че си глупав
Спойлър! Мърдър! И всички други обиди!!!! Как можа, животно такова, а четох с интерес да видя каква е "тъмната тайна от миналото на Ерагон", за която се говори в разюмето отзад... Ахххх
Me is oficially hating you, and I don't want to be your friend any longer.
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Фев 2007 19:42
Existence написа: †Soul Hunter† написа: ReCoNNeCt написа: †Soul Hunter† написа: "Лошия чичко" всъщност се казва Галбаторикс, и неговия дракон е черен, на име Шруйкан.Червеният дракон от корицата се казва Торн и принадлежи на Муртаг, братът на Ерагон. Да , мерси , че ми казахте , че Муртаг е брат на Ерагон , сега я чета п.п прочетете книгата , нищо общо със филма , книгата е 10 пъти по-яка ГАДНО ТИ СТАНА, НАЛИ?!?!?! Да не беше влизал в темата... Човече тъкмо четох и мислех да ти пиша, че си глупав Спойлър! Мърдър! И всички други обиди!!!! Как можа, животно такова, а четох с интерес да видя каква е "тъмната тайна от миналото на Ерагон", за която се говори в разюмето отзад... Ахххх Me is oficially hating you, and I don't want to be your friend any longer.
Че какво толкова направих? Razz
Ами какво бе, прочетох за 3:30 часа книжката и реших да споделя впечатление, ко толкоз...Smile
|
|
|
|
|
Existence
|
|
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Фев 2007 00:10
†Soul Hunter† написа: Existence написа: †Soul Hunter† написа: Да не беше влизал в темата... Човече тъкмо четох и мислех да ти пиша, че си глупав Спойлър! Мърдър! И всички други обиди!!!! Как можа, животно такова, а четох с интерес да видя каква е "тъмната тайна от миналото на Ерагон", за която се говори в разюмето отзад... Ахххх Me is oficially hating you, and I don't want to be your friend any longer. Че какво толкова направих? Ами какво бе, прочетох за 3:30 часа книжката и реших да споделя впечатление, ко толкоз...
Дори не си ме цитирал като хората
Исках и аз да покажа знания, затова влязох в темата
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|