Лични характеристики: 175 см, 70 кг, 18 год. С гадже

Shadow' написа:Хитлер-нисък! Мусолини-нисък! Лидера на Северна Корея (както и да му беше името)-нисък! Демек ниските хора имат цели народи зад себе си (и са комунисти, фашисти и нацисти, ама нейсе). Така че веднага режи излишните сантиметри (най-добре откъм главата) и се присъединавай към превземането на света!!!!
Ukyo Tachibana написа:ReCoNNeCt написа:Dante написа:ReCoNNeCt написа:ся и ти ли почна?
Mи кат та гледаме,наистина не изглеждаш по-висок от 1.70
еи пич сериозно , виж ми другите снимки , и както казах вече , как може да определяте от една снимка какъф е човека и не само , по външен вид , ами и му правите характеристика , че бил хей и т.н
бали , го , макар ,че това не ми е първия форум , за 1-яи път , виждам толкоз хейтъри събрани на 1-но , място ....
Хахахаахахах, Запетайка Пауър!!!![]()
Shadow' написа:[FFF]Flaming One написа:Shadow' написа:Shawties own.
Live and let live
демек get a life
Ей, ало, маркуч, нещо, на, интересен, ли, се, правиш, ?
Хитлер-нисък! Мусолини-нисък! Лидера на Северна Корея (както и да му беше името)-нисък! Демек ниските хора имат цели народи зад себе си (и са комунисти, фашисти и нацисти, ама нейсе). Така че веднага режи излишните сантиметри (най-добре откъм главата) и се присъединавай към превземането на света!!!!
Бла Бла Бла!
В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат![]()
Dante написа:Nekropanzer написа:Ако на всяка запетайка си блъскаше главата в стената ...
...и всяка грешно написана дума...
Бла Бла Бла!
В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат![]()
Shadow' написа:Като стана въпрос за високи познати-17г и 2.08Дойде от някъде на север май, играеше във волейболния Марек и учеше с мене, ама сега го трансверираха някъде, изгуби ми се тотално.
Leader. написа:и оная работа ми е 16,5.