Лични характеристики: 175 см, 70 кг, 18 год. С гадже
въпрос за сантиметри...
Нацията е висока.
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
- Edwin Odesseiron
Ти от там ли си рязъл за да заприличаш повече на своите кумири?Shadow' написа:Хитлер-нисък! Мусолини-нисък! Лидера на Северна Корея (както и да му беше името)-нисък! Демек ниските хора имат цели народи зад себе си (и са комунисти, фашисти и нацисти, ама нейсе). Така че веднага режи излишните сантиметри (най-добре откъм главата) и се присъединавай към превземането на света!!!!
I'm busy, okay? I'm busy!
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
Ukyo Tachibana написа:Хахахаахахах, Запетайка Пауър!!!ReCoNNeCt написа:еи пич сериозно , виж ми другите снимки , и както казах вече , как може да определяте от една снимка какъф е човека и не само , по външен вид , ами и му правите характеристика , че бил хей и т.нDante написа: Mи кат та гледаме,наистина не изглеждаш по-висок от 1.70
бали , го , макар ,че това не ми е първия форум , за 1-яи път , виждам толкоз хейтъри събрани на 1-но , място ....![]()
Заеби О.О
174-5 см , 15 години. Сок дик?
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
- martinkfreеman
- SweetDream
- Обратна връзка:
-
Loopmaster
Що забрави за Наполеон? Нема по-готин пич от негоShadow' написа:Ей, ало, маркуч, нещо, на, интересен, ли, се, правиш, ?[FFF]Flaming One написа:Live and let liveShadow' написа:Shawties own.
демек get a life
Хитлер-нисък! Мусолини-нисък! Лидера на Северна Корея (както и да му беше името)-нисък! Демек ниските хора имат цели народи зад себе си (и са комунисти, фашисти и нацисти, ама нейсе). Така че веднага режи излишните сантиметри (най-добре откъм главата) и се присъединавай към превземането на света!!!!
Don't be a prisoner of your own style!
Бла Бла Бла!
В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат![]()
-
Loopmaster
...и всяко мение в "Аватар и подпис"...Dante написа:...и всяка грешно написана дума...Nekropanzer написа:Ако на всяка запетайка си блъскаше главата в стената ...
Don't be a prisoner of your own style!
Бла Бла Бла!
В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат![]()
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Я па позна'ам един 'де е на седемнаасе години, 2,15м висок и носи пейсе и втори номер чепици.Shadow' написа:Като стана въпрос за високи познати-17г и 2.08Дойде от някъде на север май, играеше във волейболния Марек и учеше с мене, ама сега го трансверираха някъде, изгуби ми се тотално.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
- amora
- Обратна връзка:
Абе, не ти ли е унизително докато си лъскаш примерно да си извадиш линийката и да си измериш пишката?Leader. написа:и оная работа ми е 16,5.
"They fall and falling they are given wings..."
Mevlana Jalauddin Rumi, Mathnawi III 1417-1424
Помогни им да си намерят дом...
Ей, мъсен заек, ша та застейам...
Mevlana Jalauddin Rumi, Mathnawi III 1417-1424
Помогни им да си намерят дом...
Ей, мъсен заек, ша та застейам...