Урааааа, сесията най-сетне свърши и за мен!
Днеска изкарах последния изпит, адски странно, ама с 6! Така баланса ми окончателно е:
Аналитична Геометрия - 5
Увод в Програмирането - 6
Диференциално и Интегрално Смятане - 6
Линейна Алгебра - 6
А за изпита по линейна... мале как ги излъгах тия даскали, не е истина направо. Влизам аз, тегля си билет и имам 10 минути да си погледна лекциите. Почвам да чета, разбирам ги добре нещата и си викам "е, че може даже добра оценка да изкарам" (при положение, че не съм учил особено много за изпита и имам все пак някакви съмнения относно него). Като свършиха десетте минути обаче, махам листите и веднага забравям всичко. Викам си "мале, отиде коня у руките". Почвам да пиша... надрасках това-онова по единия въпрос. Пиша, пиша и по едно време като си поглеждам часовника, от единия час за писане е останал само 10 минути, а аз не съм писал по дефакто първия въпрос!

Викам си "мале, изгорях". Обаче като почна асистента да препитва устно по единия въпрос, вика един по един хората и през това време останалите може да пишете още. Дефакто съм писал около 6 часа (излязох последен), като от тях сигурно поне 2 съм прекарал в чоплене на нос.

Та написал съм аз, не много, ама имаше за три. И почвам да се мъча да измисля още нещо да напиша. Ама уви, кух съм горе явно, не мога. И почват да отиват вече хора при доцента за втория въпрос. И аз понеже съм близо до него, сега и ги слушам (и бездруго нямам какво повече да пиша). И тук таме някой говори по моя въпрос, пък аз надавам едно ухо и слуша, а после записвам. Така единия въпрос го написах целия и си викам "с тоя ще отида при доцента, че той повече иска". Ама седя и се чудя за другия въпрос, по който половината неща не съм ги написал. Пак надрасках това-онова, ама нейсе, не мога да го направя. Накрая излизам до тоалетната (това след около 5 часа седене в залата) и един колега седи отвънка. Бързо оглеждане дали няма някой да ни наблюдава и го питам как се доказва въпросното твърдение. Той вади нек'ви лекции, аз през това време си отидох до тоалетната и като се върнах, той ми обяснява набързо доказателството. Влизам си аз в стаята и в началото нищо не правя, че да не заподозрат нещо. После почвам да пиша, написах го почти изцяло въпроса, обаче доцента почна да ме гледа нещо и аз се притеснявам. И почвам да си измислям вече оправдания защо съм писал толкова след като съм ходил до тоалетната от рода на "ами то аз винаги на състезания и олимпиади, в тоалетната ми идват идеите за решенията" и подобни глупости. Ама за щастие, нямаше никакви проблеми в това отношение. Единият от асистентите идва да ме изпитва и аз му казвам, че ще говоря за първия въпрос, по който все още имам едно недоказано твърдение. Той обаче пич и всячески се опитваше да ме накара да кажа нещо, че да се хване за него и да пише висока оценка. Доста ми помогна и го доказах това твърдение, та ми писа 6. Отивам веднага след това при доцента и той поглежда ми другия въпрос, ама аз него съм го направил вече изцяло. Пита ме това-онова и ми писа и той крайна оценка 6.
Може и да не изглежда чак толкова странно, ама половината от нещата, които написах, бяха чути на място от някой от изпитваните. Затова викам "мале как ги излъгах да ми пишат 6, не е истина направо".
Сега имам доста висок успех и чакам стипендия. Да се похваля аз...