Автор |
Съобщение |
Бижутера
|
|
|
|
Заглавие: въпрос за сантиметри... Публикувано на: 25 Фев 2007 19:29
на 16 години съм (на 31 март ставам на 17) и съм висок 1.69м
това нормално ли е или съм по-нисък от нормалното?
мерси предварително за сериозните отговори.
___________________________________ След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
|
|
|
|
|
botlik3
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2007 19:33
Нормално е. Може да порастнеш малко по-късно, не се притеснявай.
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
|
Tmac
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2007 19:33
100% знам,че на 17 ще станеш чак след 3-4 годинки.
А ако наистина на толкоз(вероятност 0%) си е нормално.Аз съм на 14 и съм висок 1.77м.
___________________________________ Go hard or go home.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2007 19:37
Ем аз съм на 16 (септември правя 17) и съм 1.65 .. ама не ми пука (пък сестра ми е на 12 и е висока колкото мен ^^).. но човек расте до към 20 годишен така че няма страшно :>
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Gastly
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2007 19:52
Аз па съм на 17 и съм 1.87, а оная работа ми е 23...едната ръка ми е по къса с 5 санта, а левия крак с 7 санта по-дълъг...
Ебаси...май не е нормално...как мислите вие...
|
|
|
|
|
WolfMan™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2007 19:53
Брей аз съм 1.73 и съм на 15г. ( Юни ставам на 16 )
___________________________________ Are you ready... Тo take one step.. Out to the wild... To be a wild wolf.. Then, follow me..
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2007 20:01
ReCoNNeCt написа: бахти , аз ли съм наи-висок тика Стига бе, ламе.Разбрахме вече, че си пич и, че си висок.
|
|
|
|
|
sergeantrh0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2007 20:02
аз съм 2.10
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2007 20:13
ReCoNNeCt написа: |Вuddy| написа: ReCoNNeCt написа: бахти , аз ли съм наи-висок тика Стига бе, ламе.Разбрахме вече, че си пич и, че си висок. не съм казвал нищо такова , бах ли го ве , даже не ми харесва , че съм толкоз висок
На снимките ти не изглеждаш по-висок от 1.70 Аз пък съм на читирнайси и съм 1.82. Секира.
ЕДИТ: Айде щот съм си добър по душа...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2007 20:16
Gastly написа: Аз па съм на 17 и съм 1.87, а оная работа ми е 23...едната ръка ми е по къса с 5 санта, а левия крак с 7 санта по-дълъг... Ебаси...май не е нормално...как мислите вие...
Шефе , а гърбицата що я не спомена ?
|
|
|
|
|
Tmac
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2007 20:16
ReCoNNeCt написа: ся и ти ли почна?
Mи кат та гледаме,наистина не изглеждаш по-висок от 1.70
___________________________________ Go hard or go home.
|
|
|
|
|
Gastly
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2007 20:20
Nekropanzer написа: Gastly написа: Аз па съм на 17 и съм 1.87, а оная работа ми е 23...едната ръка ми е по къса с 5 санта, а левия крак с 7 санта по-дълъг... Ебаси...май не е нормално...как мислите вие... Шефе , а гърбицата що я не спомена ?
Малко ме е срам...тя отвреме навреме не се вижда, ама все пак...
|
|
|
|
|
hit_man
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2007 20:21
Август правая 17 и сега съм 1.75-1.76, 64 килограма...
___________________________________ Deutschland erwache aus deinem bosen Traum!
Gib fremden Juden in deinem Reich nicht Raum!
|: Wir wollen kampfen fur dein Auferstehn!
Arisches Blut soll nicht untergehn!
|
|
|
|
|
[FFF]Flaming One
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2007 20:21
ReCoNNeCt написа: Dante написа: ReCoNNeCt написа: ся и ти ли почна? Mи кат та гледаме,наистина не изглеждаш по-висок от 1.70 еи пич сериозно , виж ми другите снимки , и както казах вече , как може да определяте от една снимка какъф е човека и не само , по външен вид , ами и му правите характеристика , че бил хей и т.н бали , го , макар ,че това не ми е първия форум , за 1-яи път , виждам толкоз хейтъри събрани на 1-но , място ....
аз за пръв път виждам толкова запетайки в един пост
|
|
|
<GLaDiaToR>
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2007 20:30
Аз съм на 16. Октомври правя 17. Висок съм 1.83
___________________________________ Изтървем ли България,
изтървали сме всичко.
Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций
|
|
|
|
|
Abdominal Pain
|
|
|
|
Заглавие: Re: въпрос за сантиметри... Публикувано на: 25 Фев 2007 20:30
ReCoNNeCt написа: аз съм 1 87 , че и повече май , и съм на 15
От снимките, които ти тъй учтиво ни показа, явно се вижда, че не си 187. Не само че си ламер, спамер, нууб, идиот, грозен, ама си и мазен лъжец. Нямам представа защо все още си тук. В целия форум няма да се намери човек, който да каже, че му е приятно да си приказва с теб (освен приятелчетата ти, които си довлякъл със себе си тук), да ти чете постовете или въобще да има нещо общо с теб. Защо си още тук? Не осъзнаваш ли, че не си желан? Моля те, отърви ни от своето присъствие, с което нищо не допринасяш, а само създаваш препирни. Ако не заради нас, то поне го направи заради малкото самоуважение, което ти е останало. Защо си още тук? За да ни дразниш с глупостите си, за да получаваш оценка на профила си в темата "Аватар и Подпис", в която неспирно постваш? Какво внедрено чувство за малоценност имаш, че да се нуждаеш непрекъснато да чуваш отзиви по свой адрес? Не знам и не искам да знам. Но в едно съм сигурен - всички се молим да се махнеш.
Защо си още тук?
|
|
|
Accidental Protege
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2007 20:31
ReCoNNeCt написа: бали , го , макар ,че това не ми е първия форум , за 1-яи път , виждам толкоз хейтъри събрани на 1-но , място .... Красавецо, трябва да ти се забрани да пишеш запетайки.
|
|
|
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Re: въпрос за сантиметри... Публикувано на: 25 Фев 2007 20:34
Abdominal Pain написа: ReCoNNeCt написа: аз съм 1 87 , че и повече май , и съм на 15 От снимките, които ти тъй учтиво ни показа, явно се вижда, че не си 187. Не само че си ламер, спамер, нууб, идиот, грозен, ама си и мазен лъжец. Нямам представа защо все още си тук. В целия форум няма да се намери човек, който да каже, че му е приятно да си приказва с теб (освен приятелчетата ти, които си довлякъл със себе си тук), да ти чете постовете или въобще да има нещо общо с теб. Защо си още тук? Не осъзнаваш ли, че не си желан? Моля те, отърви ни от своето присъствие, с което нищо не допринасяш, а само създаваш препирни. Ако не заради нас, то поне го направи заради малкото самоуважение, което ти е останало. Защо си още тук? За да ни дразниш с глупостите си, за да получаваш оценка на профила си в темата "Аватар и Подпис", в която неспирно постваш? Какво внедрено чувство за малоценност имаш, че да се нуждаеш непрекъснато да чуваш отзиви по свой адрес? Не знам и не искам да знам. Но в едно съм сигурен - всички се молим да се махнеш. Защо си още тук?
Реконект тва ако някой ми го кажеше на мене щях веднага да си обера партекешите и да ида в тийн проблем
Деди Янки-еби го.Расте се до края на пубертета,но еби го.
|
|
The`Gorilla`Man
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2007 20:39
На поставилия темата ще кажа, че има доста време да расте. Най-вероятно това просто ще стане в по-късните ти години. Пак и да си останеш такъв това не е причина да се тревожиш и комплексираш. А що се отнася за мен... аз съм 1.92 тапи такива!! Не, не сте тапи, просто сте.....нормални Висок сам и се харесвам такъв, на 16 години съм. ))
http://snimka.bg/profile.php?edit_photo ... id=2267490
___________________________________ Не е важно дали си от село, важното е да не носиш селото в себе си!
|
|
|
|
|
<GLaDiaToR>
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2007 20:42
The`Gorilla`Man написа: На поставилия темата ще кажа, че има доста време да расте. Най-вероятно това просто ще стане в по-късните ти години. Пак и да си останеш такъв това не е причина да се тревожиш и комплексираш. А що се отнася за мен... аз съм 1.92 тапи такива!! Не, не сте тапи, просто сте.....нормални Висок сам и се харесвам такъв, на 16 години съм. )) http://snimka.bg/profile.php?edit_photo ... id=2267490
Къде е правена снимката . Имам предвид за пейзажа.
___________________________________ Изтървем ли България,
изтървали сме всичко.
Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|