Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Фев 2007 13:48

† iMMortality † написа:
оффффф няма какво така да си говорим във въздуха.Пишеш ми когато си свободен,изиграваме мач и ти казвам мнението ми за играта ти и толкоз.Няма повече да говоря е така на стената

Еми иморталити да ти кажа ти и мене мажеш с по 3-4 гола но на другите им се опъвам и имам доста победи вс другите от клана впрочем вс всички съм играл и само вс тебе нямам победа :shock: това че не си ми удобен не зн че съм хиперслаб или който и да било не че си го казал но просто зависи от съперника :wink:

http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Фев 2007 15:27

Taka iMMortaliTy аз пък бих казал че за да прецениш някой трябва да играеш със него което също не е гаранция да кажеш за качествата му , всеки си има стил , като при различен противник играта тръгва по различен , мене онзи ден как романс ме би 8:1 така че един мач не е показателен. Стифлър съм му казал да играе мачовете да не се влия от мнението на другите понеже знам че го мислите за слабак , който ще го биете с много , но е бил пилето , както и крисан , с мене беше на косъм от равенство в единия мач,той е достигнал със сигурност 50 % от нас ако не и повече , така че не бих го пренебрегнал , Да при конкуренция със гонзо и ван няма шанс . това то вече го отказахме.
П.П Феликс нещо го няма , ако не се появи скоро ще вкараме реван на негово място :wink:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Фев 2007 17:05

MaRiN_007 написа:
Taka iMMortaliTy аз пък бих казал че за да прецениш някой трябва да играеш със него което също не е гаранция да кажеш за качествата му , всеки си има стил , като при различен противник играта тръгва по различен , мене онзи ден как романс ме би 8:1 така че един мач не е показателен. Стифлър съм му казал да играе мачовете да не се влия от мнението на другите понеже знам че го мислите за слабак , който ще го биете с много , но е бил пилето , както и крисан , с мене беше на косъм от равенство в единия мач,той е достигнал със сигурност 50 % от нас ако не и повече , така че не бих го пренебрегнал , Да при конкуренция със гонзо и ван няма шанс . това то вече го отказахме.
П.П Феликс нещо го няма , ако не се появи скоро ще вкараме реван на негово място :wink:
тс, такива положения няма, бъркаш се, Марине :lol:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Фев 2007 18:03

Да де грешка , ама ситуацията с тебе беше същата , всички те мислеха за слабак и аутсайдер , ама донесе и победа за клаа :) Тка ч като си изгирае мчовете стифлър тогава давайте мнения и казвайте кой влиза и кой не , днеска ако играе с никола да видим какво ще стане той ще каже :wink:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Фев 2007 18:33

Прекалено много се ежите за този клан.Важното е играта да ви доставя удоволствие ,а не да ираете заради другите или нещо такова.Стифлър играй в турнирите,спечели някой и тогава евентуално другите могат да помислят за включването ти ,понеже аз съм против други участници в клана освен Марин,Мартеси,Крисан,Танаси,Иморталити,Феликс,Гм и Шак ако е още геймър :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Фев 2007 18:40

Шак е студент във варна ама си идва в стз доста често но се съмнявам да му остава време за фифа :lol:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Фев 2007 18:42

MaRiN_007 написа:

Ето пак ме мислите за слаб.Аз се отказвам официално да вляза в клана.Що се касае за Ван и Гонзо последните 2 мача които играх с Ван го бих.Повече няма какво да кажа освен че се отказвам.Някои хора не ме искат и няма да споря с тях.БЛАГОДАРЯ на Марин че ми даде шанс!

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Фев 2007 18:44

Darth Revan написа:
играй в турнирите,спечели някой и тогава евентуално другите могат да помислят за включването ти

Ами доре ако паднеш на финал ли неможе :roll: еначе наистина тва че се прай такъв скандал няма смисъл само се пълни темата и вече е 32 стр. :wink:

п.п стифлър да не се караме ама как ме би аз като играех с джойстика а всички знаят че с него съм доста слаб така че ако се кефиш на тия победи браво радвай се но тва че се фукаш не ти помага и аз мога да кажа оня го бих и нямам загуба или го бия с по няколко гола но тва е неетично а и фифата се играе за удоволствие какти каза реван

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Фев 2007 19:52

Шшшш кво стана тука тва е една игра не се карайте играе се за удоволствие!След като свърша тура в Фифа лийг!Аз ще искам да вляза в клана и дано той стане oще по-добър когато аз съм в него :P !

САМО ЛЕВСКИ!!!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Фев 2007 22:16

ще видиме кой ще примаме, нека свърши турнира пък ще мислиме :wink:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Фев 2007 15:03

хора нещо става след като макарона пигси и ларсон се оттеглиха сега и феликс нещо не е добре

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Фев 2007 15:53

Еми така е , едни си тръгват други идват , няма нищо неестествено само да се надяваме новите да са толкова добри и постоянни като старите а пък този турнир винаги ще помни : Ghost Master, Shak1,Piggsy,Makaron4o,Larsson и FELIX. :wink:

Нищо чудно и някой от другите скоро да си тръгне , нищо чудно и аз да си тръгна само че това ще стане чак след като намеря перфектния човек който ще продължи турнира :wink:

пп: Аз вече съм го намерил (The Master) :wink:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Фев 2007 17:23

Че феликс защо го бройш към тръгналите :roll:
П.П Ясно :?

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Фев 2007 12:28

Момчета не можах да се стърпя и реших да се похваля напрао се възгордях може да го натяквам но мн се радвам че моя клан Фифа мания с моето и участието на гонзо сме почти на финал на турнира м/у клановете в форума на пагане къдетобяхме в една група а в един друг форум сме на 1/2 финал тва за мене е невероятно и ми е мъчно че скоро онзи клан Фифа мания който е сега няма да е същия :cry: но се радвам с постиганото до тук само 1 загуба и то от ПСМ аз се гордея с ФИФА МАНИЯ надявам се и гонзо също
П.П едвали ви интерасува но аз мн се кефя за това което сме постигнали мерси че ми търпите с моите глупости :P

П.П2 зн и за тва ви се извиних но аз се радвам мн а от една страна тъжа :cry:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Фев 2007 12:36

Ван, ама тва е темата за PCMС, не за твоя клан :lol:
Все пак брао! :wink:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Фев 2007 17:46

Цитат:
Ами доре ако паднеш на финал ли неможе :roll: еначе наистина тва че се прай такъв скандал няма смисъл само се пълни темата и вече е 32 стр. :wink:

п.п стифлър да не се караме ама как ме би аз като играех с джойстика а всички знаят че с него съм доста слаб така че ако се кефиш на тия победи браво радвай се но тва че се фукаш не ти помага и аз мога да кажа оня го бих и нямам загуба или го бия с по няколко гола но тва е неетично а и фифата се играе за удоволствие какти каза реван

Завърнах се.Абе Ван,нещо не помниш как тряя.Следа като игра с джойстик после с кво игра бе.Не каза ли:"Аз със джойстик съм слаб искаш ли един мач с калвиатура".След мача с калвиатура:"Офффф не ми е ден нещо".

ПП.Виж хронологията и спри да се мислиш за най-силния!

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Фев 2007 17:56

Абе ботио мн си зле помниш ли 7-2 помниш ли колко пъти съм те премазвал бил ме един ден и голям отворко а непомня да си ме бил тогава като съм бил с клавиатура и дажа сам си го каза че съм ти се остаил понеже не си бил в форма и да ти повдигна самочувствието а щом се мислиш за добър ти и че моеш ме биеш че може да ме биеш може но чак да си по добър от мен щом кааш а като ми писа напускам шото съм мн слаб и съм мн по слаб от тебе гонзо и литъл тва помниш ли аз шот да тъй че мълчи

П.П аз не искам да се караме но както и да е аз лично се спирам

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Фев 2007 18:01

Айде да спрете да се разправяте в тази тема двамцата :wink:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Фев 2007 19:56

Това каде ти казвах че съм слаб беше за да се отърва защото исках да дойда в ПСМ,но няма смисъл да се оправдавам. :wink: И вече спирам спора :wink:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Фев 2007 20:14

Жребия за fifa-league clan war е теглен.Ще играем срещу тези:
TEAM:[V&B]"1nSoMn1a"

[V&B]"1nSoMn1a" //ChelseaFC(капитан)skype:chelseafc_bulgaria
[V&B]"1nSoMn1a" //Mo-skype:Mo_mom4il
[V&B]"1nSoMn1a" //RooNeY-skype:rooney_manutd
[V&B]"1nSoMn1a" //Ljungberg-skype:Ljungberg____
[V&B]"1nSoMn1a" //BLaZe-skype:Blazecska
[V&B]"1nSoMn1a" //JlyKa^ToHu-skype:gerrardinka510

Ае да се събират 2та капитана и да теглят жребий :)

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com