http://youtube.com/watch?v=SQ3gHUhzNFk
Изгледайте това и после ми кажете че това е господ,че това са чифутите,че това е световната конспирация ,а не сме просто ние и алчноста ни за живот .С това обаче ние унищожаваме всичко около нас,всеки стрък трева и всяко дърво.Ние даваме живот на земята и тя е дала живот на нас.Та въпроса ми е след като изгледахте клипа и видяхте живота от създаването му до неговия край(защото това тук и сега е края на земята)защо според вас се самоунищожаваме?
Requiem for a dream
- Gaahlskagg
Requiem for a dream
"Zarezi ex quo Vulgares."
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
Защото е заложено в природата ни. Защо нараняваме, неволно най-често, хората, които обичаме? Защо замрсяваме въздуха, след като без него ще си умрем като овци без история? Защо депресирания опира дулото на слепоочието си и пръсва мозъка си по стената?
Защото сме слаби и нямаме сили да отворим очи, да се стегнем и да си помогнем. За тва. Щото сме слаби по природа и не можем да спрем да се саморазрушаваме. Имам някаква много странна ирония тук...
Защото сме слаби и нямаме сили да отворим очи, да се стегнем и да си помогнем. За тва. Щото сме слаби по природа и не можем да спрем да се саморазрушаваме. Имам някаква много странна ирония тук...
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Много приятно - ако не заради баналната идея на филмчето, то поне заради озвучаването от Godspeed You! Black Emperor изгледах филмчето. Още от първите моменти, в които започва песента познах, че е Static и после с кеф прочетох, че звука е бил именно от песента Static на Godspeed You! Black Emperor... Невероятна песен.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Disturbеd написа:Защото е заложено в природата ни. Защо нараняваме, неволно най-често, хората, които обичаме? Защо замрсяваме въздуха, след като без него ще си умрем като овци без история? Защо депресирания опира дулото на слепоочието си и пръсва мозъка си по стената?
Amen...
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
- I_Hate_Noise
- Обратна връзка:
William Varggoth Legrand написа:Много приятно - ако не заради баналната идея на филмчето, то поне заради озвучаването от Godspeed You! Black Emperor изгледах филмчето. Още от първите моменти, в които започва песента познах, че е Static и после с кеф прочетох, че звука е бил именно от песента Static на Godspeed You! Black Emperor... Невероятна песен.
хахаахах, браво вальо, ще ти пишем червена точка ;р
Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
ANTI ANTIFA
Re:
По аватара ти си личи че има нещо клъцнато по тебI_Hate_Noise написа:хахаахах, браво вальо, ще ти пишем червена точка ;рWilliam Varggoth Legrand написа:Много приятно - ако не заради баналната идея на филмчето, то поне заради озвучаването от Godspeed You! Black Emperor изгледах филмчето. Още от първите моменти, в които започва песента познах, че е Static и после с кеф прочетох, че звука е бил именно от песента Static на Godspeed You! Black Emperor... Невероятна песен.