Нов конкурс на Мастхед студио!
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
Нов конкурс на Мастхед студио!
В ПЦ Мания отново попаднах на обява за конкурс обявен от Мастхед студио. Подробностите може да видите тук:
http://forums.igrai-era.com/index.php/topic,80.0.html
http://forums.igrai-era.com/index.php/topic,80.0.html
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
- MetalGearRex
- В момента играе: GTA IV, Heroes 6
- Обратна връзка:
Рекс, май цаката е ти сам да измислиш историята на играта, момците само ще я реализират.
Смятам да се пробвам, ако творческият напън снесе нещо добро.
ЕДИТ: Ахъм, ако НИЕ ще измисляме историята, то какво е това? http://www.igrai-era.com/index.php?opti ... &Itemid=53
Втори ЕДИТ: Аз от недоглеждане, колега.
ЕДИТ: Ахъм, ако НИЕ ще измисляме историята, то какво е това? http://www.igrai-era.com/index.php?opti ... &Itemid=53
Втори ЕДИТ: Аз от недоглеждане, колега.
- MetalGearRex
- Обратна връзка:
- Silly Wizard
- Обратна връзка:
Само аз ли си мисля повече за 200 лв?
Както и да е. Това е фенфик по играта, историята може да се намери на официалния сайт, към който е форума.
Както и да е. Това е фенфик по играта, историята може да се намери на официалния сайт, към който е форума.
Oh, there're sober men and plenty,
And drunkards barely twenty,
There are men of over ninety
That have never yet kissed a girl.
But give me a ramblin' rover,
Fae Orkney down to Dover.
We will roam the country over
And together we'll face the world.
And drunkards barely twenty,
There are men of over ninety
That have never yet kissed a girl.
But give me a ramblin' rover,
Fae Orkney down to Dover.
We will roam the country over
And together we'll face the world.
- MetalGearRex
- Обратна връзка:
Аз си имам outline-a на разказа, за да не стане като миналата година с "гигантския" разказ...
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Ами ще участваме, какво да правимMetalGearRex написа:Sentry, картата струва доста повече от 200лв., затова говорим за нея.![]()
Вие двамата с Екса смятате ли да участвате?
Ahhh, she looked into your jingles,
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
-
Алминатора
- Обратна връзка:
като разказите на тази страница ( http://www.igrai-era.com/index.php?opti ... &Itemid=53 ) да изглеждат
Кирилица goes Jason

- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
Не се иска от нас да измисляме историята на играта, тя вече е измислена. Става дума за кратък епизодичен разказ, развиващ се в света на играта. Все пак условието е разказът да е 2 до 4 страници, на толкова място не може да се развие някаква мащабна концепция.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
- EviL
Ето нещо което звучи интересно . Можеби мухлясалите ми кости най-накрая ще се напрегнат и ще драснат нещо . Не че картата толкова много ме блазни а по-скоро защото ми се струва много приятно да бъда част от първото българско MMORPG .
Хех пък и ще ми бъде забавно да прочета вашите творения ако решите да ги покажете .
Хех пък и ще ми бъде забавно да прочета вашите творения ако решите да ги покажете .
Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
Ууу, самочувствие в ПослеписNo написа:Зло, старо куче такова, защо не се обаждаш? Не сме се чували от хилядолетие, мамка му! Че и мерак да пише има, направо не е за вярване. Я хвърли някой лаф на ЛС.
П.П. Между другото, май ще пиша нещо. В този ред на мисли, няма смисъл да се морите да сътворявате каквото и да е, само губене на време ще бъде..
Нека силата бъде с вас, както и нека мечовете ви да са остри, Светлината да ви съпровожда и Бог да ви е на помощ... Аллах гьобек салкън кармаза! Етц...
Ще спра да уча за изпита покрай това нещо
Ahhh, she looked into your jingles,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
-
KNSpirit
- В момента играе: На борсата!
- Обратна връзка:
Първоначално погледнах доста скептично на нещата, но-о после промених мнението си за непознатата (все още) за мен ЕRA - що да не изчета материалите. Нищо лошо няма да се опита. А и курсовата работа ми я пише друг, така че нямам да уча за изпит (Екс ^^) и ми се намира свободно време.
Пък и 200 левчета са си 200 лева, кой ти ги дава. Time to get my pen on
п.п. Дори само форумната конкуренция всява у мен респект, бая ще трябва да изстискам най-доброто от себе си. Боян, Злото, Екса, Зубро.. It will be hell of a show;)
п.п.2 Too much emos ^^
Tip: Never surrender

Мен никой от тия не ме притеснява, всички са ми на нивото, само за Вортекс не знам на какво ниво е в моментаKNSpirit написа: п.п. Дори само форумната конкуренция всява у мен респект, бая ще трябва да изстискам най-доброто от себе си. Боян, Злото, Екса, Зубро.. It will be hell of a show;)
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
- MetalGearRex
- Обратна връзка:
Особено Боян ти е толкова под нивото, че не знам въобще за какво ще участва.Sentry написа:Мен никой от тия не ме притеснява, всички са ми на нивото, само за Вортекс не знам на какво ниво е в моментаKNSpirit написа: п.п. Дори само форумната конкуренция всява у мен респект, бая ще трябва да изстискам най-доброто от себе си. Боян, Злото, Екса, Зубро.. It will be hell of a show;)
Айде от сега да се разберем след крайния срок за подаване на разказите, всеки писал да си постне творбата тука и да я видим, пък и може дори да си направим едно вътрешно класиране.
Never save anything for the swim back!