Гледам, че никът ми се споменава доволно често, което провокира и настоящия пост.
Да започваме, първо дамите. Ъх, imoras, къде се буташ, бе, приятелю. Кротни малко, с теб ще се заниаем по-късно.
Хермиона, разбира се, не си права. Отказваш да признаеш моята теория (която, между другото, е правилната ). Но това, което значително повече ме дразни, е, че се опитваш да демонстрираш някакво върховно презрение, с което пристъпваш към този форум. Във всеки твой пост ти упоменаваш как с треперещи ръце си натиснала "изпращане", колко ти е скучно и т.н. Решението е учудващо просто, направо е странно как човек, когото препоръчват като
Цитат:
адски умна
не се е сетил. Сетила по-скоро, mea culpa.
И да, наскоро попитах няколко мои познати и приятелки защо са започнали да пият кафе. Почти единодушно отговорът беше : "Ми отидохме с Марчето/ Силвето/ Теди за първи път на кафе и аз сега какво да пия, сокчета ли?" Само една спомена, че е пристъпила към кафето и кофеиновите таблетки поради ниско кръвно.
Fenriz...Нека върнем лентата назад. Кафе съм пил, грубо казано, 4 пъти в съзнателния си живот. Единият път беше онзи, за когото ти спомена. Естествено, причината беше фактът, че всичко живо стоеше с чаша от въпросната напитка пред себе си и щеше да е някак неестествено да не присъединя към масата. Защото, любими ми нежи, аз никога не съм твърдял, че съм "различен от масата". Кой го казва ли? Ами, погледни в огледалцето. Виждаш ли някого? Познат ти се вижда, нали? И аз така мисля.
Единственото, с което можеш да ми излезеш, е че било позьорщина. Не отричам. Но подобни думи, излезли от устата на човек, който всячески се стреми да подражава на трети лица във всички отношения ( музика, отношение към хората, самият факт, че си пропушил цигари на 12 , трева на 14, е достатъчно показателен)... Просто трябва да усещаш кога да си държиш устата затворена.
Imoras, очаквах повече, честно. А не да ми отговориш с пост мой образец. Само толкова ли можеш? Хайде, давай. Имам искрена вяра в теб. О, да, ако ще продължаваш да каруцарстваш, ползвай ЛС. Ще спестиш на голям кръг от хора мъката да четат словоизлянията ти, ок?
Wicked Spirit, ти ако си толерантен към сервитьорки... Позволи ми да те върна към август 2006, когато около 15 минути ми обясняваше на чашка как някаква сервитьорка била трогателно непохватна и пр, и пр. В този ред на мисли, ослушвай се за телефона си.