Автор |
Съобщение |
Pileto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Фев 2007 20:39
Stifler написа: Пиле сори ама това си беше само приятелски мач.Като дойдеш ще играем мач за влизането ми в клана! това беше мача ти за влизане в клана, а после ще играем 2 мача за клан срещу клан
___________________________________ Яко подписи...х
|
|
|
|
|
Стифлър
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Фев 2007 20:48
Това не беше за влизането ми,а приятелски!
|
|
|
|
|
Pileto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Фев 2007 18:49
Играхме със Stifler мачовете за клана.
1ви мач:
Pileto 3:3 Stifler
Мач съпъстван от много лаг, СУПЕР много пропуски основно от моя страна, имах 1-2 греди...ще се спра само на 1 положение Излизам сам, спасява, на празна врата целя горна греда, с плонж той изчиства и оттам пак на празна врата в аут... 3 пъти ме поведе и 3 пъти изравних.
2ри мач:
Stifler 5:6 Pileto
ЗА този мач същото мога да кажа..освен, че ми вървеше малко повече, на Stifler също... Значи поведох с 3:0, оттам той намали до 3:2 и така поведох с 6:3 и явно се отпуснах, защото от 80 до 90 мин стана 6:5.
Ами, това е първият ми сблъсък за клана...и се радвам, че донесох 1 точка на отбора ни, дано всики се справят така
|
|
|
|
|
FELIX
|
|
|
|
|
|
|
|
van
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Фев 2007 19:43
Честито момчета тва ни е първата загуба от клан мисля че макар да се проточи дълго тоя мач беше интересен и мисля че нашия клан се представи достойно успех ви нататък а скоро може да направя турнир между клановете в моя форум вероятни ще са 6 или 8 и ви каня да участвате но когато му доди времето тогава ще ви кажа пак
___________________________________ http://fifa4fun.forumhead.net/index.php
don't forget the champs [ World Cup 2006 Champions Italy ]
http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко
|
|
|
|
|
Стифлър
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Фев 2007 19:53
Потвърждавам за мачовете.Успех на ПСМ на клан мачовете във форума на TroY
|
|
|
|
|
Kriss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Фев 2007 19:55
От всичко което прочетох на предишните страници ... нищо не разбрах а и ме нямаше 5 дена.Тъй че ще помоля някой да ми каже как да ъпдейтна информацията за мача с клана на Ван и с колко сме ги били ?
Жребий за мача с FMC :
[PCMC]Makaron4o skype:makarona911 - [FMC] Stifler - skype:lubeto5
[PCMC]Marin_007 (c) skype:neron-marin1441 19-7 [FMC] Sho-Sho - ПОБЕДА !!!skype:rado_gaze
[PCMC]FELIX skype:mitko2026 6-5 [FMC] gonzo-9 - skype:gonzo-9 ПОБЕДА !!!
[PCMC]Larson skype:larsson9768 - [FMC] little2pac - skype:little2pac666
[PCMC]Martessi skype:masterobben_15 6-9 [FMC] VaNdR10 - skype:zloben_ciganin загуба
[PCMC]Pileto skype:pileto_ 9-8 [FMC]Simeca skype:simeca_rz ПОБЕДА !!!
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Фев 2007 14:41
Бием 3:1,понеже аз победих,феликс и пилето , а само мартеси падна,така се получава понеже макарон4о се е отказал от фифа както и симеца и за това ставаме 5вс5,и пилето игра с стифлър.Това е
П.П Поздравления за клана на ван все пак играх достойно и макар с малко по нестандартен състав ги победихме
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Фев 2007 21:41
Сега момчета играйте със стифлър да видим как , понеже аз не съм играл със него от много време и не знам,той си избра мен,танаси крисан и пилето .Нека му дадем шанс все пак , така че играйте и дайте вашата оценка и мнението си за него
|
|
Kriss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Фев 2007 16:23
Значи Макарон4о и Ларссон ги махаме .Споредм мен и без да играя с него мисля че става.Аз обаче предлагам Гонзо-9.Той е от кратко с нас но е шампион и надявам се сериозен и ще остане още дълго при нас.
|
|
|
|
|
van
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Фев 2007 18:23
Krissan написа: Значи Макарон4о и Ларссон ги махаме .Споредм мен и без да играя с него мисля че става.Аз обаче предлагам Гонзо-9.Той е от кратко с нас но е шампион и надявам се сериозен и ще остане още дълго при нас.
Гонзо е в нашия клан ако ша си праим мръсно макар че гонзо едвали ша са навие да доди
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Фев 2007 18:52
[PCMC]Marin_007(C)-Skype:neron-marin1441
[PCMC]Krissan-Skype:krissan2112
[PCMC]tanasi-Skype:tanasi_
[PCMC]FeliX-Skype:mitko2026
[PCMC]IMMortaltY-Skype:necro_polis
[PCMC]Revan-Skype:georgiantonievkolarov
това е състава за фифа-лииг , понеже ларсона го няма имах намерение да сложа пилето , ама 5 +1 трябва да сме,жребия е утре
|
|
† iMMortality †
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Фев 2007 19:42
Значи хора имам 1 предложение тук.Предлагам ви да си направим 1 наш форум(да вече я дискутирахме тая тема,НО) или да се нанесем в нечий сайт.Помислете малко,сега ни почват много битки с други кланове,доста мачове,според мен не можем вечно да я караме на 2 темички в тоя форум-турнир записване,фифа клан.Трябва да имаме развитие и да поемем тази стъпка.Като почнем да играем срещу другите кланове,не може да пишем за всички все в тая тема и после като търсим резултати,участници,да сравняваме и да видим как ни върви развитието победи/загуби все да цъкаме назад на еди си коя страница,на която сме писали за тази клан битка.Моето мнение, е че трябва да направим наш сайт или да се нанесем в нечий друг:като предложение,ако собствениците на тея сайтове се съгласят,вариантите са 2:http://www.fifa-league.net/forum/,а другия е http://fifa.d3-design.net/forum/index.php.Тук ще записвам кои са за и кои са против.Гласовете само на тези,които са В клана ще записвам,чужди няма!.
За:2
Против:0
___________________________________ † Harbinger of Death †
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Фев 2007 19:47
АА , не Аз съм твърдо против да се нанесем в друг сайт
Съгласен съм да си направиме наш и съм ЗА , но да се нанасяме в друг съм твърдо не,все подкрепям мнението на никола,че трябва да имаме разитие и неможе да кретаме на две темички,това е реалноста,или тъпчем на едно място или се развиваме,решението е в нашите ръце.Все пак това е мое мнение и не ангажирам никого с него
ЗА
|
|
van
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Фев 2007 19:49
аз ви предлагам пак нали ако там сте си съгласни моя форум е платен ще имате място за клана за турчета сичко ся слагам и музикча в моя форум и ще ви е комфортно но ако не искате няма проблем шото в ФИФА ЛИИГ има мн кланове и турове ама май никой не играе а при мен бързо свършват туровегаъо и ди било вгати ой а билрадеднага ви посрещам
|
|
|
|
|
Kriss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Фев 2007 20:21
аз пък ви предлагам вместо да се миестим другаде просто специалициразния да го превземем още.
Имам предвид: тази тема да си седи общо дискусионна и в нея да пишем крайните резултати и информация за членовете в клана.Турнира да си върви както до сега в отделна тема .И да правим тема когато играем мач с друг клан.
Дано ме разбрахте .
|
|
|
|
|
† iMMortality †
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Фев 2007 20:24
Крис разбери,първо от къде на къде ще занимаваме тук всички с нашите мачове и глупости,после тея други теми много бързо ще падат и ще ги търсим някъде си назад,а бе несериозна работа общо взето...Просто като правим турнира в нашия форум,ще пишем тук турнир по фифа(записване) и линк към сайта ни.Трябва мъничко по-сериозно да приемем това което сме,защото не сме слабаци,а е смешно отбор като нашия да кеси с някакви си 2 темички в тоя форум..
___________________________________ † Harbinger of Death †
|
|
|
|
|
tanasi
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Фев 2007 21:12
И аз съм твърдо против, тука си е нашто място
___________________________________ Never Give Up Never Surrender Never Admit Defeat
Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...
I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down
|
|
|
|
|
Букмейкара
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Фев 2007 21:16
Е извинявам се ,но не съм съгласен със статута на резерва.Понеже последните дни правя що годе добри мачове и няма ли начин се докажа!
|
|
Pileto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Фев 2007 21:16
tanasi написа: И аз съм твърдо против, тука си е нашто място и аз съм на това мнение май...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|