Автор |
Съобщение |
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Фев 2007 15:34
Пия го без захар, просто само адски горчивия му вкус ме събужда, понеже кофеина, както всякакви други като нерво-стимулиращи /или невро-подтискащи/ не ми действат... Кафето стана задължителна добавка към закуската ми преди година и оттогава не пия само по изключение. Кофеинът влияе добре на сърцето в малки дози (ако иска някой дискусия - ще ми представя накратко материали базирани на медицинска литература). За мен лично по-добрия вариант е горещо какао във мляко, но да стане доста наситена смес. Все пак, какаото е храната на боговете
|
|
|
OnePageLife
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Фев 2007 15:38
Късо с 9 захарчета.
___________________________________ humanity... it is a thing, that is not meant to last...
|
|
|
|
|
Gaahlskagg
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Фев 2007 15:43
със
___________________________________ "Zarezi ex quo Vulgares."
|
|
|
|
|
Sirius
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Фев 2007 16:02
Xayzer, всъщност идеята на онова по-горе беше шегата. Явно съм се излъгал, като съм се надявал да я възприемеш така, както аз го написах - с лека усмивка, намигване може би. Разочароваш ме, признавам. Не го очаквах от теб, винаги съм предполагал, че си достатъчно зрял, за да отсееш шегата от истинско заяждане. Следвайки въпросната логика, се оказва, че май не попадам в споменатите от мен групи. Или поне не на този етап. И въпросната неприязън, за която говориш, не струи точно от моя пост.
Dist, цигарата влияе зле, признавам. Но предпочитам нея + чайче, отколкото кафе. Щом си пиеш, пий и се наслаждавай. Макар че явно си единичен случай, една моя съученичка получи нервен пристъп в час след 3 кафета едно след друго. А тя нито пуши, нито друса. Предполагам, строго индивидуално е.
Imoras, точно ти ли ще ми говориш за тъпота... Изчезвай в http://forum.dechica.com/ and stay there.
Васко, разгледай пак групите. Жени, позьори и педали. Та, от наще само майка ми пие кафе, а моята неприязън към подобни напитки сякаш е наследствена от баща ми Така че, не, не ги обиждам.
|
|
|
|
|
Loopmaster
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Фев 2007 16:51
Не мога да се събудя без кафенце и цигарка
___________________________________ Don't be a prisoner of your own style!
Цитат: Бла Бла Бла! В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Фев 2007 18:30
Аз ако ще пия чай,пия черен или зелен(носят ми го от Германия).Без нищо,само чай.А иначе пия кафе с мляко,а ако ще пия голо-с една лъжичка.
Абе много сме прости,с колко захар си пиете кафето .Няма ли някои да пусне тема с каква прическа се събуждате
|
|
|
Abdominal Pain
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Фев 2007 18:41
THE KING OF TIME написа: Няма ли някои да пусне тема с каква прическа се събуждате
Аз с ето такава:
|
|
|
Necro Terrorizer
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Фев 2007 18:56
Henry написа: Не мога да се събудя без кафенце и цигарка Дам, +2 захарчета към кафенцето
___________________________________ Kuutamo hasta vittu perkele.
|
|
|
|
|
Damage san
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Фев 2007 19:17
Ми аз кафе не пия по принцип, ама в редките случай когато пия е със захар
|
|
|
|
|
angelvr911
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Фев 2007 20:26
Аз кафе не пия често но иначе го пия със захар.
|
|
|
|
|
Бижутера
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Фев 2007 20:39
във всяко нещо слагам по три бучки или лъжички захар.
обичам сладкото.
___________________________________ След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
|
|
|
|
|
White Emperor
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Фев 2007 21:51
Polivacha® написа: БЕЗ кафе най-добре. Едно чайче стига.
|
|
|
|
|
Canis Lupus
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Фев 2007 22:57
Прибираш се от работа в 2, лекциите ти започват в 7.Само на чайче ще станеш.
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Фев 2007 23:07
Топъл шоколад/Нескуик>кафе
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
2D'
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Фев 2007 23:09
X-Change написа: Прибираш се от работа в 2, лекциите ти започват в 7.Само на чайче ще станеш.
Ъхъм, ставането рано сутрин не може да се прави с чай, както сушито не може да се прави от жени...Ъ, можеби не беше най-доброто сравнение...
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
|
Хермиона
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Фев 2007 00:15
Go, go, Xayzer.
Не им се връзвай, остави ги да си обиждат. Те не разбират.
Кафето далеч не е "куул". Не мисля, че дори някога е било модерно. Някои просто го обичаме (да живей!).
В интерес на истината, Сириус, кофеинът е наркотик с много лека и краткотрайна абстиненция, любовта към него не е подклаждана от каквато и да било зависимост.
Забравих какво исках да кажа, но няма значение. Ниското кръвно ми е проблем от съвсем малка, още на 12 ми предписаха първите кофеинови таблетки, мога да се извиня, че имам здравословни нужди от кафе.
И да, в зеления и черния чай да не би да няма кофеин?
Иначе, онтопик, обикновено със захар, освен ако не е много слабо.
PS. Прическата ми сутрин не е много по-различна от тази, която люлинските ветрове ми докарват.
PPS. Докъде докарва скуката...
___________________________________ I don't know a lot about everything, but I do know a lot about the part of everything that I know, which is people. Trust me. Everyone is less mysterious than they think they are. Claire Colburn
|
|
|
|
|
долу_админа
|
|
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Фев 2007 01:02
Не съм потребител. 3в1 on occasion си го бива де (:
@KingOfTime
|
|
|
|
|
Asriel
|
|
В момента играе: GTA IV
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Фев 2007 01:03
Интересен факт е, че ако не се лъжа Сириус пийваше кафе (:
___________________________________ все аркадаши сме
Krieg
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Фев 2007 01:41
Fenriz написа: Интересен факт е, че ако не се лъжа Сириус пийваше кафе (:
Нямаш въображение...
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Фев 2007 03:38
@сириус
да, аз ще ти говоря за тъпота
все някой трябва да ти обясни че IQ-то ти е по-малко от бр. на пръстите на едната ръка на кьорав касапин (така става като се женят братовчеди и имат деца...)
сега се връщай обратно в http://www.eunuch.org/ откъдето си изпълзял
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|