Със или без захар?

Нещата от живота

Колко захар?

Една бучка
7
18%
Две
25
63%
Без захар!!
8
20%

Общо гласове: 40

Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

Еспресо от някое кафене - с много захар, 6+ захарчета.
Домашно приготвено в джезве - без.
И двата пъти със течна сметана(но в никакъв случай мляко)

За тези, които не харесват кафето - ебете си пичката(освен дуду, него ще го шибам в ануса)
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Аватар
martinkfreеman

Мнение от martinkfreеman »

Май съм единствения, който предпочита малко захар... Все пак трябва и леко горчилка да има.

Кафето ист крийг.
Аватар
Undead Dude
Обратна връзка:

Мнение от Undead Dude »

Ксази, айде оспори ме- бира owns кафе! Предпочитам да смукна една биричка рано сутрин, пред това да гълтам някаква негърска пот. От звука при отваряне на шишето/кутийката до блажените балончета и божествената пяна :icq27:

Пък и тва за непротивоконституционствувателстването не го пише в manual-а към форума :wink:
flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
Аватар
Friendly Devil

Мнение от Friendly Devil »

2-3 бучки.
Omegа написа: За тези, които не харесват кафето - ебете си пичката
It's me! :)

Изображение
Аватар
Shady
Обратна връзка:

Мнение от Shady »

Undead Dude написа:бира owns кафе!
Незнам дали съм само аз, но след втората или трета бира ми се приспива :) А кафето е за бодърстване и разсънване-просто сравняваш сладолед и пилешко :wink:
Xayzer
Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

Undead Dude написа:Ксази, айде оспори ме- бира owns кафе!
Не мога да те оспоря, защото всеки човек има различни вкусове. Аз бира не пия, защото не я понасям.

Undead Dude написа:пред това да гълтам някаква негърска пот.
Цветно сравнение, интересно бирата на какво може да се оприличи.
Undead Dude написа: Пък и тва за непротивоконституционствувателстването не го пише в manual-а към форума :wink:
Още не е ъпдейтнат с новото правило. :wink:
Изображение

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.

27B-6
Loopmaster

Мнение от Loopmaster »

Shadow' написа:
Незнам дали съм само аз, но след втората или трета бира ми се приспива :) А кафето е за бодърстване и разсънване-просто сравняваш сладолед и пилешко :wink:
Много малко държиш бе човече :)
Don't be a prisoner of your own style!
Бла Бла Бла!

В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат :lol:
Аватар
Shady
Обратна връзка:

Мнение от Shady »

Henry написа:
Shadow' написа:
Хехе аз мога още да понеса, ама определено ставам по-ленив :lol: Иначе за моите си 60 килца мисля че съм доста добре :wink:

Ксайз, не знам какво имаш против бирата, според мен има страхотен вкус :roll:
Loopmaster

Мнение от Loopmaster »

Shadow' написа:
Henry написа:
Shadow' написа: Незнам дали съм само аз, но след втората или трета бира ми се приспива :) А кафето е за бодърстване и разсънване-просто сравняваш сладолед и пилешко :wink:
Хехе аз мога още да понеса, ама определено ставам по-ленив :lol: Иначе за моите си 60 килца мисля че съм доста добре :wink:

Няма спор, че бирата е супер особено ако е лято и особено ако е Туборг :D
Don't be a prisoner of your own style!
Бла Бла Бла!

В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат :lol:
Аватар
Shady
Обратна връзка:

Мнение от Shady »

Henry написа:
Shadow' написа:
Henry написа: Много малко държиш бе човече :)

Няма спор, че бирата е супер особено ако е лято и особено ако е Туборг :D
А по ТВ-то да дават АстънВила-Бирмингам, резултата да е 3:3, канапето едвам да издържа тежеста на компанията...
Xayzer
Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

Shadow' написа: Ксайз, не знам какво имаш против бирата, според мен има страхотен вкус :roll:
Нямам нищо против бирата, просто не е по моя вкус.
Изображение

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.

27B-6
Tmac

Мнение от Tmac »

1 лъжичка,понякога 2 :P
Go hard or go home.
Аватар
Sirius
Обратна връзка:

Мнение от Sirius »

WannaBe, не оспорвам, може да е полезно. като се замислиш, всичко в малки количества е полезно, въпросът е, че хората рядко спират на едната чашка сутрин и го търсят през деня. Ако някой чете National Geographic, да намери юлския, струва ми се, брой и да изчете една доста добра статия ПРОТИВ кафето.

Shadow', пил съм кафе преди време. Това, което ме отказа, е вкусът. Много хора пият ВЪПРЕКИ ужасния му вкус. Защо според теб 13-14-15-годишните се зарибяват така по кафето? По същата причина, поради която слагат първата цигара между устните.

Xayzer, класирай се в която група желаеш, нямам предпочитания :) Колкото до хората със съответните проблеми, има си и билкови таблетки, и фармацевтична промишленост.
Аватар
Селестин

Мнение от Селестин »

Sirius написа:Кафето е за жени, педали и позьори. Като към последните спадат тийнчетата, дето се мислят за ебааати голямата работа, като консумират разни напитки, към които посягат облъханите от куулнес типове.
Става въпрос за лични предпочитания ... На едни кафето им харесва, на други не. Окей, ти не пиеш, не те кефи, интересно как даваш оценка просто така и веднага за пола и сексуалната ориентация на някой, който просто обича да пие кафе ...
Много ми е забавно като започнете да спорите за такива строго индивидуални неща като музиката, храната, цветовете, в случая напитките и т.н.
Еми на мен вкуса на кафето ми харесва. Пия го с 1 захарче, понякога с мляко, понякога без ...
Somebody wants you, somebody needs you...
Somebody dreams about you every single night.
Somebody can't breathe, without you it's lonely... Somebody hopes that one day you will see, that somebody's me.
That somebody's me.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Кафе не пия. Колата ме направи наркоман.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
DukeNukem
Обратна връзка:

Мнение от DukeNukem »

Пил съм 2-пъти кафе.Събуди ме , но не ми хареса.
Чая ми дейстава по-ободряващо.
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Аватар
Sirius
Обратна връзка:

Мнение от Sirius »

Селестин написа: ...
С поста си ти потвърди идеите ми. Благодаря, изпълни задачата си, а и искрено се радвам, че ти е забавно. Класически пример на симбиоза.
Аватар
rhonin

Мнение от rhonin »

Абе да не ти пука,ако ше пиеш го пиеш,няма значение,какво !!!!!!!!
So rhoninn is from WARCRAFT you i....s
killswitch

Мнение от killswitch »

The Chameleon написа:Кафе не пия. Колата ме направи наркоман.
И аз съм така...
Аватар
martinkfreеman

Мнение от martinkfreеman »

Sirius написа: Shadow', пил съм кафе преди време. Това, което ме отказа, е вкусът. Много хора пият ВЪПРЕКИ ужасния му вкус.
Вкусът е ужасен за теб. За други вкусът е приятен. И все още ми предстои да видя човек, който е пропил кафе от гъзария.
Публикувай отговор