Със или без захар?
- martinkfreеman
- Undead Dude
- Обратна връзка:
Ксази, айде оспори ме- бира owns кафе! Предпочитам да смукна една биричка рано сутрин, пред това да гълтам някаква негърска пот. От звука при отваряне на шишето/кутийката до блажените балончета и божествената пяна
Пък и тва за непротивоконституционствувателстването не го пише в manual-а към форума
Пък и тва за непротивоконституционствувателстването не го пише в manual-а към форума
flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
- Friendly Devil
-
Xayzer
- Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
- Обратна връзка:
Не мога да те оспоря, защото всеки човек има различни вкусове. Аз бира не пия, защото не я понасям.Undead Dude написа:Ксази, айде оспори ме- бира owns кафе!
Цветно сравнение, интересно бирата на какво може да се оприличи.Undead Dude написа:пред това да гълтам някаква негърска пот.
Още не е ъпдейтнат с новото правило.Undead Dude написа: Пък и тва за непротивоконституционствувателстването не го пише в manual-а към форума

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.
27B-6
-
Loopmaster
Много малко държиш бе човечеShadow' написа:Незнам дали съм само аз, но след втората или трета бира ми се приспиваUndead Dude написа:бира owns кафе!А кафето е за бодърстване и разсънване-просто сравняваш сладолед и пилешко
Don't be a prisoner of your own style!
Бла Бла Бла!
В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат![]()
Хехе аз мога още да понеса, ама определено ставам по-ленивHenry написа:Много малко държиш бе човечеShadow' написа:Незнам дали съм само аз, но след втората или трета бира ми се приспиваUndead Dude написа:бира owns кафе!А кафето е за бодърстване и разсънване-просто сравняваш сладолед и пилешко
Ксайз, не знам какво имаш против бирата, според мен има страхотен вкус
-
Loopmaster
Няма спор, че бирата е супер особено ако е лято и особено ако е ТуборгShadow' написа:Хехе аз мога още да понеса, ама определено ставам по-ленивHenry написа:Много малко държиш бе човечеShadow' написа: Незнам дали съм само аз, но след втората или трета бира ми се приспиваА кафето е за бодърстване и разсънване-просто сравняваш сладолед и пилешко
Иначе за моите си 60 килца мисля че съм доста добре
![]()
Don't be a prisoner of your own style!
Бла Бла Бла!
В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат![]()
А по ТВ-то да дават АстънВила-Бирмингам, резултата да е 3:3, канапето едвам да издържа тежеста на компанията...Henry написа:Няма спор, че бирата е супер особено ако е лято и особено ако е ТуборгShadow' написа:Хехе аз мога още да понеса, ама определено ставам по-ленивHenry написа: Много малко държиш бе човечеИначе за моите си 60 килца мисля че съм доста добре
![]()
WannaBe, не оспорвам, може да е полезно. като се замислиш, всичко в малки количества е полезно, въпросът е, че хората рядко спират на едната чашка сутрин и го търсят през деня. Ако някой чете National Geographic, да намери юлския, струва ми се, брой и да изчете една доста добра статия ПРОТИВ кафето.
Shadow', пил съм кафе преди време. Това, което ме отказа, е вкусът. Много хора пият ВЪПРЕКИ ужасния му вкус. Защо според теб 13-14-15-годишните се зарибяват така по кафето? По същата причина, поради която слагат първата цигара между устните.
Xayzer, класирай се в която група желаеш, нямам предпочитания
Колкото до хората със съответните проблеми, има си и билкови таблетки, и фармацевтична промишленост.
Shadow', пил съм кафе преди време. Това, което ме отказа, е вкусът. Много хора пият ВЪПРЕКИ ужасния му вкус. Защо според теб 13-14-15-годишните се зарибяват така по кафето? По същата причина, поради която слагат първата цигара между устните.
Xayzer, класирай се в която група желаеш, нямам предпочитания
Става въпрос за лични предпочитания ... На едни кафето им харесва, на други не. Окей, ти не пиеш, не те кефи, интересно как даваш оценка просто така и веднага за пола и сексуалната ориентация на някой, който просто обича да пие кафе ...Sirius написа:Кафето е за жени, педали и позьори. Като към последните спадат тийнчетата, дето се мислят за ебааати голямата работа, като консумират разни напитки, към които посягат облъханите от куулнес типове.
Много ми е забавно като започнете да спорите за такива строго индивидуални неща като музиката, храната, цветовете, в случая напитките и т.н.
Еми на мен вкуса на кафето ми харесва. Пия го с 1 захарче, понякога с мляко, понякога без ...
Somebody wants you, somebody needs you...
Somebody dreams about you every single night.
Somebody can't breathe, without you it's lonely... Somebody hopes that one day you will see, that somebody's me.
That somebody's me.
Somebody dreams about you every single night.
Somebody can't breathe, without you it's lonely... Somebody hopes that one day you will see, that somebody's me.
That somebody's me.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
-
killswitch
- martinkfreеman