Филмите на 2007-ма
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Ако не осерат половита филми в тяо списък, ще бъде жестока година!Лично на мен 300, Пиратите, Бандата на Оушън и SAW са ми фаворити...Последния най-вероятно ще го преебат откъм сюжет, но ако има гадна атмосфера и кръв ще си струва!
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Не ' гадната атмосфера и кръвта ' правят поредицата на Соу велика.. 
Не знам защо всички си мислят, че ще осерат сюжета на Соу 4.. след като всеки следващ от поредицата е бил по-добър от предния.. досега не мога да се сетя за такава поредица. Ако някой се сеща за пример, да казва... * не си и помисляйте за ЛОТР и Междузвездни войни :Р *
Не знам защо всички си мислят, че ще осерат сюжета на Соу 4.. след като всеки следващ от поредицата е бил по-добър от предния.. досега не мога да се сетя за такава поредица. Ако някой се сеща за пример, да казва... * не си и помисляйте за ЛОТР и Междузвездни войни :Р *
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- Predator-S
Saw 3 беше вкисната боза. 4 ще е развалена лютеница направо..The Chameleon написа:Не ' гадната атмосфера и кръвта ' правят поредицата на Соу велика..
Ако ми обясниш какво е хубавото на Saw 3, може и да ме убедиш че все пак не е толкова лош.
А 300.. дано е хубав.. нно като всееки толкова много очакван филм.. може и той да бъде осран
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Много доре знам, какво прави SAW поредицата велика, но в SAW III просто нямаше толкова готин сюжет, колкото в предишните части.Мисълта ми е, че дори и пак да се осерат от тая част, то поне ще има зрелище.Жалко е, че такава поредица се принизява до там, но какво да се прави.The Chameleon написа:Не ' гадната атмосфера и кръвта ' правят поредицата на Соу велика..
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Re: Филмите на 2007-ма
От тия филми с нетърпение очаквам само The Punisher 2, Pirates of the Caribbean: At World's End, Hitman и Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer. И разбира се Индиана Джоунс 4 ама той ще излиза през 2008 г.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Еми не човек, нито на теб, нито на Томахавката ще обяснявам.Pantomime написа:Saw 3 беше вкисната боза. 4 ще е развалена лютеница направо..The Chameleon написа:Не ' гадната атмосфера и кръвта ' правят поредицата на Соу велика..
Ако ми обясниш какво е хубавото на Saw 3, може и да ме убедиш че все пак не е толкова лош.
А 300.. дано е хубав.. нно като всееки толкова много очакван филм.. може и той да бъде осран
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
owned..The Chameleon написа:Еми не човек, нито на теб, нито на Томахавката ще обяснявам.Pantomime написа:Saw 3 беше вкисната боза. 4 ще е развалена лютеница направо..The Chameleon написа:Не ' гадната атмосфера и кръвта ' правят поредицата на Соу велика..
saw 3 suxorz :}
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
-
Damage san
-
In Too Deep
- В момента играе: да бед гай
За SAW ще ми е интересно да видя новия сюжет.Според мен за да е успешна 4ката, трябва да има интересната история на 1та част, напрежението от 2рата и феноменалният завършек на 3ката.Дори и SAW III да беше най-слабата част от поредицата, остана
най-добрият хорър на годината, тъй като повечето страшни филми бяха бози(в това изключвам азиатските, защото майсторството им да плашат остава скрито от комерсиалните бълвочи на Холивуд).
Карибски Пирати - него го възприемам като доста сносен и разтоварващ филм, само толкова.Човекът паяк - също.
За наемния убиец- него мога и да се реша да го гледам от любопитство, най вероятно, за да се убедя в липсата на кадърни хора,
които да направят сносен филм по една иначе не толкова лоша игрица.
Пръстенът 3(кретените го превеждат Предизвестна Смърт) - лично на мен предишните части не ми допаднаха, доста куц римейк, ще го пропусна.
Sin City.Ами на г-н Тарантино му е забранено да се издънва
Сега стигам до Заразно Зло 3.Само защото съм фен на игрите, няма да го гледам.Колкото и да е секси Мила, не и отива
да се прави на терминатор, а и цялата хорър атмосфера, която бележи игрите изчезва.Да бяха кастнали Чък Норис за ролята, поне щеше да е фън.
А, и бтв, само аз ли не се дървя на 300?
най-добрият хорър на годината, тъй като повечето страшни филми бяха бози(в това изключвам азиатските, защото майсторството им да плашат остава скрито от комерсиалните бълвочи на Холивуд).
Карибски Пирати - него го възприемам като доста сносен и разтоварващ филм, само толкова.Човекът паяк - също.
За наемния убиец- него мога и да се реша да го гледам от любопитство, най вероятно, за да се убедя в липсата на кадърни хора,
които да направят сносен филм по една иначе не толкова лоша игрица.
Пръстенът 3(кретените го превеждат Предизвестна Смърт) - лично на мен предишните части не ми допаднаха, доста куц римейк, ще го пропусна.
Sin City.Ами на г-н Тарантино му е забранено да се издънва
Сега стигам до Заразно Зло 3.Само защото съм фен на игрите, няма да го гледам.Колкото и да е секси Мила, не и отива
да се прави на терминатор, а и цялата хорър атмосфера, която бележи игрите изчезва.Да бяха кастнали Чък Норис за ролята, поне щеше да е фън.
А, и бтв, само аз ли не се дървя на 300?
-
Damage san
Това!ReCoNNeCt написа:Добре де ко е тъй 300?Damage san написа:Определено очаквам много от 300, само дано не се разочаровам
-
killswitch