Вижте кориците на списанието ПСФормат (и понеже не мисля че това списание се продава в България ето сайта - http://www.pcformat.co.uk/)
Предлагам и ПСМания да слага такива корици
Ако говориш за мацката на корицата, не мисля, че това е най-подходящия пример за корица на геймърско списание. Купувай си Плейбой, Максим и т.н. Поне вече не можем да се оплачем от липса на "мъжки списания" след като и на нашия пазар навлязоха сума ти подобни.
Според мен не е хубаво човек да свиква с такива момичета - само радват окото и ръката, пък са далече далече и по джоб и по всичко... В повечето случаи.
"Когато критиците говорят, дори и авторът мълчи."
by Phantom
На мен ми направи нещо впечатление.. откакто събирам това списание (10/02) грубо казано поне в 65-70% от кориците има оръжие.. (меч, пистолет, къртечница.. блах)
Оръжията продават, значи? А тея списания не си ги купуват само 13+ годишни..
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Хахах, видях три изрода на списание горе. Прелъстителните корици нямат интелект, а само визия.
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.