Продавам клавиатура и мишка Микрософт, Блутуут, трябва само да я кирилизирам, но това си е от мен, ще бъде направено професионално (в компютърна фирма, не от мен лично, естествено ) , в комплекта си има блутуут и батерии
много е добра, за някой фен
цена на комплекта - 130лв
омг, бахти клавира... това ще ми потънат пръстите като я цъкам. Сигурно кат Монк ще се бърша след като я докосвам за да не я изцапам! баси яката клавирка, не съм виждал такова нещо елеллее
Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи
Driveraaa
Заглавие:
Публикувано на: 16 Фев 2007 18:32
еми, всеки с препочитанията си, за мен тоз логитек е бая по-грозен от микрософта
пък моето е и с мишка и с блутуут....
ако има заинтересовани, питайте, пишете
[FFF]Flaming One
15 Май 2005 20:34 Мнения: 402 Местоположение: В страната на свободата
Заглавие:
Публикувано на: 16 Фев 2007 20:02
LordOfDarkness написа:
[FFF]Flaming One написа:
Извинявайте много за евентуалния флуд който сигурно ще се получи след мнението ми...
Един приятел си взе нокия Е60 и си търси Bluetooth клавиатура за него. Дали съществува такова нещо?
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения