Новини
-
Гост
- MetalGearRex
- В момента играе: GTA IV, Heroes 6
- Обратна връзка:
Аз пък съм с Опера и да ти кажа, нямам никакви проблеми. Едва л ие от това.Fenriz написа:Не гледай сайта с Опера.Anonymous написа:Проблема е в мен.Старниците не ми се обновяват освен ,ако не ги рефрешна.Някой има ли идея как да се справя.
Един въпрос към Daddy Yankee и всички останали "хейтъри на Опера" - някога пробвали ли сте я? Или просто сте чули от някой "разбирач", че Фокс-а е добър, сложили сте го, харесал ви е повече от ИЕ-то и от там нататък не сте ползвали нищо различно?
Защото аз съм ползвал и фокс и да, хубав е, не твърдя, че не става. Но Операта ми харесва повече.
Never save anything for the swim back!
- Wicked Spirit
- Обратна връзка:
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
Не башMetalGearRex написа:Аз пък съм с Опера и да ти кажа, нямам никакви проблеми. Едва л ие от това.Fenriz написа:Не гледай сайта с Опера.Anonymous написа:Проблема е в мен.Старниците не ми се обновяват освен ,ако не ги рефрешна.Някой има ли идея как да се справя.
Един въпрос към Daddy Yankee и всички останали "хейтъри на Опера" - някога пробвали ли сте я? Или просто сте чули от някой "разбирач", че Фокс-а е добър, сложили сте го, харесал ви е повече от ИЕ-то и от там нататък не сте ползвали нищо различно?
Защото аз съм ползвал и фокс и да, хубав е, не твърдя, че не става. Но Операта ми харесва повече.
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.