Новини

Идеи за сайта и списанието
Гост

Новини

Мнение от Гост »

Само при мен ли последната новина е от 7 февруари :?
Гост

Мнение от Гост »

Проблема е в мен.Старниците не ми се обновяват освен ,ако не ги рефрешна.Някой има ли идея как да се справя.
Asriel
В момента играе: GTA IV
Обратна връзка:

Мнение от Asriel »

Anonymous написа:Проблема е в мен.Старниците не ми се обновяват освен ,ако не ги рефрешна.Някой има ли идея как да се справя.
Не гледай сайта с Опера.
все аркадаши сме

Krieg
Гост

Мнение от Гост »

Не съм си инсталвал опера?
Аватар
Бижутера
Обратна връзка:

Мнение от Бижутера »

ето за това практичните хора си слагат файърфокс и не мислят за такива проблеми и бъгове!
След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
Аватар
MetalGearRex
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Обратна връзка:

Мнение от MetalGearRex »

Fenriz написа:
Anonymous написа:Проблема е в мен.Старниците не ми се обновяват освен ,ако не ги рефрешна.Някой има ли идея как да се справя.
Не гледай сайта с Опера.
Аз пък съм с Опера и да ти кажа, нямам никакви проблеми. Едва л ие от това.

Един въпрос към Daddy Yankee и всички останали "хейтъри на Опера" - някога пробвали ли сте я? Или просто сте чули от някой "разбирач", че Фокс-а е добър, сложили сте го, харесал ви е повече от ИЕ-то и от там нататък не сте ползвали нищо различно?
Защото аз съм ползвал и фокс и да, хубав е, не твърдя, че не става. Но Операта ми харесва повече.
Never save anything for the swim back!
Аватар
Wicked Spirit
Обратна връзка:

Мнение от Wicked Spirit »

С Маxthon Browser също няма проблеми ?

Избора е голям. Стига да можеш да си позволиш "лукса" да избираш.
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Тука юзърите с фирефокс имат едни проблеми с опера имат други.Що просто не позвате ИЕ :)
Аватар
Disturbеd7470
Обратна връзка:

Мнение от Disturbеd7470 »

MetalGearRex написа:
Fenriz написа:
Не гледай сайта с Опера.
Аз пък съм с Опера и да ти кажа, нямам никакви проблеми. Едва л ие от това.

Един въпрос към Daddy Yankee и всички останали "хейтъри на Опера" - някога пробвали ли сте я? Или просто сте чули от някой "разбирач", че Фокс-а е добър, сложили сте го, харесал ви е повече от ИЕ-то и от там нататък не сте ползвали нищо различно?
Защото аз съм ползвал и фокс и да, хубав е, не твърдя, че не става. Но Операта ми харесва повече.
Не баш ;) И аз съм ползвал Опера, но Фокса ми харесва повече. Въпрос на вкусове.
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Публикувай отговор