Ако метнеш око насам отново, нека те поздравя за новото попълнение в Твочреския, чийто автор си ти. Смях се много
Хйде, със здраве
Благодаря за добрите думи, Рекс, поласкана съм ^^ Но лично аз смятам, че точно за момента, това нещо е голяма боза. Никога не съм си харесвала "творбите" - много хора могат да застанат зад мен по този въпросMetalGearRex написа:Какво да кажа - прекрасен стил! Лично на мен ми харесва много - жив и обикновен, но не и глуповат, описателен, но не и досадно отегчителен. Всичко е точно на мястото си. С това ме грабва този разказ. В смисъл, винаги съм се..., "възхищавал " дори на способността на някои да редят думите по красив начин. Не да редят красиви думички (като в стих, което всеки може), а да редят думите по красив начин. Поздравявам те за това!
Колкото до историята... Несъмнено е изпъстрена с много детайли, а не е прост линеен списък (гррр... Рийв, сещай се!), т.е. праволинейна редица от събития, случващи се на главния герой. И въпреки това е всъщност доста рано да се говори конкретно за историята, понеже всъщност тя все още не ни е разкрита особено много.
Единствената ми забележка е, че има още някои грешкичи, които трябва да отстраниш и 1-2 не особено добре написани изречения, в които се получават неприятни двусмислици.
Като цяло - поздравления и упоритост да го продължиш!