Що така?

Нещата от живота
Публикувай отговор
Rensing
Обратна връзка:

Мнение от Rensing »

Бах, то верно дори не можеш да се регнеш :shock:
Аватар
Поливача

Мнение от Поливача »

ReCoNNeCt написа:Да така е , да им бяхне хакнали саита :cry:
Ехх, жалко, че сме прости и не разбираме! :lol:
Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
Loopmaster

Мнение от Loopmaster »

Polivacha® написа:
ReCoNNeCt написа:Да така е , да им бяхне хакнали саита :cry:
Ехх, жалко, че сме прости и не разбираме! :lol:
Няма ли метъл разбирачи, които да хакнат форюмчето им :twisted:
Don't be a prisoner of your own style!
Бла Бла Бла!

В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат :lol:
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Абе ше го хакнете вие сигурно и чекия не мое си набиете
Аватар
Поливача

Мнение от Поливача »

ReCoNNeCt написа:Тоя ванейб е заклет чалго защитавач
Чалгата край нас промива мозъци... с него е свършено :lol:
Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
Rensing
Обратна връзка:

Мнение от Rensing »

ReCoNNeCt написа:ванейб
:lol:
botlik3

Мнение от botlik3 »

Минимални познания по английски език....
И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Мда така е,а пък тоя риконикт има завидни знания по англииски :D
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Тъкмо се зачудих как темата стана толкова дълга като се сетих , че иде реч за флууд... :lol:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
Поливача

Мнение от Поливача »

ReCoNNeCt написа:Ся съм подготве по англ. , занм точно 0 думи :roll:
Ми то първият срок не мина ли? :roll:
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

The Chameleon написа:Тъкмо се зачудих как темата стана толкова дълга като се сетих , че иде реч за флууд... :lol:
Еми в крайна сметка ,,офанзивата'' вместо да срине чалга форума доказа че там всъщност средното интелектуално ниво е доста по високо от тука :mrgreen: Аиде приятна вечер и тея които минават първа смяна да лягат че си еб.ло мамата :?
Аватар
Sirius
Обратна връзка:

Мнение от Sirius »

Ебаси, не мога да проумея как в тоя форум, нашичкия, са се събрали един тон шушляци и тампони, които мноооого ги радва перспективата да раздават форумно правосъдие и да обявяват...за Бога, форумни войни. Е толкова като ви се занимава с такива неща, теглете старкрафт, войни на воля.
Смешното е, че на улицата никой от вас не се прави на юбер-злия пич и чалга-хейтър, а се свива някъде и кротува, докато отминат чалгарите. И най-вече чалгарките. Защото, ви става едно такова гадно...Един вид, гроздето е кисело, дайте да го оплюем... Кретени.
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

WannaBe написа:там всъщност средното интелектуално ниво е доста по високо от тука
:D

Боят настава, тупат сърца ни...
Loopmaster

Мнение от Loopmaster »

Много бавно въри форюма на планета :oops: Трудно ще го наспамя :x
Don't be a prisoner of your own style!
Бла Бла Бла!

В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат :lol:
Алминатора
Обратна връзка:

Мнение от Алминатора »

ReCoNNeCt написа:
Sirius написа:Ебаси, не мога да проумея как в тоя форум, нашичкия, са се събрали един тон шушляци и тампони, които мноооого ги радва перспективата да раздават форумно правосъдие и да обявяват...за Бога, форумни войни. Е толкова като ви се занимава с такива неща, теглете старкрафт, войни на воля.
Смешното е, че на улицата никой от вас не се прави на юбер-злия пич и чалга-хейтър, а се свива някъде и кротува, докато отминат чалгарите. И най-вече чалгарките. Защото, ви става едно такова гадно...Един вид, гроздето е кисело, дайте да го оплюем... Кретени.
:shock: точно пък на мен не ми е станало гадно , но се отказах , а пък идеята не беше моя :roll:
Ае стига си се оправдавал бе тъпанар тва "идеята не беше моя;друг ме накара" говори кво мекотело си всъщност.Всеки,който има глава на раменете си,си поема отговорността.

А,Sirius точно пък чалгарите най-много ги мразя.И кво ми пречи да набия няколко чалгарчета,при положение почти всички такива са тъпи гейчета?Аз не се скатавам.не се и занимавам с тях,защото падам на тяхното ниво.Пък като гледам всички тука казват едно-чалгарите спъват развитието на страната със селската си музика.
Тука чета некви мнения "ми за кво не го хакнахте,ала бала портокала",хах,да, ние поне направихме нещо.По-добре да направиш нещо,колкото и малко да е то,отколкото да стоиш отстрани и да гледаш.
Изображение
Аватар
Disturbеd7470
Обратна връзка:

Мнение от Disturbеd7470 »

Алминатора написа:
ReCoNNeCt написа:
Sirius написа:Ебаси, не мога да проумея как в тоя форум, нашичкия, са се събрали един тон шушляци и тампони, които мноооого ги радва перспективата да раздават форумно правосъдие и да обявяват...за Бога, форумни войни. Е толкова като ви се занимава с такива неща, теглете старкрафт, войни на воля.
:shock: точно пък на мен не ми е станало гадно , но се отказах , а пък идеята не беше моя :roll:
Ае стига си се оправдавал бе тъпанар тва "идеята не беше моя;друг ме накара" говори кво мекотело си всъщност.Всеки,който има глава на раменете си,си поема отговорността.

А,Sirius точно пък чалгарите най-много ги мразя.И кво ми пречи да набия няколко чалгарчета,при положение почти всички такива са тъпи гейчета?Аз не се скатавам.не се и занимавам с тях,защото падам на тяхното ниво.Пък като гледам всички тука казват едно-чалгарите спъват развитието на страната със селската си музика.
Тука чета некви мнения "ми за кво не го хакнахте,ала бала портокала",хах,да, ние поне направихме нещо.По-добре да направиш нещо,колкото и малко да е то,отколкото да стоиш отстрани и да гледаш.

Ти си изключително прост. Не падна ли на тяхно ниво като се правеше на almighty във форума им? Лапай сега чушката.
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Аватар
martinkfreеman

Мнение от martinkfreеman »

Алминатора написа: А,Sirius точно пък чалгарите най-много ги мразя.И кво ми пречи да набия няколко чалгарчета,при положение почти всички такива са тъпи гейчета?Аз не се скатавам.не се и занимавам с тях,защото падам на тяхното ниво.Пък като гледам всички тука казват едно-чалгарите спъват развитието на страната със селската си музика.
Тая "атака" на форума им няма да направи нищо :) .

Flooding is just... fun.
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

Абе ти вчера си спрял да пишеш в него форум и сега се правиш на ударен, аре съсичай се с дървен нож ! :lol:
Нали те виждаме, че си същия.
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Алминатора написа:при положение почти всички такива са тъпи гейчета?.
Гейчета гейчета ма чалгарките им пускат нали.А е такива като тебе мъжаги по цял ден седат пред компютъра и :jrkoff: от време на време
Аватар
Shady
Обратна връзка:

Мнение от Shady »

WannaBe написа:Гейчета гейчета ма чалгарките им пускат нали.А е такива като тебе мъжаги по цял ден седат пред компютъра и :jrkoff: от време на време
Изображение
Публикувай отговор